Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


Ηρακλής Λάρισας  <<Ιδανικός αυτόχειρας>> ισοπαλία με Δωτιέα Αγιάς   3 - 3


 O Ηρακλής Λάρισας κρατούσε την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την υπόθεση ανόδου  παίρνοντας ένα σημαντικό Τρίποντο την Κυριακή 27/5  στην έδρα της ομάδος της Τσαριτσάνης.  

 Την Τετάρτη 30/5  στο φινάλε των πλέι οφ της Α΄ΕΠΣΛ ο Ηρακλής Λάρισας αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας παραχωρώντας  καταδικαστική εντός έδρας ισοπαλία με σκόρ  3-3 στον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά πάντα αξιόμαχο Δωτιέα  Αγιάς.
  Αποτέλεσμα που μετέτρεψε τα όνειρα των παικτών της λαρισινής ομάδας σε έναν πραγματικό εφιάλτη μιας και η Τσαριτσάνη ήταν αυτή που επωφελήθηκε και κέρδισε την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄Εθνική στο «Φώτο φίνις»!
«Μεθυσμένη» πολιτεία η Τσαριτσάνη, καθώς η ομάδα της, ο Οικονόμος, αν και με από σπόντα  καραμπόλα !!!  κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!!!
Για την Ιστορία καταγράφουμε την επίτευξη των Γκολ και από ποιους στο γήπεδο Ελευθεραί παρουσία 400-450 φιλάθλων.

 Μόλις στο 4΄λεπτό από λάθος της άμυνας του Δωτιέα ο Δημήτρης Αποστόλου κάνει το 1-0.
 Στο 33΄ ο Δωτιέας κερδίζει πέναλτι που μετατρέπει σε γκολ ο Αουρέλ Τσακάλι, το σκορ είναι 1-1.
 Φτάνουμε στο 44΄ στην επίθεση ο Δωτιέας  και ο Γιώργος Τσατσαλίδης  με ένα πολύ ωραίο σουτ γράφει  το 1-2.
  Δεύτερο ημίχρονο βρισκόμαστε  στο 47΄ και ο Γιάννης Χρηστίδης   με ένα εντυπωσιακό σουτ ισοφαρίζει σε 2-2.
   Βρισκόμαστε στο 66΄ και σε μια όμορφη ενέργεια των παικτών του Ηρακλή ο Γιώργος Φώτος πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδος του . Ηρακλής – Δωτιέας  3-2.
    Στο  77΄το γήπεδο παγώνει. Ο Ηρακλής δέχεται γκολ, μέσα στην περιοχή του ο Αλέξανδρος Χαλάτσης με ωραία κεφαλιά πρόλαβε τον Αναστασίου και έγραψε το   3-3  , που ήταν και το τελικό σκορ.   



ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσακμακίδης):
Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Χρηστίδης, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (82΄Πίρε), Ζαφειρίου, Αποστόλου (61΄λ.τ Φώτος).



ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας):
Κουτσιρίμπας, Παππάς, Σούλι, Τσακάλι, Γούτος Ν., Ντακούλας (82΄Ριζούλης), Φλέγγας, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Χαλάτσης (86΄ Γεωργοβίτσας), Ντελής (70΄Υφαντής).


Η διαιτησία

  Ο Διαιτητής  της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, με τους ανθρώπους του Ηρακλή Λάρισας να εκφράζουν κάποια παράπονα κυρίως για τη φάση του πέναλτι υπέρ της Αγιάς στο 33΄. Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Κώστας Γκαρέλης και Αποστόλης Τσαπράζης.
  Με την λήξη όμως του ποδοσφαιρικού αγώνα υπήρξε έντονη διαμαρτυρία παραγόντων και ανθρώπων του Ηρακλή Λάρισας προς τον διαιτητή , φτάνοντας στα όρια του προπηλακισμού.
  Προπηλακισμοί και ύβρεις καθ΄όλην την διάρκεια των επεισοδίων ,που χρειάστηκε Αστυνομική δύναμη για τον κατευνασμό των εμπλεκομένων.   Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Πίρε για εξύβριση.
 
Κατά την γνώμη μας έστω και το όποιο αποτέλεσμα ή σφύριγμα δεν μας είναι αρεστό δεν προβαίνουμε σε τέτοιου είδους επεισόδια. Είναι ανεπίτρεπτα όπως είναι και ανεπίτρεπτη η στάση Παραγόντων, Διαιτητή και Φιλάθλων._  



                            Η Βαθμολογία (Τελική)

                         1. Οικονόμος Τσαριτσάνης      8 – 8   19
                                  —————ΑΝΟΔΟΣ—————
                         2. Ηρακλής Λάρισας      17 – 6   17
                         3. Δωτιέας Αγιάς      
8 – 7   7
                         4. Σμόλικας Φαλάνης      
1 – 13   1
                                                                                Του ανταποκριτού μας  Μπίνα Ηλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου