Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019


Λαχείο για τον ΟΦΗ ο Ευαγγέλου
Μία κατηγορία είναι το ματς ΟΦΗ-Λάρισας κι ο Περέιρα όρισε τον χιλιοτραγουδισμένο, Ευαγγέλου.
 Ο «Παράγκας» έχει το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο.


ΕΝΑΣ ακόμα ορισμό για τον Ευαγγέλου του «ένδοξου» Συνδέσμου της Αθήνας. Αφού εγκλημάτησε στο Πανιώνιος- ΑΕΚ ο Περέιρα τον επιβράβευσε και τον έβαλε ύστερα από δύο αγωνιστικές στο Απόλλωνας-ΠΑΟΚ. Τώρα τον στέλνει στο «Γεντί Κουλέ» για το ΟΦΗ-Πανιώνιος.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 23ης αγωνιστικής.
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Διαμαντόπουλος. Επικίνδυνοι οι βοηθοί Τριανταφύλλου Κρέτσιμος. Ειδικότερα ο δεύτερος.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΞΑΝΘΗ: Ικανός να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα ο Γρατσάνης.
ΟΦΗ-ΛΑΡΙΣΑ: Λαχείο για τον ΟΦΗ ο Ευαγγέλου. Παλιά τον κυνήγαγε ο Κούγιας για ένα παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μάστορας διαιτητής, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φέρει το παιχνίδι εκεί που θέλει αυτός. Όπως δεν είχε κανένα πρόβλημα να μετρήσει το γκολ του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη, όταν ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε κοντρόλ με το χέρι. Οι φίλοι του Ευαγγέλου είναι εχθροί του Κούγια και ο νοών νοείτω.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Προσπαθεί για το 50-50 ο Ζαχαριάδης, που κατά κανόνα εκνευρίζει τον γηπεδούχο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ: Λίγος σαν διαιτητής ο Τάσης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Σφυρίζει ο Δανός Γιάκομπ Ντέλεκ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ξανά μεροκάματο στον Κομίνη Περέιρα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν είναι κακός διαιτητής ο Σέζος.

Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ  28/02/2019



Η Λάρισα ζήτησε από την ΕΠΟ την σύμβαση του Αναστασιάδη και τα δικόγραφα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία ζητώντας ενημέρωση για την σύμβαση του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και τα δικόγραφα που αφορούν την αντιδικία της με τον Γιάννη Παπαδόπουλο


ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή επιστολή της προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:


                                                                                         Λάρισα, 28/2/2018
                                                                                         Αρ.Πρωτ: 0102

Προς :    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Υ/Ο:       Πρόεδρου κ. Γραμμένου / Εκτ. Γραμματέα κ. Δέδε / Νομικής Υπηρεσίας ΕΠΟ
Θέμα:   Χορήγηση εγγράφων

Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας είναι συνεταίρος της Super League και καταβάλλει στην οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ στα πλαίσια κειμένων διατάξεων πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Από τα χρήματα τα οποία καταβάλλουμε καταβάλλονται οι μισθοί της ΕΠΟ και χρηματοδοτούνται γενικώς όλες οι δραστηριότητες της.

Εσείς διοικείτε την ΕΠΟ και διαχειρίζεστε τον οικονομικό προϋπολογισμό της και αυτή η διαχειριστική αρμοδιότητα σας υπόκειται στις κείμενες διατάξεις νόμων του ελληνικού κράτους, καταστατικών κλπ.

Η διαχείριση αυτή πρέπει να γίνεται πάντοτε προς το συμφέρον της ΕΠΟ κι όχι για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι νόμοι και η νομολογία των ελληνικών δικαστηρίων.

Ενόψει των ως άνω και λόγω του ότι έχουμε άμεσο έννομο συμφέρον παρακαλούμε όπως παραδώσετε στο νομικό μας σύμβουλο κ. Αλέξιο Κούγια ή τους συνεργάτες του γραφείου του κατόπιν εξουσιοδοτήσεως τα κάτωθι έγγραφα:

1. Όλες τις συμβάσεις συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Άγγελο Αναστασιάδη, τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή.

2. Όλα τα δικόγραφα (αγωγές, αποφάσεις κλπ) που αφορούν τη δικαστική αντιδικία της ΕΠΟ με τον πρώην υπάλληλο της και τώρα άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Παπαδόπουλου (του γνωστού από τα ΜΜΕ για την αδικαιολόγητη παρουσία του σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ ανά την ελληνική επικράτεια) για τον οποίο πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η Ομοσπονδία "συμβιβάστηκε" να του καταβάλλει ως αποζημίωση το ιλιγγιώδες ποσό των 350.000€, ενώ επρόκειτο για έναν απλό υπάλληλο, ο οποίος μάλιστα τα τελευταία χρόνια πριν απολυθεί, λόγω γνωστών λόγων, οι οποίοι αποδεικνύονταν από νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες παράνομες πράξεις, ήταν μεταξύ άλλων οδηγός του Βασίλη Γκαγκάτση, πρώην Προέδρου της ΕΠΟ και ακολούθως απλός υπάλληλος χωρίς καμία εμφανή αρμοδιότητα.

Παρακαλούμε όπως τα έγγραφα μας παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν.

Με τιμή,

Σωτήρης Μάρκου
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος



Απόλλων Σμύρνης: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Μονεμβασιώτης


Την παραίτηση του από την προεδρία του Απόλλωνα υπέβαλε σήμερα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποφάσισε να απεμπλακεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραιτήθηκε από την προεδρία όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Απόλλωνας, ενώ παράλληλα πρόθεση του είναι να απεγκλωβιστεί οριστικά και από τις μετοχές της ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχει δηλώσει ότι οι μετοχές του συλλόγου είναι προς πώληση, ενώ το γεγονός ότι η ομάδα έχει σχεδόν υποβιβαστεί αλλά και ότι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα τον έχουν αναγκάσει να πάρει αυτή την απόφαση οποία είναι οριστική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, υπέβαλε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης».



Πανιώνιος: «Ο Σκουλάς και οι συνεργάτες του έδωσαν την πρόκριση στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ είναι στα ημιτελικά γιατί ο Σκουλάς και η Κουρομπύλια έτσι αποφάσισαν. Ο Πανιώνιος έδωσε μεγάλη «μάχη» κόντρα σε όλους όμως τελικά υπέκυψε. Οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ΠΑΕ δεν θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν.
Για αυτό και η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε πριν λίγο μια σκληρή ανακοίνωση για τα «διαιτητικά εγκλήματα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως ο Σκουλάς και οι συνεργάτες του χάρισαν την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.
Επίσης στην ανακοίνωση του ο Πανιώνιος κάνει λόγο για την χαρά της Κουρομπύλια την ώρα που ευστόχησε στο πέναλτι ο Βιειρίνια, θέμα πολύ σοβαρό βεβαίως ενώ δεν αφήνει στο απυρόβλητο τον Λουτσέσκου για την (νέα) απαράδεκτη συμπεριφορά που όπως τονίζεται προκαλεί ντροπή.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Για μια ακόμα φορά οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, μπροστά στα διαιτητικά εγκλήματα που έκριναν την έκβαση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Στην Τούμπα ο κ. Σκουλάς και οι συνεργάτες του Κουρομπύλια, Ευθυμιάδης, Σέζος, καθόρισαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα και έδωσαν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση.
Προφανώς και αιφνιδιάστηκαν και οι ίδιοι και δεν περίμεναν ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα κατάφερνε να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει το δικαίωμα στο όνειρο. Μόλις το αντιλήφθηκε ο κ. Σκουλάς, ξεκίνησε να δείχνει κίτρινες κάρτες προκειμένου να μην μπορούν να μαρκάρουν οι παίκτες μας όπως έπρεπε. Οι δε βοηθοί του χωρίς καμία αναστολή, μετέτρεπαν τα άουτ σε κόρνερ, αλλά και δήθεν δεν αντιλαμβάνονταν ότι η μπάλα έχει περάσει εκτός γραμμής, όπως έγινε και στη φάση του 2-1. Δεν έβλεπαν όμως ούτε τα επιθετικά φάουλ στον τερματοφύλακά μας, όπως αυτό στο 3-2. Και φυσικά, όταν όλα έδειξαν να χάνονται, ήρθε η εφεύρεση του πέναλτι στο 118, με τον κ. Σκουλά να δείχνει την πλήρη σύγχυσή του, αφήνοντας αρχικά τη φάση, αλλά δευτερόλεπτα μετά και προφανώς αφού είχε την υπόδειξη της κ. Κουρομπύλια, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Προς ικανοποίηση της ίδιας της βοηθού διαιτητή, που όπως φάνηκε άλλωστε, χάρηκε με την ψυχή της το γκολ του Βιεϊρίνια.
Αδιάψευστος μάρτυρας άλλωστε για όλα αυτά, τόσο ο τηλεοπτικός όσο και ο φωτογραφικός φακός.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι ντροπή να επιστρατεύονται τέτοιοι άνθρωποι για να του δώσουν την πρόκριση. Αυτονόητο είναι δε, ότι από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα πρέπει να αφαιρεθεί η σφυρίχτρα.
Όλοι τους βέβαια είναι ανεπιθύμητοι στα παιχνίδια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κάτι που θα επισημάνουμε και με επιστολή μας στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ.
Πιστέψαμε ότι είχαμε δικαίωμα στο όνειρο και την πρόκριση. Τελικά το μόνο που βιώσαμε ήταν ο εκβιασμός και ο εξαναγκασμός σε αποκλεισμό. Άλλωστε είναι πετυχημένοι στο έργο τους, καθώς η ιστορία, που είναι και αυτό που μένει τελικά, μετά από χρόνια θα αναφέρει μόνο την πρόκριση του ΠΑΟΚ και όχι την σφαγή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Υ.Γ. Τον κ. Λουτσέσκου δεν τον μάθαμε τώρα. Από την Ξάνθη είχε δώσει δείγματα του χαρακτήρα του και της απαράδεκτης συμπεριφοράς του, προς τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες. Ντροπή και μόνο ντροπή, γιατί εκπροσωπεί πλέον έναν μεγάλο σύλλογο»



Κινδυνεύει με «βαριά καμπάνα» για διακωμώδηση του αθλήματος ο Σκουλάς!

Σε εξαιρετικά δεινή θέση βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλάς μετά την... επεισοδιακή διαιτησία του στον χθεσινό επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο!
Το κακό ξεκίνησε με το μαρς πέναλτι που δεν δόθηκε για το τράβηγμα του Σταυρόπουλου στον Κρέσπο στο 25ο λεπτό και συνεχίστηκε με την κόκκινη κάρτα που δεν έδωσε στον Καμαρά για το βίαιο φάουλ στον Μίσιτς στο 97'. Δύο λάθη που του χρέωσε στην έκθεσή του ο παρατηρητής Ταπατζάς, σε αντίθεση με το πέναλτι στο 118', για το οποίο και τον δικαιώνει.
Τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια, όμως, είναι αυτά που στήνουν στον… τοίχο τον Θεσσαλό διαιτητή. Συγκεκριμένα, το γεγονός πως όταν αρνήθηκε ο Πανιώνιος να κάνει σέντρα μετά το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ, αντί να διακόψει το παιχνίδι εις βάρος των φιλοξενούμενων, σφύριξε τη λήξη νωρίτερα, κάτι που θα επέσυρε βαρύτατες ποινές για τον «Ιστορικό».
Ούτως ή άλλως εξάλλου οι κυανέρυθροι σε εκείνο το σημείο είχαν... αποχαιρετήσει το Κύπελλο, αλλά σε περίπτωση που διακόπτονταν κιόλας το ματς εις βάρος τους, θα υπήρχαν συνέπειες (αφαίρεση τριών βαθμών) και για την προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από όσα αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, για το θέμα ασχολείται προσωπικά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς θεωρεί πως ένας διαιτητής και δη διεθνής, συνέβαλε στη διακωμώδηση του αθλήματος!
Πρόκειται δε, για το δεύτερο κρούσμα με διεθνή ρέφερι, έπειτα απ' ό,τι συνέβη με τον Παπαπέτρου στο Παναθηναϊκός-Λαμία, όπου δεν ήξερε τον κανονισμό για την τέταρτη αλλαγή και ως εκ τούτου, αναμένεται να είναι «βαρύτατες» οι ποινές για τον Σκουλά! Το ποιες θα είναι αυτές, πάντως, θα φανεί το προσεχές διάστημα.







Έκλεισε η συμφωνία! Και αυτό το κανάλι θα δείξει τους τελικούς του Champions League και του Europa League


Από την ΕΡΤ θα μεταδοθούν οι τελικοί των ευρωπαϊκών κυπέλλων σε παράλληλη μετάδοση με την Cosmote TV ενώ θα υπάρχει μετάδοση και του κυπέλλου Ελλάδος με χρονική καθυστέρηση.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:
Ακόμα πιο δυνατό αθλητικό θέαμα θα προσφέρει στους πολίτες η δημόσια τηλεόραση, καθώς εξασφάλισε για την επόμενη διετία τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης των τελικών του Champions League και του Europa League, παράλληλα με την Cosmote TV.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΕΡΤ απέκτησε επίσης και τα δικαιώματα ετεροχρονισμένης μετάδοσης (live delay) του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2019.


FORMULA 1: «Επιστροφή» στη McLaren για τον Αλόνσο!


Την ώρα που το νέο μονοθέσιο της McLaren δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις πρώτες χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος φαίνεται ότι θα συμμετάσχει στην περαιτέρω εξέλιξη της MCL34, συμβουλεύοντας παράλληλα και το δίδυμο οδηγών της βρετανικής ομάδας, Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις.
Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος μπορεί να αποσύρθηκε επίσημα από τη Formula 1 μετά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, αλλά οι σκέψεις για επιστροφή του με οποιοδήποτε τρόπο φαίνεται ότι δεν έχουν σταματήσει!
Έτσι, λοιπόν, ο Ισπανός πιλότος αρχικά επισκέφτηκε την πίστα της Βαρκελώνης και στη συνέχεια η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Αλόνσο θα τεστάρει την MCL34 σε συγκεκριμένες δοκιμές, ενώ έχει αναλάβει και ρόλο πρεσβευτή στη McLaren Racing.
Επίσης, πέρα από τον συμβουλευτικό ρόλο προς τους δύο νεαρούς οδηγούς της McLaren, θα συμμετέχει και στην εξέλιξη της MCL35 για τη σεζόν του 2020.


Απαγορευτικό στο κάπνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Στους Ολυμπιακούς, αλλά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020, το κάπνισμα απογορεύεται κατά 100%.
Αυτό υποστήριξαν οι οργανωτικές επιτροπές και των δύο διοργανώσεων με κοινή τους ανακοίνωση.
Στους αθλητικούς χώρους της Ιαπωνίας υπάρχουν ειδικοί χώροι καπνιστών, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει στους Αγώνες του 2020.
«Σύμφωνα με τη διεθνή ιατρική πρακτική, αλλά και τους κανονισμούς της ΔΟΕ αποφασίσαμε την απόλυτη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα αθλήματα και σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, στους Ολυμπιακούς, αλλά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Η απαγόρευση θα ισχύσει κατά 100%», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.


Πρόστιμο στον Πανιώνιο για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:  
"Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019 ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στις 6-2-2019. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. 
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Προοδευτική Νεολαία πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής 2018-19 Γιούχτα-Προοδευτική Νεολαία στο Στάδιο Αχαρνών στις 10/02/2019. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα Π.Σ. πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής 2018-19 Καλαμάτα ΠΣ - ΑΕ Πέλλανας Καστρείου στις 10/02/2019 στο γήπεδο ΓΣ Μεσσηνιακού. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα οκτώ (1.668) ευρώ.  
Επιβάλλει στα εγκαλούμενα σωματεία Παναργειακός και Καλαμάτα ΠΣ  χρηματικές ποινές ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και χιλίων επτακοσίων πενήντα (1.750) ευρώ αντίστοιχα, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2018-19 Παναργειακός-Καλαμάτα ΠΣ στις 06/02 στο ΔΑΚ Άργους".


Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Σακόρ στον ΟΦΗ!


Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον προπονητή του ΟΦΗ Χάιμε Βέρα, ο οποίος βλέπει κάθε μέρα κι έναν νέο παίκτη του να βγαίνει νοκ άουτ.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο Βαγιεμπά Σακόρ υπέστη ζημιά στο δεξί γόνατο.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο Νορβηγός μέσος γύρισε το πόδι του κι έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας!
Η προπόνηση των Κρητικών, μάλιστα, διεκόπη, ενώ ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Γιακουμάκης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης προπονήθηκε κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα οι Αντίλ Ναμπί, Πάτρικ Βουό και Μανώλης Παπαστεριανός.


ΚΕΔ σε διαιτητές: «Εντείνετε τη μελέτη για το VAR»


Στο... διάβασμα ρίχνει τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League η ΚΕΔ, ζητώντας τους να εντείνουν τη μελέτη τους για το Video Asistant Referee.
Αναλυτικά η επιστολή που έλαβαν οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας από την ΚΕΔ:
«Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,
Σε συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας για το VAR, σας αποστέλλουμε την πιο πρόσφατη έκδοση πρωτοκόλλου χρήσης του, η οποία επικεντρώνεται σε τομείς που αφορούν αμιγώς VAR-Διαιτητικά Θέματα.
Δοθείσης της ευκαιρίας, θα θέλαμε να σας παρακινήσουμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας για την μελέτη του, ώστε να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Για την ΚΕΔ/ΕΠΟ...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου