Δευτέρα 28 Μαΐου 2018


«Η Ντόρτμουντ ζητάει 18 εκ. ευρώ από την Άρσεναλ για τον Παπασταθόπουλο»
   Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker»




Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «Κανονιέρηδες» έκαναν πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στους Βεστφαλούς, οι οποίοι πάντως δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ζήτησαν άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ. 
Το συγκεκριμένο ποσό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία Ντόρτμουντ - Άρσεναλ είναι θέμα ημερών. 
Φαίνεται πως οι συζητήσεις των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του 29χρονου διεθνή Έλληνα αμυντικού στην Πρέμιερ Λιγκ μπαίνουν στην τελική ευθεία. 
Τη φετινή σεζόν, ο Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε 43 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και τρία γκολ, ενώ συνολικά τα πέντε χρόνια που αγωνίζεται στη Ντόρτμουντ έχει δέκα γκολ και δύο ασίστ σε 198 παιχνίδια.

BBC: «Κλείνει στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»
Έπειτα από την Ιταλία (Τζένοα, Μίλαν) και την Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης, Μπορούσια Ντόρτμουντ), ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελλάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ετοιμάζεται να δοκιμάσει την πρόκληση της Premier League, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, η Άρσεναλ βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του το καλοκαίρι του 2018, έναντι 17.5 εκατομμυρίων λιρών.

ο Παπασταθόπουλος, μπορεί να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της μετα-Αρσέν Βενγκέρ εποχής για τους «Κανονιέρηδες» του Λονδίνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου