Τετάρτη 24 Απριλίου 2019


Έγραψε ιστορία μια ανάσα από την άνοδο ο Απόλλων Λάρισας !!!

    

Με παρουσία 2.000 – 2500  φιλάθλων κέρδισε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης τον Πλατανιά 1-0.  Το γκολ του Λουκάο στο 2' και η απόκρουση της... χρονιάς από τον Μαντζάρη στο 90'+1’
Θέλει έναν βαθμό στην συνέχεια με τον Ηρόδοτο για να παίξει στα μπαράζ ανόδου στη Super League 1
Οι «κυανόλευκοι» μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η Football League, πέρασαν και πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας και αν αποσπάσουν την τελευταία αγωνιστική στις 5 Μαΐου έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό, τότε θα παίξουν σε δύο αγώνες μπαράζ με τη 13η ομάδα της Super League, διεκδικώντας την άνοδο στη νέα Super League 1. 
Ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι για τα μπαράζ ανόδου με τον Πλατανιά, με την ομάδα της Λάρισας να επικρατεί με σκορ 1-0 παρουσία 2.500 φιλάθλων στο γήπεδο Φιλιππούπολης, την προτελευταία αγωνιστική της Football League και βρίσκεται πλέον... αγκαλιά με τον μεγάλο στόχο!
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Αριαν Μπελά παρέταξε τον Απόλλωνα με σύστημα 4-3-3.   Κάτω από τα δοκάρια ο Μαντζάρης, δεξιά στην άμυνα ο Σκούπρας, αριστερά ο Κουρτεσιώτης, σέντερ μπακ ο Σουλιώτης με τον Καρατάσιο, αμυντικά χαφ ο Λούκας Ράμος με τον Χατζή, δεξιά στον άξονα ο Λίταινας, πιο μπροστά τους ο Τασιούλης αριστερά με τον Μπραμπίγια και σέντερ φορ ο Λουκάο.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 3-5-2.   Τερματοφύλακας ο Γκοτ, οι τρεις στην άμυνα ήταν οι Τσιαμούρης, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, στα χάφ οι Ποζατζίδης, Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι, Ουές και επιθετικό δίδυμο οι Λουκίνας, Μπιανκόνι.
Μετά το 65'ο Τάτσης άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, δίνοντας πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του.
 Η ομάδα της Λάρισας, έδειξε καλύτερο πρόσωπο για 70 λεπτά και κατάφερε να πάρει μια υπέρ πολύτιμη νίκη που την έβαλε πλέον σε θέση οδηγού για την δεύτερη θέση και το μπαράζ.
Το "χρυσό" γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, σημείωσε μόλις στο 2' ο Λουκάο, με δυνατή κεφαλιά από σέντρα ακριβείας του Δημήτρη Λίταινα από τα δεξιά με τους Λαρισαίους να ελέγχουν το ματς στο πρώτο ημίχρονο.

 Από την άλλη ο Πλατανιάς, πίεσε ψάχνοντας την ισοφάρισε το τελευταίο 20λεπτο κι είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τον βαθμό που θα έβαζε εκείνον σε θέση οδηγού για τα μπαράζ.Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Απόλλωνας με τον Μαρκολίνο να πλασάρει ιδανικά στο 77΄από πάσα τακουνάκι του Λουκάο αλλά η μπάλα να περνάει ξυστά αουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πλατανιά.
Στις μεγαλύτερες από αυτές, το δοκάρι και ο εκπληκτικός πορτιέρο Γιάννης Μαντζάρης τον σταμάτησαν.
 Αρχικά στο 72' ο Ποζατζίδης εκτέλεσε φάουλ κι είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο 91' ο γκολκίπερ της Λάρισας έκανε την επέμβαση της σεζόν για την ομάδα του, όταν ο Γουέις σέντραρε, ο Μπιανκόνι πήρε την κεφαλιά και είδε τον Μαντζάρη να εκτινάζεται και με υπερένταση να σώζει πάνω στη γραμμή!  Δίκαια  ο Μάντζαρης αναδείχτηκε ο MVP της αναμέτρησης.
Κι εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, καθώς στα υπόλοιπα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι και στο τέλος είχαμε τους έξαλλους πανηγυρισμούς και την αποθέωση των παικτών από τους φιλάθλους.
Πλέον ο Απόλλων Λάρισας είναι στη δεύτερη θέση με 54 βαθμούς, με τον Πλατανιά στην τρίτη με 52, με τους Κρητικούς να θέλουν δική τους νίκη επί του Ηρακλή και ο Απόλλωνας τουλάχιστον ένα βαθμό στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο την τελευταία αγωνιστική. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Απόλλωνα οι: Λουκάο(39'), Κουρτεσιώτης(71'-συμπλήρωσε δέκα).



Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της αναμέτρησης ο Χατζής πήρε την κόκκινη κάρτα προκειμένου να χάσει την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρόδοτο και να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου-άν πάει ο Απόλλωνας- καθώς είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη στο 43'.
Από τον Πλατανιά κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Μποσέτι(30'), Λουκίνας(43'), Παπανικολάου(48'), Μπιανκόνι(79').


Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87′ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιούλης (70′ Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (45′ λ.τρ. Μαρκολίνο).

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκολτζ, Ουές, Ποζατζίδης Σ., Τσαμούρης (58′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Μπόρχες, Κόρτσαμ (83′ Λάζιτς).




Προπονητές

Στο  γήπεδο μαζί ……..
Πρώην συμπαίκτες για 7 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, Αριάν Μπελά και Γιάννης Τάτσης, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.
…και στην συνέντευξη τύπου ξανά μαζί, αντικρουόμενα  συναισθήματα ... η έκβαση του αγώνα και το αποτέλεσμα, μια κατηγορία !._


Γιάννης Τάτσης: Υπερήφανος για τους παίκτες μου

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης ανέφερε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, διορθώθηκε στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μετά και τη μεγάλη απόκρουση του Μαντζάρη, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.
Αναλυτικά ο Γιάννης Τάτσης: 
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που ήθελαν τη νίκη. Γνωρίζαμε πως υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές, αλλά εμείς δεν είμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Στη επανάληψη διορθωθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως η απόκρουση του Μαντζάρη στο τέλος, μας στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας και στον Μπελά. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, ξεκινήσαμε με άλλους στόχους και βρεθήκαμε στη 2η θέση. Απόλλων και Πλατανιάς είναι δύο ομάδες που έχουν πολύ καλούς παίκτες στις τάξεις τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων

                                 


                                                                                  mpetshow.blogspot.gr  


ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ:Η απόκρουση του πρωταθλήματος...

Ο προπονητής Αριάν Μπελά είχε μια στιχομυθία με συνάδελφο δημοσιογράφο, σχετικά το αν έχει j το όνομά του και προφέρεται Μπελάϊ, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, και το όνομα Μπελά. 
Στην συνέντευξη. 
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Άριάν Μπελά χαρακτήρισε απόκρουση του πρωταθλήματος την απόκρουση του Μαντζάρη, ενώ παραδέχτηκε πως είχε τύχη καθώς ήταν ανώτερη μόνο στο πρώτο μέρος η ομάδα του και σημείωσε πως η δεύτερη θέση θα «κλειδώσει» κόντρα στον Ηρόδοτο.
Αναλυτικά ο Αριάν Μπελά : 
«Θα ξεκινήσω από την απόκρουση του Μαντζάρη γιατί ήταν η απόκρουση του πρωταθλήματος, όχι γιατί κινήθηκε έτσι και κατάφερε να διώξει την μπάλα, αλλά ο κόπος και ο ιδρώτας μιας χρονιάς ήταν αυτή η απόκρουση. Χωρίς να αδικώ τα υπόλοιπα παιδιά που τους συγχαίρω για όλη τους την προσπάθεια φέτος.
Λείπαμε δύο αγωνιστικές από τη δεύτερη θέση που την κρατάγαμε και παλεύαμε, κάθε παιχνίδι. Άλλωστε δίχως μάχη δεν θα καταφέρναμε να κερδίσουμε τίποτα.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Το πρώτο ημίχρονο στον Απόλλωνα και το δεύτερο στον Πλατανιά, που εκτός από την απόκρουση του Μαντζάρη είχε ακόμα δύο ευκαιρίες με το δοκάρι και το σουτ του Λουκίνα. Ο Πλατανιάς από θέμα τακτικής είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και ξέρει τι ζητάει στο ματς.
Εμείς είχαμε και την τύχη μαζί μας σκοράροντας από νωρίς, αλλά αυτό τελειώνει εδώ. Έχουμε ακόμα μία αγωνιστική στις 5 Μαΐου με τον Ηρόδοτο κι εκεί θα κριθεί η δεύτερη θέση.
Τέλος, να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα, γιατί μαζί του καταφέραμε να πάρουμε ένα τρίποντο παίζοντας έστω και για ένα ημίχρονο».

 Δείτε το σχετικό βίντεο  των δηλώσεων  και τις διευκρινήσεις  σχετικά με το επώνυμο του κ. Μπελά.


                                            




                                                                                      mpetshow.blogspot.gr 

Κουρτεσιώτης : Δηλώσεις…



Αναλυτικά ο Κώστας Κουρτεσιώτης: 
«Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ευχαριστούμε τους 2.500 φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν.
Θέλαμε τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα και για 70' δεν απειληθήκαμε, καθώς «διαβάσαμε» το παιχνίδι.
Κερδίσαμε δίκαια, πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Πλατανιά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Εμείς θα πάμε στο Ηράκλειο για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου».

 Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων




                                                                                  mpetshow.blogspot.gr 

Παναγιώτης Μαντζανάς :Στα μπαράζ για το ακατόρθωτο


«Είμαι υποχρεωμένος σήμερα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι τον Ιούλιο. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας που κατάφεραν να έχουν την ομάδα στην πρώτη και τη δεύτερη θέση και για λίγες αγωνιστικές βρεθήκαμε στην τρίτη.
Τέλος, να πω ότι στο θέμα της αναδιάρθρωσης είμαστε υπέρ. Έτσι ξεκινήσαμε σαν ομάδα, μ’ αυτούς τους στόχους. Θα ήταν άδικο να μην γίνει αυτό που συμφωνήθηκε από την αρχή της χρονιάς. Μόνο έτσι θα έχουμε εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.
Έχουμε ακόμα έναν τελικό κόντρα στον Ηρόδοτο στις 5 Μαΐου για να είμαστε στη δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γι’ αυτό είναι όμορφο, αν τα καταφέρουμε θα πάμε να παίξουμε στα μπαράζ δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το ακατόρθωτο».
Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων




                                                                                  mpetshow.blogspot.gr 





Χριστοβασίλης: «Θα φτάσουμε μέχρι την UEFA»


Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την UEFA, προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα του.
Πυρ και μανία με τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου και τον βοηθό του, Αντώνη Σινιοράκη, ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.
Οι Ηπειρώτες διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις, με το οποίο θα ισοφάριζαν σε 2-2. Ο βοηθός Σινιοράκης, ωστόσο, υπέδειξε ως οφσάιντ τον Κάργα, με το ριπλέι να μην δικαιώνει την απόφασή του.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι το γκολ ήταν κανονικό και θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την UEFA, προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα του. «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά, δυστυχώς αυτό που είδαμε σήμερα είναι πως για 9ο παιχνίδι στα 29 έχουμε αδικηθεί.
Πριν πέντε μέρες είχα φύγει από την ΚΕΔ που βάλαμε κάτω οκτώ παιχνίδια που συμφώνησαν πως σε αυτά ο ΠΑΣ έχει αδικηθεί και σήμερα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία ότι έγινε και με την Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, στις καθυστερήσεις μπαίνει κανονικό γκολ αλλά δυστυχώς το ακύρωσε ο επόπτης. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο.
Αν κοιτάξουμε τους τελευταίους αγώνες, δεν υπάρχει μαθηματικό αποτέλεσμα γιατί κάτι ανάλογο θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι».


Ρεκόρ 8ετίας στα εισιτήρια των ομάδων της Super League

Mε μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε του πρωταθλήματος, τη φετινή σεζόν έχουν ήδη «κοπεί» 1.263.365 εισιτήρια, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος ο οποίος έχει καταγραφεί στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, μετά δηλαδή το 2011-12, όπως καταγράφει η επίσημη σελίδα της Super  League.
Ένας λόγος είναι η παρουσία φέτος του Άρη και του ΟΦΗ, που σε σχέση με Πλατανιά και Κέρκυρα, είχαν μεγάλη διαφορά σε εισιτήρια. Επίσης το γεγονός ότι δεν είχαμε ντέρμπι με κλειστές πόρτες έδωσε αγώνες με μεγάλη προσέλευση θεατών.
Στον συγκριτικό πίνακα πέρσι και φέτος για κάθε ομάδα χρησιμοποιήσαμε σαν περσινό αντίβαρο του Άρη τον Πλατανιά και του ΟΦΗ την Κέρκυρα.
Ο Απόλλων παρουσίασε απώλεια των μισών εισιτηρίων του σε σχέση με πέρσι, ενώ στη Λαμία θα περίμενε κανείς να δει αύξηση, αν και η πρώτη χρονιά με τη μάχη παραμονής ήταν πιο… συσπειρωτική.
Άνοδο πάνω από 10% παρουσίασαν ΠΑΣ και Λεβαδειακός, τα εισιτήρια Ατρόμητου και Παναιτωλικού έχουν αντίθετη πορεία σε σχέση με την αγωνιστική και βαθμολογική τους άνοδο, ενώ και η μείωση της ΑΕΛ είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστεί.
Αφήσαμε τους δύο πρώτους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που έχουν μια λογική αύξηση, αν και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε μεγαλύτερη πλέον χωρητικότητα στο γήπεδο.
Θεαματική είναι η άνοδος του Παναθηναϊκού, που η περσινή απογοήτευση και απουσία του κόσμου έγινε φέτος συνειδητή προσπάθεια στήριξης της νεανικής ομάδας.
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε με την εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος, που βέβαια λίγο θα διαφέρει με αυτή που έχουμε ήδη κάνει.

Τα εισιτήρια τα τελευταία δέκα χρόνια
2009-10: 1.970.293
2010-11: 1.619.976
2011-12: 1.287.181
2012-13: 1.225.889
2013-14: 1.253.907
2014-15:    936.686
2015-16: 1.042.228
2016-17: 1.006.530
2017-18:    949.051
2018-19: 1.263.365


Ο μέσος όρος ανά αγώνα

2009-10: 7.945
2010-11: 6.807
2011-12: 5.254
2012-13: 4.865
2013-14: 4.019
2014-15: 3.456
2015-16: 4.307
2016-17: 4.026
2017-18: 4.237
2018-19: 5.541

Η διαφορά του μέσου όρου φέτος με πέρσι για κάθε ομάδα
Ολυμπιακός: + 1960 (+10%)
ΠΑΟΚ: +1690 (+10%)
ΑΕΚ: -5988 (-38%)
Άρης: +7342 (+425%) σε σύγκριση με τον Πλατανιά
Παναθηναϊκός: +2036 (+29%)
ΟΦΗ: +2468 (+207%) σε σύγκριση με την Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα: +362 (+16%)
ΑΕΛ: -1406  (-36%)
Παναιτωλικός: -28 (-1%)
Αστέρας Τρίπολης: +178 (+10%)
Λαμία: -56 (-3%)
Πανιώνιος: -16 (-1%)
Ξάνθη: -67 (-4%)
Λεβαδειακός: +148 (+13%)
Απόλλων: -949 (-53%)
Ατρόμητος: -86 (-10%)






Έτοιμη να «γράψει» ιστορία η Στεφανί Φρεπάρ

Έπεσε… και αυτό το «κάστρο». Στα... βιβλία του γαλλικού ποδοσφαίρου θα περαστεί για πάντα το όνομα της 25χρονης Στεφανί Φρεπάρ.
Για πρώτη φορά στην 87χρονη ιστορία της Ligue 1 θα «σφυριχτεί» αναμέτρηση από γυναίκα διαιτητή, με την Στεφανί Φρεπάρ να ορίζεται να διευθύνει την αναμέτηση της Κυριακής (28/04) του Πάσχα, ανάμεσα σε Αμιάν και Στρασμπούρ.

Η 25χρονη έχει ήδη «σφυρίξει» στην Ligue 2, ενώ είναι η μόνη Γαλλίδα διαιτητής που επιλέχθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών (7 Ιουνίου-7 Ιουλίου). 

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 Γυναικών, η Γαλλίδα διαιτητής έχει οριστεί από τη από την FFF να διαιτητεύσει κατά την επόμενη αγωνιστική της Ligue 1,» ανέφερε η FFF. Ο Κλεμέν Τουπλέν, ως βοηθός VAR στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα έχει ανάλογη θέση σε αυτόν τον αγώνα...




AOK Kέρκυρα: Εξελίξεις στα διοικητικά με ''ερυθρόλευκο'' ενδιαφέρον


Σε μία νέα σελίδα φαίνεται ότι είναι έτοιμη να μπει η Κέρκυρα, που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», η ομάδα της Football League, είναι στο στόχαστρο προσώπων από την Αθήνα που θέλουν να επενδύσουν.
Μέσα σε αυτός φαίνεται ότι βρίσκονται και ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που ήθελαν καιρό να κάνουν μία τέτοια κίνηση.
Έτσι φαίνεται ότι βρέθηκε ο «εκλεκτός» που θα είναι η… βιτρίνα της συγκεκριμένης υπόθεσης και αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, των δύο παικτών του Ολυμπιακού.
Μένει να δούμε την κατάληξη των όλων όσων γράφονται και ακούγονται, με την Κέρκυρα να είναι έτοιμη να αλλάξει πολλά.

Πηγή:  sportime





Κόρμπος:''Και να μην πάρουμε άδεια, δεν φοβάμαι. Με την αφαίρεση βαθμών θέλει προσπάθεια''



Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος , σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6” στάθηκε στην καχυποψία που δημιουργούν οι αποδόσεις πριν τους αγώνες ενώ σχολίασε και το ζήτημα της άδειας των ”κυανέρυθρων”
Για την καχυποψία που δημιουργούν οι συζητήσεις για τις αποδόσεις πριν τα παιχνίδια: «Σίγουρα δημιουργείται καχυποψία. Το ίδιο έγινε και στο 1-1 με τον ΠΑΣ, όλοι θα έλεγαν ότι θα κερδίσει ή θα γίνει ανατροπή. Εμείς τα βλέπουμε όλα αυτά. Όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι, δεν σου λέει κανένας ότι θα κερδίσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ούτε κακούς ποδοσφαιριστές, ούτε ότι έχει κακή ομάδα. Όταν δημιουργείται κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και πάντα θα φταίει ο ποδοσφαιριστής».
Για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις. Φέτος δεν είχαμε τη σταθερότητα που θα θέλαμε. Στο τέλος ευτυχώς πήραμε κομβικά παιχνίδια και έμπλεξαν άλλες ομάδες».
Για το αν τους επηρεάζει το θέμα με την άδεια: «Κάποιοι μπορεί να το ζουν για πρώτη φορά. Εγώ το έχω ξαναπεράσει. Το 2015 δεν είχε πάρει άδεια ο Πανιώνιος και όλοι στην προετοιμασία έλεγαν ότι είναι το φαβορί για να πέσει. Εκείνη τη χρονιά ο Πανιώνιος βγήκε πέμπτος. Τότε έλαμψε το άστρο του Μπακασέτα, τώρα μπορεί να λάμψει το άστρο του Τσιλούλη, του Οικονομίδη, του Μανθάτη… Και να μην πάρουμε άδεια, δεν φοβάμαι. Με την αφαίρεση βαθμών θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους. Πρέπει να χτίσεις στο φετινό και να πεις ότι πρέπει να κερδίσω περισσότερα παιχνίδια από πέρυσι».
Για την θέση που τερμάτισε ο Πανιώνιος: «Είναι αφύσικο αυτό που κάναμε. Δεν υπήρχε σταθερότητα, εμφανιστήκαμε σε παιχνίδια κατώτεροι των περιστάσεων. Δεχτήκαμε ήττες που δεν μας αρμόζουν, ούτε ομαδικά, ούτε σαν σύλλογος, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε σε παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε. Με τρεις-τέσσερις νίκες που κάναμε, πήγαμε ψηλά. Δεν σημαίνει κάτι η έκτη θέση. Δεν είναι επιτυχημένη η χρονιά στο σύνολό της. Μόνο σαν θέση μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε καλά. Άλλη χρονιά είχαμε σωθεί με 43 βαθμούς».
Για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κερδίζουν κάθε αγώνα. Παίκτης που έχει συμβιβαστεί με την ήττα ακόμα και στην προπόνηση, δεν έχει βλέψεις ως ποδοσφαιριστής. Η δουλειά μας αφορά τη νίκη και αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής».




Ωράριο προπώλησης για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 5/5/2019 και ώρα 19:00:

Μεγάλη Πέμπτη 25/4: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.
Μεγάλη Παρασκευή 26/4 : από τις 12 το μεσημέρι (μόλις ανοίξει η αγορά) έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.
Τρίτη του Πάσχα 30/4: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.


Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα
Θύρες 3,4,5,6,7,8,9 και 10: 15€ (γενική είσοδος)

Δυτική Κερκίδα
Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)
Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€.


Όλα τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν δωρεάν υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα ή συγγενή που έχει εισιτήριο ημέρας ή διαρκείας.
Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας, καθώς και μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού.


*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.
**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.
***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου