Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018


4 φιλικά …3 ήττες 1ισοπαλία… ΑΕΛ, Προβλημα επίθεσης.!




Με τραυματία τον Μποσέμ Μόρσι και την δυσκολία ενσωμάτωσης του Σάμι Φρίουι στον τρόπο ανάπτυξης της επιθετικής φιλοσοφίας της ομάδας όπως την οραματίζεται ο προπονητής , ηχούν σαν  καμπανάκια , στην ΠΑΕ αλλά και στον φίλαθλο κόσμο, το γεγονός της δυστοκίας  σκοραρίσματος της ΑΕΛ.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Σάμι Φρίουι ο οποίος έλαβε τον ρόλο του επιθετικού στην κορυφή, έδειξε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο, αφού είναι περισσότερο περιφερειακός Επιθετικός.
Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας και να  προσανατολιστούμε γρήγορα στην απόκτηση κάποιου καθαρόαιμου Φορ περιοχής.



 Ας ελπίσουμε ότι όλα θα διορθωθούν και η ομάδα θα αποκτήσει μια σχετική ηρεμία και την ευχέρεια στο σκοράρισμα.  Ωστόσο, είναι δεδομένο πως υπάρχουν σκέψεις και προβληματισμός για το τι μέλει γενέσθαι, διαδικασία, τουλάχιστον που όταν μιλάμε για την ΑΕΛ, ενδέχεται να περιέχει και τον όρο «διαζύγιο». Ας ελπίσουμε πως όχι. 


Το φιλικό με την Λαμία έδειξε ότι κάτι δεν πάει, κάτι λείπει από την ομάδα, στον αγώνα αυτό είδαμε να εναλλάσσετε ο τρόπος ανάπτυξης από 4-2-3-1 που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο αγαπημένο του Σωτήρη Αντωνίου 3-5-2 το αποτέλεσμα έδειχνε το ίδιο, αδυναμία σκοραρίσματος, φάσεις έγιναν πολλές καλό παιχνίδι αλλά γκολ δεν μπήκε.   . 



Όπως δείχνουν τα πράγματα,  βρισκόμαστε σαν ομάδα, σε μια κατάσταση επείγουσας πιεστικής ανάγκης για εξεύρεση λύσης του προβλήματος που παρουσιάζετε στην επιθετική μας γραμμή δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε  τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν σκοράρουμε.
Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα, αλλιώς είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

mpetshow.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου