Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019


ΔΣ στην Super League 2 για προκήρυξη και τηλεοπτικά, προσφεύγει στο Διαιτητικό

Όπως ενημέρωσε η Super League 2, την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λ. Λεουτσάκος στο dikisports «θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο. Άλλωστε η περυσινή απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ μας δίνει αυτό το δικαίωμα στον μέγιστο βαθμό».

Εν ολίγοις προανήγγειλε ότι η Super League 2 θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει την οριακή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που ενέκρινε την προκήρυξη της Super League 1 για υποβιβασμό της τελευταίας ομάδας και μπαράζ της προτελευταίας με τον δεύτερο της SL2. Υπενθυμίζεται ότι η SL2 ζητάει τον απευθείας προβιβασμό των δύο πρώτων ομάδων της κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2:
Σας γνωρίζουμε πως την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 12.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
Ενημέρωση σχετικά με την Προκήρυξη Πρωταθλήματος
Ενημέρωση σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα





Χούμπελ: "Υπάρχουν ανοιχτά θέματα μεταξύ UEFA και ΕΠΟ στους πειθαρχικούς κανονισμούς"


 Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με σχετική τοποθέτησή του προς τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τόνισε πως το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλιστεί, ωστόσο τάχθηκε υπέρ της αναβολής της έγκρισης των πειθαρχικών κανονισμών διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά υπάρχον ανοιχτά ζητήματα.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χέρμπερτ Χούμπελ:
«Η αναβολή της έγκρισης του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών αποτελεί απόφαση της FIFA, καθώς οι κανονισμοί θα απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση μεταξύ FIFA, FIFPro, Ε.Π.Ο., Super League 1, Super League 2 και Π.Σ.Α.Π.
Η απόφαση για την αναβολή της έγκρισης των πειθαρχικών κανονισμών αποτελεί ισχυρή σύσταση της UEFA, δεδομένου ότι υφίστανται ορισμένα ανοικτά ζητήματα μεταξύ της UEFA και της Ε.Π.Ο.
Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλιστεί και είναι αδιαμφισβήτητο ότι όλοι οι κανονισμοί της Ε.Π.Ο. εμπίπτουν καθαρά και αποκλειστικά στην ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».



Το αναλυτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου, στις 23/5 ο μεγάλος τελικός

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το αναλυτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019/20. Ο θεσμός θα ξεκινήσει με την πρώτη φάση στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό στις 23 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των αγωνιστικών του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-20.
1η φάση: 25/08/2019
Συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ
2η φάση: 01/09/2019
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης
3η φάση: 14-15/09/2019
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 2ης φάσης και οι ομάδες της FL
4η φάση: 24-25-26/09/2019
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 3ης φάσης και οι ομάδες της SL2
5η φάση
1η αγωνιστική: 29-30-31/10/2019
2η αγωνιστική: 03-04-05/12/2019
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης, οι 8 ομάδες της SL από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL περιόδου 2018-2019.
6η φάση
1η αγωνιστική: 07-08-09/01/2020
2η αγωνιστική: 14-15-16/01/2020
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 5ης φάσης και οι 5 ομάδες της SL από την 1η έως την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα περιόδου 2018-2019.
7η φάση (Προημιτελική)
1η αγωνιστική: 04-05-06/02/2020
2η αγωνιστική: 11-12-13/02/2020
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 6ης φάσης
8η φάση (Ημιτελική)
1η αγωνιστική: 04-05/03/2020
2η αγωνιστική: 22-23/04/2020
Συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 7ης φάσης

Τελικός αγώνας
Σάββατο, 23/05/2020
Η κλήρωση της 1ης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.



Η ΕΠΟ παίρνει πίσω τη διάταξη του 5% για την πολυιδιοκτήσια


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ είχε την Τρίτη (30/7) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.
 Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομοσπονδία και εν όψει της αυριανής (31/7) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, όμως κυρίως συζητήθηκαν τα θέματα που ανέκυψαν μετά την παρέμβαση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Σε ό,τι αφορά στη διάταξη για την πολυιδιοκτησία και το 5%, ο Βαγγέλης Γραμμένος εξήγησε στον Χούμπελ πως συμπεριλήφθηκε ανεπίσημα και από λάθος στον κανονισμό και ότι δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα ή πρόθεση να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατανόησε τις αντιδράσεις που υπήρξαν και διαβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί.
Στο αίτημα του Αυγενάκη να μην περάσει η μείωση των ποινών για τη βία και τα επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ είχε αποφασίσει, πριν την παρέμβαση Αυγενάκη, στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα να απαλειφθούν όλες οι ποινές αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια φιλάθλων στα γήπεδα, απόφαση την οποία θα επικύρωνε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τετάρτης (31/7).
Πλέον το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα δεχθεί η ΕΠΟ να μην επικυρωθεί καμία απόφαση στη συνεδρίαση της Τετάρτης προχωρώντας σε διαβούλευση ολίγων ημερών όπως ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού. Πηγές μέσα από την ΕΠΟ τόνιζαν πως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δοθεί στην αυριανή Εκτελεστική Επιτροπή.



Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής./ΕΠΟ


Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων τoυ εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Η Ε.Ε. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1.Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κώστας Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων.
2. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Τάκης Φύσσας αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.
 3.Η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών ανατίθεται στον Ολλανδό τεχνικό κ. Τζον Φαν’τ Σιπ, με συνεργάτες του τον Ολλανδό κ. Άρον Βίντερ και τον Ελληνοαυστραλό κ. Μιχάλη Βαλκάνη.
Η διάρκεια του συμβολαίου του νέου τεχνικού τιμ ολοκληρώνεται με τη λήξη της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Α) Ενεκρίθη η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων για την πρόσληψη προπονητών των Εθνικών Ομάδων:


1.Εθνική Ελπίδων:
Προπονητής: Γιάννης Γκούμας
Βοηθός προπονητή: Μιχάλης Ιορδανίδης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Φάνης Κατεργιαννάκης
Γυμναστής: Νεκτάριος Πανταζής

2.Εθνικών Νέων:
Προπονητής: Νίκος Κεχαγιάς
Βοηθός προπονητή: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κωνσταντίνος Καμπόλης
Γυμναστής: Νικόλαος Καρύδας

3.Εθνική Παίδων:
Προπονητής: Αναστάσιος Θέος
Βοηθός προπονητή: Μάρκος Δήμος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχάλης Ξημεράκης
Γυμναστής: Άγγελος Ζαζόπουλος

4.Εθνικές Ομάδες Γυναικών:
Προπονητής Εθνικής Γυναικών: Αντώνης Πριόνας
Προπονήτρια Εθνικών Ομάδων Νεανίδων-Κορασίδων: Κατερίνα Φαλίδα
Βοηθός προπονητή: Γεώργιος Παπακώστας
Γυμναστής: Δημήτρης Μπατσίλας

Β) Λύεται η συνεργασία και καταγγέλλονται οι συμβάσεις των κ.κ. Άγγελου Αναστασιάδη, Άγγελου Μπασινά, Στέλιου Γιαννακόπουλου, Απόστολου Τερζή και Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Γ) Ενεκρίθη η προκήρυξη πρωταθλήματος 2019-20 της Super League 1, βάσει της οποίας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στη Super League 2 θα υποβιβαστεί απευθείας μία (1) ομάδα, με αντίστοιχη άνοδο της πρωταθλήτριας της Super League 2, ενώ μία ακόμα θέση στη Super League 1 θα κριθεί σε διπλό αγώνα μπαράζ μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της SL1 και της δευτεραθλήτριας της SL2.

Δ) Απαλείφεται εν συνόλω από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου το άρθρο 30 που αφορά σε ζητήματα πολυιδιοκτησίας Π.Α.Ε., δεδομένου ότι το θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ υπάρχει σχετική ρητή διάταξη και στο Ν.2725/99.

Ε) Αναβάλλεται έως τις 05 Αυγούστου η έγκριση του Πειθαρχικού Κώδικα, του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, του Δικονομικού Κανονισμού, του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου και του Κώδικα Δεοντολογίας.
Η απόφαση αναβολής της έγκρισης των ανωτέρω κανονισμών ελήφθη μετά από εισήγηση του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου, στο πνεύμα της καλής θέλησης και συνεργασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους, αλλά και με σαφή υπόμνηση του προέδρου της Ε.Π.Ο. στο καθεστώς του αυτοδιοίκητου. Οι ανωτέρω κανονισμοί θα σταλούν στον Υφυπουργό εντός της ημέρας.

Στη σχετική τοποθέτησή του προς τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ ανέφερε:
«Η αναβολή της έγκρισης του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών αποτελεί απόφαση της FIFA, καθώς οι κανονισμοί θα απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση μεταξύ FIFA, FIFPro, Ε.Π.Ο., Super League 1, Super League 2 και Π.Σ.Α.Π.
Η απόφαση για την αναβολή της έγκρισης των πειθαρχικών κανονισμών αποτελεί ισχυρή σύσταση της UEFA, δεδομένου ότι υφίστανται ορισμένα ανοικτά ζητήματα μεταξύ της UEFA και της Ε.Π.Ο.
Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλιστεί και είναι αδιαμφισβήτητο ότι όλοι οι κανονισμοί της Ε.Π.Ο. εμπίπτουν καθαρά και αποκλειστικά στην ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
Ενεκρίθησαν οι κανονισμοί προπονητών, σχολών προπονητών, grassroots, εισδοχής νέων μελών, ασφάλειας και γηπέδων και ερασιτεχνικών σωματείων.




Εγκρίθηκε οριακά η προκήρυξη της SL1, πέφτει ένας, μπαράζ ο προτελευταίος

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα των προκηρύξεων της Super League 1 και της Super League 2. Ως γνωστόν η Super League 1 στην προκήρυξή της προβλέπει τον υποβιβασμό μίας ομάδας και αγώνα μπαράζ για την προτελευταία της κατάταξης με τη δεύτερη της Super League 2. Αντίθετα η δεύτερη τη τάξει κατηγορία στη δική της προκήρυξη είχε συμπεριλάβει τον απευθείας προβιβασμό των δύο πρώτων ομάδων.
Αναγκαστικά το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, η οποία εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο ντέρμπι, αφού επικράτησε με ψήφους εννιά έναντι οχτώ η πρόταση της Super League 1. Αυτό σημαίνει ότι την ερχόμενη σεζόν ο 13ος της Super League 1 θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.
Υπέρ της προκήρυξης της Super League 1 τάχθηκαν οι Νίκος Βακάλης, Τάκης Παπαχρηστου, Μηνάς Λυσσάνδρου, Περικλής Λασκαράκης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιωτης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Σταύρος Ψαρόπουλος και Στέργιος Αντωνίου.
Την απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της SL 2 ψήφισαν οι Κώστας Βρακάς, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Πανίδης, Λεωνίδας Θωμαιδης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης.
Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη ψηφοφορία πέρυσι, όπου και πάλι υπήρχε διαφωνία μεταξύ των δύο κατηγοριών, είχε κερδίσει η Super League 2, με συνέπεια να διεξαχθεί μπαράζ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά.



Χειροτερεύει η υγεία του Μπεκενμπάουερ, κάθε συγκίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία

Ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες η κατάσταση της υγείας του Φραντς Μπεκενμπάουερ δεν επιτρέπει συμμετοχή σε ποινικές διαδικασίες, κατέθεσαν οι δικηγόροι του «Κάιζερ» στην ελβετική ομοσπονδιακή εισαγγελία, που ερευνά το σκάνδαλο διαφθοράς στο Μουντιάλ 2006.
Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει από τον Απρίλιο, με συνέπειες στην κρίση και τη μνήμη του, ενώ όπως σημειώνεται δεν αναμένεται βελτίωση. Οι γιατροί του ανέφεραν, πως κάθε συγκίνηση γι’ αυτόν θα μπορούσε να είναι απειλητική για τη ζωή του…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ





Στα... σκαριά η ανταλλαγή της χρονιάς! Τόσα θα παίρνει ο Λουκάκου στη Γιουβέντους


Όλο και πιο κοντά στην υλοποίησή της πλησιάζει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανταλλαγές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους έχουν δώσει τα χέρια για Ντιμπάλα - Λουκάκου και σύμφωνα με την Independent στην ιστορία υπάρχει σοβαρή εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, το βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι ο Βέλγος φορ και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν έχουν δώσει τα χέρια με τους "μπιανκονέρι" για να μπει ο Ρομέλου Λουκάκου στη φαρέτρα του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, θα λαμβάνει για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την Γιούβε 9 εκατ. ευρώ.
Πλέον, για να κλειδώσει η συμφωνία στο 100%, οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται εν αναμονή του "ok" του Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος φέρεται να μην έχει απαντήσει ακόμα αν θέλει ή όχι να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ. Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, πάντως, στο θέμα πρέπει να μπει επίλογος, γιατί τα περιθώρια της Γιουνάιτεντ μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της 8ης Αυγούστου λιγοστεύουν.






Υποψήφιος για κορυφαίος προπονητής της χρονιάς πρώην της Εθνικής Ελλάδος! 


Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην κόουτς της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην τελική δεκάδα που διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου προπονητή από τη FIFA για το 2019!
Το όνομά του να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των Τζαμέλ Μπελμαντί, Ντιντιέ Ντεσάν, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, Ρικάρντο Γκαρέκα, Πεπ Γκουαρντιόλα, Γιούργκεν Κλοπ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Έρικ τεν Χαγκ και Τίτε.
Πέρυσι το συγκεκριμένο βραβείο είχε καταλήξει στα χέρια του Ντεσάν, ο οποίος βρίσκεται ξανά μέσα στους υποψήφιους για το 2019.
Η απονομή θα λάβει χώρα στις 23 Δεκεμβρίου στο Μιλάνο.




Συζητά με τον Παναθηναϊκό για Εμμανουηλίδη ο Πανιώνιος, ζήτησε και Καμπετσή! - Ανοιχτό για Ανδρούτσο


Μπορεί ο Πανιώνιος κατά ένα μεγάλο ποσοστό να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, αφού ελέω και του περιορισμού στις μεταγραφές μπορούσε να αποκτήσει συγκεκριμένους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.
Τουναντίον μάλιστα, αφού τις τελευταίες μέρες στην Πλατεία υπάρχει έντονη δραστηριότητα και δεν αποκλείεται η δραστηριότητα αυτή να φέρει ενίσχυση στην ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι κυανέρυθροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Εμμανουηλίδη και μάλιστα έχουν ξεκινήσει επαφές με τους πράσινους για την πιθανότητα δανεισμού του!
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού γνωρίζουν καλά ότι στον Πανιώνιο θα μπορέσει να έχει αυτό που δεν μπορεί να του εγγυηθούν οι πράσινοι, δηλαδή χρόνο συμμετοχής.
Στον Πανιώνιο ψάχνονται για τις θέσεις των εξτρέμ μετά τις αποχωρήσεις των Σπιριντόνοβιτς και Μπουμάλ και ο 19χρονος άσος του τριφυλλιού είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις, αφού αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Το σίγουρο είναι ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Εμμανουηλίδη και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και να προχωρήσει ο δανεισμός του.
Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε επαφή και για μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Αργύρη Καμπετσή, αφού συζητήθηκε ένας δανεισμός του στον Πανιώνιο, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού οι κυανέρυθροι προτίμησαν να εμπιστευτούν για την θέση αυτή τον Μπατσάνα Αραμπούλι, τον διεθνή Γεωργιανό φορ, ο οποίος αποτελεί την… καλή και μοναδική μεταγραφή άνω των 23 ετών.
Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου, τα δεδομένα είναι γνωστά. Οι κυανέρυθροι έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο μέσο και περιμένουν να μάθουν από τον Ολυμπιακό αν τελικά ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε περίπτωση που τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να δώσει το «ΟΚ» για την αποχώρησή του, τότε ο Πανιώνιος είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου