Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018


Στιγμιότυπα Λαμία-ΑΕΛ 1-0 (Video)




Δείτε τα στιγμιότυπα, του φιλικού αγώνα που έγινε το Σάββατο και τις δηλώσεις των  σκόρερ της Λαμίας Ντένις Επστάϊν και του Τεχνικού της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου, από την αναμέτρηση Λαμία-ΑΕΛ 1-0, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας. 

Φυσικά για μια ακόμα φορά ο προπονητής της Λαμίας κ Μπάμπης Τεννές τήρησε την παράδοση και δεν έκανε δηλώσεις.

Ντένις Επστάιν:
«Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας μας, αλλά το γκολ είναι γκολ. Πάντως αυτό που μετράει είναι η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι. Συνεργαστήκαμε και λειτουργήσαμε όλοι μας άψογα και παρόλο που σε μερικά σημεία του παιχνιδιού υπήρχαν στιγμές που είχαμε κάποια κενά,….. Εάν πετύχει το νέο σύστημα και εάν δουλέψει μετέπειτα αυτό θα το δούμε. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητής και πιστεύω πως έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να παίξουμε το συγκεκριμένο σύστημα».


ο προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου
«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ένα εμφανές πρόβλημα, όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαφορετικό σχηματισμό 4-2-3-1, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αν και στα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα δεν μπήκε καλά μέσα……… Νομίζω ότι στην φάση του γκολ ήταν μια άτυχη στιγμή, όσον αφορά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και χάσαμε 1-0. Κρατάω την καλή εμφάνιση των μικρών ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο».....
Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου