Τρίτη 29 Μαΐου 2018


Υποβιβασμός με πέναλτι στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση Καρδίτσας,

Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση κρατούσε γερά το 0-0, που θα της χάριζε την παραμονή κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη , ωστόσο στο 91′ ο τερματοφύλακας Γκέκας ανέτρεψε τον Πασά μέσα στην περιοχή και ο Λώττας ευστόχησε στο πέναλτι, που έστειλε τους Θεσσαλούς στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν .!


 
Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν να αποφύγουν πάση θυσία την ήττα και παρά τα όσα δύσκολα πέρασαν μέσα στη χρονιά αλλά και τις τελευταίες ημέρες όπου οι αφαιρέσεις βαθμών στην «ουρά» έφεραν καταστάσεις ντέρμπι σε ό,τι αφορά την τελευταία ομάδα που θα ακολουθούσε τις άλλες πέντε στη Γ’ Εθνική, κατάφεραν κόντρα σε έναν αντίπαλο Superleague να διεκδικήσουν αποτέλεσμα χωρίς να σώσουν την παρτίδα, όμως με πορεία αντάξια παραμονής στο φετινό πρωτάθλημα (με 40 βαθμούς στο γήπεδο που τελικά έγιναν 34).

 Κάποιοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους ενώ άλλοι έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο μην μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί λίγη ώρα νωρίτερα.




Η Αναγέννηση Καρδίτσας έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας της στην Football League αποχαιρέτησε μετά την εντός έδρας ήττα της από τον Άρη (1-0) την κατηγορία, καθώς ισοβάθμησε με την Σπάρτη αλλά  υστερούσε στην μεταξύ τους ισοβαθμία.


Μπορεί η ισοπαλία να μην ήρθε αλλά ο κόσμος δεν άλλαξε συνήθειες και όπως έπραξε σε κάθε ματς, φέτος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έτσι και σήμερα κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να φωνάξουν μαζί τους συνθήματα για τον καλύτερο επίλογο σε μία πολυτάραχη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου