Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018


Μονεμβασιώτης στο SDNA: «Ουδέποτε απείλησα τον Ίσμαελ»





Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης απάντησε στις καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ μέσω του SDNA τονίζοντας πως ουδέποτε απείλησε και επηρέασε τον Γερμανό τεχνικό.
Πριν από λίγη ώρα ο πρώην, πλέον, προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την ομάδα της Ριζούπολης «ανέβασε» ένα tweet με καταγγελίες κατά του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη γράφοντας χαρακτηριστικά:  
«Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα. Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς. Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες».
To SDNA επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έβγαινε από το Άγιο Όρος και απάντησε για τις καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ:
«Τώρα βγαίνω από το Άγιο Όρος, έχω να δω τον κύριο Ίσμαελ πάνω από 12 μέρες. Οι καταγγελίες του είναι δικαιολογία για να δικαιολογηθεί στην πατρίδα του και τις γλώσσες που μιλάει ο κύριος Ίσμαελ ούτε τις γνωρίζω, ούτε τις μιλάω. Ουδέποτε συναντηθήκαμε για το θέμα που λέει. Έχουμε αναθέσει στο νομικό μας τμήμα όσα είπε ο κύριος Ίσμαελ».
Οσον αφορά τον επόμενο προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε: «Βρισκόμαστε ακόμα στο ψάξιμο»...   
 Πηγή : SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου