Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019


Μιχάλης Γρηγορίου για Παναθηναϊκός-ΑΕΛ


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου:
«Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ματς δίχως ήττα. Ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντική νίκη με τον Ατρόμητο. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με το συγκεκριμένο πλάνο αφήνοντας χώρο στον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτούμε τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Έτσι πετύχαμε και το δεύτερο γκολ. Λογικό να χάσει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός και να πιέσει. Τα παιδιά έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια. Κρατάμε άλλη μια ιστορική νίκη.

Μετά το ματς με τον Άρη, το να καταφέρνει να κάνει η ΑΕΛ νέα νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό δείχνει πολλά. Πάντα κρατάω χαμηλούς τόνους και έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα. Είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα και απομένει να το δει και ο υπόλοιπος κόσμος. Προσπαθούμε να εκπροσωπούμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος γίνονται πράγματα που πρέπει να αναδειχθούν. Γίνονται πράγματα στην οργάνωση.

Θα δείτε ότι έγινε επένδυση στο γήπεδο στο οποίο αδίκως μας είχαν κατακρίνει όλοι. Γίνονται πράγματα στο προπονητικό κέντρο, οργανωτικά... Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει σε όσα γίνονται στην ΑΕΛ. Το ξανατονίζω προσωπικά ότι ο μεγάλος στόχος είναι να δούμε τον κόσμο να είναι δίπλα στα παιδιά και στον οργανισμό που λέγεται ΑΕΛ για να παίρνει η ομάδα αυτό που της αναλογεί και έχει μάθει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που ψάχνει κι αυτός τον δικό του δρόμο. Κάτω το κεφάλι, το μυαλό είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλαμάτα. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Να δούμε τι έχουμε καταφέρει στο τέλος για να κάνουμε ταμείο».

Δείτε το σχετικό βίντεο



                                                                                        mpetshow.blogspot.gr

Δώνης: «Η εικόνα όχι αλλά το αποτέλεσμα τραγικό...»


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα. όταν από την πλευρά μας κάνουμε τέτοια λάθη και ο αντίπαλος σκοράρει και μετά πρέπει να κυνηγάς το σκορ και αντίστοιχα όταν εσύ έχεις τη μπάλα, την γυρνάς σωστά και με προϋποθέσεις και δεν μπορείς να τη βάλεις στα δίχτυα τότε αυτός είναι ο κανόνας του ποδοσφαίρου. Κάνοντας αυτά τα δυο σοβαρά λάθη και δεν βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια».

Σας είπε κάτι ο διαιτητής για το ακυρωθέν γκολ και τη φάση του Ουάρντα και θέλετε να μας κάνετε μια τοποθέτηση για το περιστατικό μετά το 2-1 και την αντίδραση σας;
«Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον διαιτητή, δεν είχα καμία επικοινωνία, δεν έχει σημασία να κάνω κάποια αναφορά άλλωστε το βλέπουμε σε κάθε ματς. Στο δεύτερο κομμάτι γενικά το ποδόσφαιρο θεωρώ ότι είναι ευχαρίστηση και διασκέδαση τόσο για εμάς όσο και για τους ίδιους. Ήταν εντελώς λανθασμένη η αντίδραση μου και εκεί το τελειώνω».

Οι δικές σας ευθύνες για το αποτέλεσμα ποιες είναι; Θεωρείται ότι πρέπει να αλλάξει κάτι;
«Ανοίξατε πολλά θέματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω εγώ αυτοκριτική. Πείτε μου εσείς ποια είναι η δική μου ευθύνη να σας απαντήσω».

Η εικόνα της ομάδας ήταν κακή;
«Η εικόνα όχι αλλά το αποτέλεσμα τραγικό...   Επειδή σας παρακολουθώ καιρό ή για την κριτική για την εικόνα θα κάνουμε ή για το αποτέλεσμα. Άλλο είναι η εικόνα άλλο το αποτέλεσμα. Είσαστε εσείς που θα κρίνετε κάτι ώστε εγώ να μπορέσω να σας απαντήσω. Όταν κερδίζουμε έχω συνεισφορά όταν χάνουμε έχω ευθύνη. Δεν είναι ατομικό το άθλημα όλοι έχουμε ευθύνη. Άρα φυσικά και έχω συμμετοχή στο κακό αποτέλεσμα. Από τη δική σας πλευρά πρέπει να κάνετε την κρητική για να μπορέσω να σας απαντήσω.
Δεν θα συνδέσω το παρελθόν και το τι έκανα σαν παίκτης με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γιατί και εγώ μπορεί να έπαιζα στο Champions League να έχω κάνει τόσα πράγματα με την ομάδα και μπορεί κάποιος να μου βρίζει σήμερα τα παιδιά μου και εμένα τον ίδιο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι και πάνω σε αυτό πρέπει να κάνουμε κριτική.
Έχουμε κάποια θέματα σαν ομάδα, είμαστε ομάδα που δεν έχει το εύκολο γκολ χάσαμε από την ΑΕΛ, χάσαμε από την Ξάνθη, από τον ΟΦΗ στην έδρα μας ακόμα και όταν είμαστε καλοί όπως σήμερα δεν έχουμε το γκολ. Ναι μεν μετά τον Ολυμπιακό μειώσαμε τα λάθη αλλά σήμερα κάναμε δυο σημαντικά λάθη. Εγώ αυτό που ζητάω, αντέχω, αυτό που θέλω απ' ολους σας και από τον κόσμο είναι επειδή υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, σήμερα έπαιξαν εννέα Έλληνες που είναι σε σημείο ανάπτυξης να κάνουμε λίγο υπομονή. Εντοπίστε ότι το πρόβλημα είμαι εγώ. Αντέχουν οι δικές μου οι πλάτες.
Όσο και αν κάποιος θα σταθεί στο αποτέλεσμα εγώ βλέπω ότι οι παίκτες είναι σε καλύτερο σημείο από την αρχή του πρωταθλήματος. Εγώ ζητάω απ' όλους σας γιατί βλέπετε ποια είναι η συμπεριφορά στον Παναθηναϊκό απ΄όλους, για να προχωρήσει η ομάδα και να μπει σε άλλη διαδικασία σε μια χρονιά που είναι δύσκολη, που δεν μπορούμε να παίξουμε Ευρώπη είτε βγει είτε όχι να αναπτυχθούμε ώστε την επόμενη χρονιά να είμαστε δυνατοί. Μην χτυπάτε τους παίκτες. Δεν θεωρώ πως η ομάδα ήταν κακή στο σύνολο της αλλά ήμασταν κακοί στο ότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και στα λάθη που κάναμε.  Σας πονάει και εσάς, με πονάει και εμένα αλλά δεν θα χάσω για το ποδόσφαιρο την υγεία μου».

Υπάρχει μια διαδρομή οκτώ αγωνιστικών που τα αρνητικά είναι περισσότερα από τα θετικά. Με δύσκολα παιχνίδια να ακολουθούν υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη;
«Είχαμε μια τετράδα αγώνων που μέχρι σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι, όχι βελτιωμένοι στο γκολ γιατί δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που παρατηρείται και από την περσινή σεζόν αλλά τα χαρακτηριστικά που έχουμε ως ομάδα μας κάνουν δυσκολότερο το γκολ. Εγώ θα επιμείνω σε αυτό να κάνουμε περισσότερο υπομονή στην ανάπτυξη της ομάδας και των παικτών. Ναι όλη αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, όλους μας πονάει. Μπείτε σε μια άλλη διαδικασία μην κοιτάτε το δέντρο, κοιτάξτε το δάσος».

Σκοπεύεται να ζητήσετε ενίσχυση για να λυθεί αυτό το πρόβλημα;
«Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά πράγματα στην ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω για μεταγραφικά θέματα. Είναι πράγματα που δεν είναι στο κεφάλι μου».

Η ήττα από ήττα διαφέρει ή αναποτελεσματικότητα είναι εκεί πως διορθώνεται και επίσης μήπως πρέπει και σαν τεχνικό τιμ να αλλάξετε κάτι;
«'Όπως το περιγράψατε είναι η πραγματική εικόνα, δεν διαφωνώ σε κάτι. Η συναισθηματική προετοιμασία είναι σημαντική στη διαχείριση ενός αγώνα. Στην προετοιμασία του ματς κρίνω ανάλογα την κατάσταση που διακρίνω το πως θα επέμβω στην ομάδα. Δεν είναι μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ένα διώξιμο ή ένα γλίστριμμα δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου».

Εγώ δεν θα κρίνω μόνο τον Χατζηθεοδωρίδη για το δεύτερο γκολ αλλά γενικότερα την ομάδα για ανισορροπία;
«Υπάρχει μια κατεύθυνση που νομίζω ότι είχαμε στημένη μπάλα. Στις στημένες μπάλες υπάρχουν δυο παίκτες που είναι πίσω δυο που έξω από το κέντρο άρα πρέπει να σταματήσουμε τη φάση σε πρώτο χρόνο. Νομίζω ότι είναι ένα λάθος, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ανισορροπία. Σήμερα είχαμε και πρόβλημα στο ύψος. Η ΑΕΛ άφηνε τον Ουάρντα ψηλά για να χτυπήσει σε αυτές τις φάσεις. Στο ποδόσφαιρο όλοι χρεωνόμαστε πράγματα. Θεωρώ ότι η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη για το ματς και ήταν καλά όλη την εβδομάδα. Η εικόνα των δυο εβδομάδων στην προπόνηση είναι αρκετά καλή».

Πως διορθώνεται η αναποτελεσματικότητα;
«Είναι ένα θέμα το οποίο προσπαθούμε να δουλέψουμε στην προπόνηση, με σέντρες, τελειώματα, είναι φανερό ότι εκεί υστερούμε».


Δείτε το σχετικό βίντεο




                                                                                        mpetshow.blogspot.gr


Μόρας: «Κρατάμε μόνο το θετικό αποτέλεσμα»


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας:

Θεωρείς την καλύτερη φετινή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό;
Όχι η αλήθεια είναι όχι. Πολύ σημαντική νίκη. Τρεις βαθμοί σ' ένα δύσκολο γήπεδο, με μία δύσκολη ομάδα, αλλά όχι δεν την θεωρώ την καλύτερη, γιατί κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Φοβηθήκαμε πολύ το ματς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Το είχα πει και στα προηγούμενα ματς, ότι χρειάζεται περισσότερο προσωπικότητα. Να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να μην φοβόμαστε τόσο τον αντίπαλο, όταν με την πρώτη ευκαιρία, δημιουργεί ένα σουτ ή οτιδήποτε να νιώθεις ότι απειλείσαι. Γιατί έτσι του δίνεις δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό.

Θεωρείς ότι στο δεύτερο ημίχρονο πανικοβληθήκατε;
Θεωρώ πως ναι. Πήγαμε πολύ πίσω. Αφήναμε χώρους, δεν βοηθούσαμε. Δεν πηγαίναμε διπλά μαρκαρίσματα στη μπάλα, στο Χατζηγιοβάνη και αφήναμε το Μπέρτο, οπισθοχωρούσε η ομάδα. Οπότε έδινες στον αντίπαλο την δυνατότητα να πατήσει περιοχή. Και εκεί μετά αρχίζει και δυσκολεύει. Οπότε αυτό που κρατάς είναι το θετικό αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι μόνο αυτό. Γιατί και στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και τώρα δείξαμε λίγο ότι φοβηθήκαμε το ματς και αυτό σίγουρα προέρχεται και ότι είσαι μπροστά στο σκορ. Δεν βοηθάει. Λες ότι είναι ευκαιρία να πάρεις μία νίκη, οπότε μπορείς να μπεις λίγο στην διαδικασία να οπισθοχωρήσεις, αλλά τόσος φόβος θα ήταν καλύτερα να το αποφύγουμε, γιατί σε κάποια άλλα παιχνίδια είναι σίγουρο θα την πληρώσεις.

Το καμπιονάτο ήταν σχολείο μεγάλο για σένα;
Ότι ήταν σχολείο ήταν σχολείο, 10 χρόνια ήταν αυτά. Πολύ προπόνηση, πολύ τακτική, αλλά το θέμα είναι ότι είναι φυσιολογικό η δικιά μας ομάδα να μην υστερεί όταν η αντίπαλη πάει στις σέντρες. Έχουμε το πλεονέκτημα είμαστε ψηλοί και δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι. Ασχέτως αν μπορώ να πω κάνουμε πολλά λάθη, χάνουμε μονομαχίες, γενικά σε κάθε παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε και να το πιστέψουμε, γιατί αν δεν το πιστέψεις εσύ ο ίδιος, τότε αρχίζει ο φόβος και δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει περισσότερο.

Τι άλλος κρατάς από την αναμέτρηση εκτός από το σπουδαίο τρίποντο
Δε θα μιλήσω για το πάθος, δε θα μιλήσω για την διάθεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές, γιατί είναι κάτι το οποίο βρίσκεται στο DNA αυτής της ομάδας από πέρυσι. Το είχαμε το κρατήσαμε, έμεινε ο ίδιος κορμός, οπότε θα ήταν δύσκολο να αλλάξουμε την ταυτότητα αυτής της ομάδας. Θεωρώ με την έλευση του Ουάρντα, Κάτσε, Μπρούνο, Μπούστος, είναι παίκτες με ποιότητα αποκτήσαμε ποιοτικές λύσεις μπροστά. Κρατήσαμε το DNA το περσινό και με τον τρόπο που θέλει να παίξει ο προπονητής δίνει περισσότερες επιλογές και μπροστά κάτι που μας έλειψε πέρυσι.

Είδαμε να κατευθύνεσαι προς στην κερκίδα που βρισκόταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Τι συνέβη ακριβώς;
Όχι πήγα να χαιρετήσω μία φίλη με ένα παιδάκι. Απλά η αλήθεια είναι ότι πήγαμε να πάρουμε τον Ουάρντα που και αυτός ήθελε να χαιρετήσει έναν φίλο αλλά θεωρώ ότι ήταν λάθος η στιγμή να το κάνει. Εκείνη τη στιγμή τα νεύρα των φιλάθλων ήταν έντονα οπότε και δεν υπάρχει λόγος. Αυτά πρέπει να μένουν απέξω. Δεν χρειάζεται ο φίλαθλος να μπαίνει στη διαδικασία να μιλάει με τους παίκτες. Εμείς οι παίκτες να μην τους δίνουνε το δικαίωμα να νιώσουν οι φίλαθλοι άσχημα για να μην αντιδράσουν άσχημα. Ειδικά όταν έρχεται ένα αποτέλεσμα άσχημο. Πρέπει να κρατήσουμε μια στάση θετική. Υπάρχουν και μικρά παιδιά και λίγο να ξεφύγει η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα.

Πως είδες τον Παναθηναϊκό;
Ο Παναθηναϊκός ήταν παρά πολύ καλός, πλήρωσε τα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε το πιο γρήγορο γκολ και ήταν δύσκολο μετά να αντιδράσει, αλλά θεωρώ ότι έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς δημιούργησε πολύ περισσότερο από εμάς. Γι' αυτό που είπα και πριν για όταν μίλησα για την δική μας εμφάνιση. Δώσαμε στον Παναθηναϊκό να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, ενώ εμείς με την πρώτη ευκαιρία κλείσαμε το παιχνίδι στο 2-0 και να το κρατήσουμε πολύ πιο εύκολα και δώσαμε την ευκαιρία να πιστέψει αυτό που είπα και να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να κάνει την ισοφάριση στο τέλος με την κεφαλιά του Διούδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο




                                                                                        mpetshow.blogspot.gr



Kρίστινσον: ''Ο Δώνης με χτύπησε στο χέρι και έχασα την μπάλα, ήταν φάουλ''



Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, σχολίασε την φάση του 35′ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όταν ο Καμπετσής σκόραρε για το 1-1 όμως το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Δώνη στον τερματοφύλακα.
Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ:
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Αφού σκοράραμε το πρώτο γκολ στην αρχή του αγώνα αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να έχει την μπάλα, ίσως λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε, αλλά αμυνθήκαμε καλά. Ήταν κρίσιμο το δεύτερο γκολ που πετύχαμε στο β’ ημίχρονο, συνεχίσαμε να αμυνόμαστε καλά και φύγαμε με ένα σημαντικό τρίποντο» τόνισε αρχικά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ.
Σε ερώτηση για τις αμφισβητούμενες φάσεις είπε:
«Έπιασα την μπάλα στα χέρια μου, ο Δώνης με χτύπησε στο χέρι και έτσι έχασα την μπάλα. Αυτοί είναι οι κανόνες, είναι φάουλ. Όταν ο διαιτητής πήγε στο VAR δεν ανησύχησα καθόλου γιατί ήμουν σίγουρος για την απόφασή του». 



Ο Κρίστινσον σχολίασε και ακόμη μία αμφισβητούμενη φάση, όταν ο Ουάρντα είχε αψιμαχία με τον Σένκφελντ: 
«Δεν μου είπε κάτι ο Αμρ στα αποδυτήρια, δεν είδα τι έγινε. Ο διαιτητής είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν καλή απόφαση να δείξει στον κάθε ένα μία κίτρινη κάρτα». 

Δείτε το σχετικό βίντεο





                                                                                        mpetshow.blogspot.gr



Κλώτσησε πάγκο και άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ουάρντα


Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Άμρ Ουάρντα.

Ο Ουάρντα  προκάλεσε ξανά αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του, αφού κλώτσησε τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δημιούργησε ένταση κατά την είσοδό του στη φυσούνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αποδοκιμάστηκε έντονα και άνοιξε διάλογο με την εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού.



Σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού τρεις πρόεδροι ελληνικών ομάδων!


Τρεις πρόεδροι ΠΑΕ, που εμπλέκονται σε κύκλωμα αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού, κατονομάζονται σε δύο εισαγγελικές αναφορές!

Στα έγγραφα περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι τρεις πρόεδροι χειραγωγούσαν τους αγώνες των ομάδων τους, πείθοντας ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη απόδοση.

Οι δύο αναφορές συντάχθηκαν εντός του 2019 και περιέχουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών και ενός πρώην διαιτητή που στο παρελθόν διηύθυνε αγώνες της δεύτερης κατηγορίας.

Το υλικό διαβιβάστηκε από την εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη.

Πρόκειται για πρόεδρο ΠΑΕ της Super League 1 (της Βόρειας Ελλάδας), πρόεδρο ΠΑΕ της Super League 2 και πρόεδρο ΠΑΕ της Football League που εδρεύουν στη Θεσσαλία.
Το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού είχε επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, μετείχε ποδοσφαιρικός παράγοντας από την Αττική και πολλά από τα στοιχήματα παίζονταν σε βαλκανικές χώρες.

Ο εισαγγελέας προτείνει να καθίσουν στο εδώλιο οκτώ άτομα για το ΟΦΗ-Αιγινιακός
Στο μεταξύ, ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Γιώργος Νούλης προτείνει να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πέντε ποδοσφαιρικοί παράγοντες, δύο ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής ως κατηγορούμενοι για στήσιμο του αγώνα ΟΦΗ-Αιγινιακός (6-0) που έγινε στις 12 Νοεμβρίου του 2017 για το πρωτάθλημα της Football League.

Στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο εισαγγελέας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και επιτεύχθηκε ακριβές σκορ για στοιχηματικούς λόγους. Αναφέρεται σε «οικονομική αιμοδοσία» της μία ομάδας προς την άλλη και σε αθέμιτες ενέργειες, οι οποίες πέτυχαν τον σκοπό τους.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της κακουργηματικής αλλοίωσης αποτελεσμάτων και ήδη τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Στον πειθαρχικό τομέα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε τιμωρήσει τις δύο ομάδες με την ποινή του υποβιβασμού, αλλά στην Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Αιγινιακός απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες.


Δύο ντέρμπι στο League Cup Αγγλίας κλέβουν την παράσταση



Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το League Cup στην Αγγλία βρίσκεται στη φάση των «16» και η κλήρωση έβγαλε δύο μεγάλα ντέρμπι. 

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ και η Τσέλσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα δύο μεγάλα παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο. Στις 21:30 θα γίνει η σέντρα στο Anfield και στις 22:05 στο Stamford Bridze. 

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Περέιρα FIFA-UEFA - Πότε αναμένονται εξελίξεις

Δύσκολα θα συνεχίσει στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ μετά το καλοκαίρι του 2020 ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, FIFA και UEFA προτίθενται να τον αντικαταστήσουν με άλλο ξένο αρχιδιαιτητή.

Ο Πορτογάλος με τις επιλογές του έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά οι δύο διεθνείς ομοσπονδίες είναι υποχρεωμένες μαζί με την ΕΠΟ να τηρήσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του και το οποίο ανανεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι για ένα ακόμα έτος.



Ευρηματική ανακοίνωση της Ξάνθης κατά της διαιτησίας


Η Ξάνθη μας έχει συνηθίσει σε ευρηματικές ανακοινώσεις και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού σήμερα το πρωί εξέδωσε μία ακόμη που λογικά αναφέρεται στη διαιτησία.
Οι Ακρίτες αντιμετώπισαν τελευταία τον ΟΦΗ και ηττήθηκαν με 2-0 στο «Γεντί Κουλέ», έχοντας παράπονα από τα διαιτητικά σφυρίγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Α: «Σσσσσ… Μην μιλάτε…»

Β: «Μα σας παρακαλώ, δεν βλέπετε τι γίνεται;;;;»

Α: «Σσσσσ… Μην μιλάτε, γιατί θα δείτε χειρότερα.»

Β: «ΟΚ, ΟΚ SIR! Sorry to bother you.»




Δεν πείθει τον Φερέιρα, οδεύει προς δανεισμό


Στην αναμέτρηση στον Βόλο ο Αμπέλ Φερέιρα εμπιστεύτηκε για τα μετόπισθεν τους Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα μετά τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα έχει περιορισμένες λύσεις στην αμυντική του γραμμή, με τον Ισλανδό να στέκεται για την ώρα στο ύψος των περιστάσεων.

Τρίτη επιλογή στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στη θέση του στόπερ είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Δικέφαλο του Βορρά έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Εντούτοις, στον ΠΑΟΚ ο 21χρονος δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, με τον Φερέιρα να μην τον εμπιστεύεται καθόλου.

Το παιχνίδι στον Βόλο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την παρθενική συμμετοχή του Μιχάι. Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, ωστόσο, όχι μόνο δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά τον «έκοψε» και από την τελική 18άδα.

Ο Πορτογάλος δείχνει με κάθε τρόπο στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζει, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να αναζητά ήδη την ομάδα που θα αποκτήσει τον Γενάρη τον διεθνή άσο υπό τη μορφή δανεισμού. 






ΕΠΣ Λάρισας: Πρακτική εξάσκηση για τα καθήκοντα Διαιτητή και Βοηθού Διαιτητή


Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.30 – 20.00 θα πραγματοποιηθεί ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ για τα καθήκοντα Διαιτητή και Βοηθού Διαιτητή.

Καλούνται οι επιτυχόντες των σχολών Διαιτησίας του 2017-2018 & του 2018-2019 να παρευρίσκονται με αθλητική περιβολή στο γήπεδο ΑΛΑΝΑ (οδός Καρδίτσης) στις 18.15 και να έχουν μαζί Σφυρίχτρα, Κάρτες και Σημαιάκια.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί πρέπει να ενημερώσει την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΝ Λάρισας.




Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καλαμάτα
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019


Έξι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν πίσω στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα οι Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Κάτσε και Ουάρντα που ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση της Κυριακής γύρισαν στην Λάρισα και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου για την αναμέτρηση της τετάρτης για τον αγώνα Κυπέλλου.

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα στην Καλαμάτα, η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλαμάτα, που θα γίνει την Τετάρτη (30/10) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνας της 5ης φάσης.

.
Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καλαμάτα, στην αποστολή προστέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 βάση κανονισμού για τον θεσμό του Κυπέλλου, αποτελείται από τους:

Ρίστιτς, Σουλούκο, Ασούμπρε, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Πινακά και Μπέρτο.




Τιμές και προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στις 3/11/2019 στο AEL FC ARENA
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή 3/11/2019 και ώρα 15:00:

Τετάρτη 30/10, Πέμπτη 31/10 και Παρασκευή 1/11:  10 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 9 το βραδυ στα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 2/11: 10 το πρωί μέχρι 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Κυριακή 3/11: 10 το πρωί και μέχρι το ημίχρονο του αγώνα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ AEL FC ARENA

 Τιμές:

 Ανατολική Κερκίδα
Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (γενική είσοδος)
 Δυτική Κερκίδα
Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)
Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 Τα παιδιά έως 16 χρονών θα εισέρχονται δωρεάν στον αγώνα μόνο υπό τη συνοδεία ενηλίκου με εισιτήριο διαρκείας ή ημέρας.

 *Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

 ***Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο ίδιο ωράριο.



Δ.Σ. την Παρασκευή στην Super League 1 για κανονισμό αδειοδότησης και νέο Σχέδιο Νόμου


Η SL1 γνωστοποίησε πως την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για τον κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ αλλά και για το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 01/11/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Kανονισμός Αδειοδότησης ΕΠΟ.

2.Προτάσεις περί τροποποίησης διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας.

3.Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος.

4.Παραγωγή αγώνων ΕΡΤ Β΄ Γύρου & Playoffs / Playouts.

5.Παροχή  εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. περί κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (χρήσης 1/7/2018 – 30/6/2019) και περί σύγκλησης της ετήσιας τακτικής Γ.Σ.

6.Διάφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου