Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018


Μεταγραφή(?) : έρχεται για την ΑΕΛ ο Ευγκένι Σικάφκα


Στη Λάρισα για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ο 26χρονος Λευκορώσος επιθετικός, Ευγκένι Σικάφκα. Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ αρχίζει πολύ νωρίς, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία" από το καλοκαίρι έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με Λευκορώσο επιθετικό.
 Ο παίκτης ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο με την Σλουτσκ, όμως πλέον είναι ελεύθερος και έτσι την προσεχή Τετάρτη (5/12) θα βρίσκεται στη Λάρισα.
Πρόκειται για τον 26χρονο (γεννήθηκε 15 Οκτωβρίου 1992) ύψους 1.85  Ευγκένι Σικάφκα, που αγωνιζόταν στη Σλούτσκ (ομάδας του λευκορωσικού πρωταθλήματος), που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

 Ο Λευκορώσος ποδοσφαιριστής της Σλουτσκ έχει πετύχει μέχρι στιγμής 11 γκολ σε 29 ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ και η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να τον «κλείσει» με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Σικάβκα είναι σέντερ φορ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, αν και φέτος έβγαλε το... ψωμάκι του, παίζοντας ως καθαρός στράικερ.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, ενώ έγινε και διεθνής. Πριν τη Σλούτσκ αγωνιζόταν στην Κρουμκάτσι. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό και ενός αριστερού οπισθοφύλακα.










Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια


Αν αυτό δεν είναι παράγκα και αν δεν αποτελεί την απόλυτη απόδειξη ότι οι καταδικασμένοι Θωμάς Μητρόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος (για τον οποίον χθες η Εισαγγελέας Εφετών κ. Πούλου ζήτησε και πάλι να καταδικαστεί στο Koriopolis για στήσιμο αγώνων) κάνουν κουμάντο στο βρώμικο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει;
Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα, συγχαρητήρια κ. Βασιλειάδη, συγχαρητήρια κ. Γραμμένε, συγχαρητήρια κ. Perreira, συγχαρητήρια κ. Δέδε που με τιμωρήσατε γιατί δυσφήμησα το ποδόσφαιρο.
Ο πιο βρώμικος διαιτητής που διεύθυνε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος μετά τους Παπουτσέλη, Δημητρόπουλο, Ποντίκη, Βαλλιάνο, Χέλη και Καλόπουλο ορίστηκε μετά από λίγες βδομάδες και μετά από τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος της ΑΕΛ στην Ξάνθη και που εξαιτίας του χάσαμε και το παιχνίδι με την Λαμία, αντί να εξαφανισθεί από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ορίστηκε και πάλι να διευθύνει έναν από τους σοβαρότερους αγώνες για δύο ομάδες που δίνουν αγώνα σωτηρίας, τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΟΦΗ.
Ζήτω το καθαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Θεός να μας φυλάει.
Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο.
Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας μας για την αργοπορημένη αντίδραση μου, αλλά μόλις πριν από λίγο ενημερώθηκα.

Είναι αδιανόητο το Ελληνικό κράτος από το 1996 και την αρχή της παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου και της συμμορίας του να παραμένει σκλαβωμένο σε αυτούς τους αλήτες.







Με Καρανίκα και Κόεφ η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον Πανιώνιο


Με την προπόνηση που έγινε σήμερα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, αμέσως μετά, ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή των «βυσσινί» για την αυριανή (01/12) αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο «AEL FC ARENA».

Ο Καρανίκας εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά «μάχιμος», όπως και ο Κόεφ, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, ενώ εκτός μάχης παραμένουν οι Μόρας, Μπέρτος και Κάσσος.

Οι… εκλεκτοί του Ιταλού τεχνικού της ΑΕΛ είναι οι: Κρίστινσον, Παιτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπαργκάν και Σαχίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου