Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020


Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Ακούω και διαβάζω τις τελευταίες ώρες για την προσπάθεια της κυβερνήσεως μέσω της τροπολογίας που κατέθεσε και ψήφισε στη Βουλή για να σωθούν από τον υποβιβασμό ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη.

Η τροπολογία αυτή που ψηφίσθηκε εφόσον ερμηνευτεί και εφαρμοστεί από τον Αθλητικό Δικαστή που θα δικάσει την υπόθεση, ασχέτως ποιός από τους δύο επιλεγεί, γιατί και οι δύο είναι εξαιρετικοί δικαστές, μπορεί δυνητικά να σώσει από τον υποβιβασμό και να του αφαιρεθούν 5 έως 10 βαθμοί μόνο τον ΠΑΟΚ, αφού η παράβαση που έχει καταλογισθεί εις βάρος του ΠΑΟΚ είναι παράβαση νόμου και όχι κανονισμού της ΕΠΟ και ως επιεικέστερος νόμος η ψηφισθείσα σήμερα τροπολογία εφαρμόζεται υποχρεωτικά.

Όσον αφορά την Ξάνθη όμως δεν είναι δυνατόν η τροπολογία που ψηφίσθηκε να την σώσει γιατί το πόρισμα – δεσμευτική εισήγηση της Ε.Ε.Α., βάσει του οποίου ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της Ξάνθης αναφέρει ρητώς ότι η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης ανατρέχει αναδρομικώς στον χρόνο που έγινε η παράβαση, δηλαδή πριν από την έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος, όχι από την στιγμή που εκδόθηκε η απόφαση (27/1/2020) αλλά αναδρομικά από τότε που διεπράχθη η παρανομία (δηλαδή πριν από την έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος), δηλαδή στην Ξάνθη δεν έχει χορηγηθεί ποτέ πιστοποιητικό συμμετοχής και η συμμετοχή της στο τρέχον πρωτάθλημα είναι νομικά άκυρη, αφού το πιστοποιητικό συμμετοχής που της χορηγήθηκε προ της ενάρξεως του τρέχοντος πρωταθλήματος ήταν προϊόν της διαπράξεως εις βάρος των μελών της Ε.Ε.Α. του κακουργήματος της υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως όπως ρητώς αναφέρεται στο διατακτικό του πορίσματος αποφάσεως της Ε.Ε.Α της 27/1/2020.

Επειδή η μόνη αρμόδια αρχή για την χορήγηση και την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League είναι η Ε.Ε.Α.
Επειδή η Ε.Ε.Α. ανακάλεσε το πιστοποιητικό όπως είναι η μόνη αρμόδια να το αποφασίσει λόγω της κακουργηματικά παράνομης συμπεριφοράς της διοικήσεως της Ξάνθης.

Εν όψει των ως άνω η συμμετοχή της Ξάνθης είναι εντελώς παράνομη αφού ουδέποτε της χορηγήθηκε νόμιμο πιστοποιητικό και είναι αδύνατον όχι μόνο να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και κακώς ορίσθηκε ο αγώνας της επομένης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά είναι και υποχρεωτικό να επιστραφούν στις ΠΑΕ που έχασαν βαθμούς στους αγώνες απέναντι της Ξάνθης οι βαθμοί αυτοί και να προστεθούν στην βαθμολογία τους.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης δεν είναι πειθαρχική ποινή αλλά είναι διοικητική κύρωση και κατά την νομική μου κρίση δεν είναι νομικά ορθή η παρέμβαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Super League και η Ξάνθη είναι αδύνατον από τις 27/1/2020 να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League και να ορίζονται οι αγώνες της, αφού δεν της έχει χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.




ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ''Απαιτούμε σήμερα το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ''


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε εδώ και τώρα το σκεπτικό της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει.
Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ.


Ο Σ.Δ.Π.Ν. Λάρισας «έκοψε» την βασιλόπιτα και γιόρτασε τα 60 χρόνια του



Παρουσία 50 και πλέον μη εν ενεργεία διαιτητών – μελών του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η ετήσια Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, στην οποία – σύμφωνα με το Καταστατικό – προήδρευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Στέλιος Νίτσας, με τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ.  Χρήστο Μαστοροδήμο να εκτελεί χρέη Γραμματέα.

Στο ξεκίνημα των εργασιών της Συνέλευσης, ο κ. Νίτσας, αφού ευχήθηκε όπως στην επόμενη κοπή πίττας να παρευρίσκονται και οι εν ενεργεία διαιτητές, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της διοικητικής και οικονομικής δραστηριότητας του Συνδέσμου κατά το απερχόμενο έτος 2019, τονίζοντας με έμφαση ότι αν κάποιοι θέλουν να δουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας να «κατεβάζει ρολά», θα χρειαστεί να περιμένουν πολλά χρόνια ακόμη!

Ο ολιγοδραστήριος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έγινε ομόφωνα αποδεκτός από τους παρευρισκόμενους διαιτητές και αμέσως μετά δόθηκε ο λόγος σε μέλη που ήθελαν να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επικρατούσα κατάσταση στο Σύνδεσμο, την πορεία και το μέλλον του. Όλοι τους στάθηκαν στην κυρίαρχη άποψη ότι η ενότητα και η δραστήρια παρουσία των μελών του στις εκδηλώσεις του, θα παρατείνει  την διαιτητική και αθλητική του χρησιμότητα για πολλά χρόνια ακόμη.

Συγκινητική ήταν η ολιγόλογη τοποθέτηση του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου κ. Τιμολέοντα Λάτσιου, που με «σπασμένη» από δικαιολογημένη συγκίνηση φωνή, αναφέρθηκε στην 60χρονη παρουσία και προσφορά στου Συνδέσμου στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Νομού, και κάλεσε όλους όσους σήμερα τον αντιμάχονται να αντιληφθούν το μεγάλο τους λάθος.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ
Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα του Συνδέσμου για το 2020, η οποία είναι η 60η  συνεχόμενη, αφού ο ΣΔΠΛ, συμπληρώνει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.
Το τυχερό νόμισμα αυτής βρέθηκε στο κομμάτι του Δημήτρη Τηλιού.




''ΠΑΟΚ και Ξάνθη παρανόμησαν πρέπει να υποβιβαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά''


Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστούν και ότι η υπόθεση πολυιδιοκτησίας αποτελεί μαύρη κυλίδα στην ιστορία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 3 Δεκέμβρη 2019 κατέθεσε καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ με ακλόνητα στοιχεία για την απόκτηση πραγματικού ελέγχου από εταιρείες συμφερόντων Σαββίδη στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ. Η ποινή για τις παρανομίες που καταγγείλαμε ήταν η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η μόνη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη ήταν ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις και αγωγές για τις δήθεν ανυπόστατες κατηγορίες.
Έχουν περάσει 2 μήνες και καμία μήνυση ή αγωγή δεν έχουμε δει!
Στις 16 Ιανουαρίου 2020 εκδικάστηκε η υπόθεση στην ΕΕΑ, και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ όχι μόνο δεν προσέβαλαν τη νομιμότητα της Επιτροπής αλλά ούτε και τα αδιάσειστα στοιχεία που είχε η ΕΕΑ στη διάθεσή της και από τα οποία προέκυπταν απευθείας σχέσεις των εμπλεκομένων εταιρειών του Ι. Καλπαζίδη με τον ΠΑΟΚ και τους μετόχους του.

Και τότε καμία μήνυση ή αγωγή!
Στις 27 Ιανουαρίου, η ΕΕΑ εξέδωσε μια απόφαση/πόρισμα, επιβεβαιώνοντας ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω παρένθετων προσώπων ελέγχει την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.
Η παραβίαση των διατάξεων για την πολυιδιοκτησία από τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα.

Αποδεικνύεται από την απόφαση της ΕΕΑ.
Αποδεικνύεται από τη στάση του ΠΑΟΚ, της ΞΑΝΘΗΣ και των εμπλεκόμενων προσώπων που αντί να προβούν σε νομικές ενέργειες με επιχειρήματα για τη δήθεν καθαρότητά τους, πέρασαν αμέσως στην αρένα του εθνικού διχασμού με απειλές, εκβιασμούς και ψέματα κατά πάντων.

Αλλά κυρίως αποδεικνύεται από την ίδια την Κυβέρνηση που με θεσμική εκτροπή, σε λιγότερο από 24 ώρες, άλλαξε το νόμο και τις ποινές γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να μην αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η ΞΑΝΘΗ.

Και έτσι η ζωή θα συνεχιστεί και η κοινωνική συνοχή δεν θα διασαλευτεί, όταν ο φίλαθλος κόσμος θα βλέπει την 1η Μαρτίου 2020, την Ξάνθη να χάνει από τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια…. για να μπορεί ο ΠΑΟΚ αφού εκβιάζοντας, πέτυχε την μη αποβολή των ομάδων του (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ) από το πρωτάθλημα, να διασαλεύει πάλι την κοινωνική συνοχή κάνοντας λόγο για… κλοπή πρωταθλημάτων.
Όλοι οι Έλληνες ξέρουν την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και πρέπει να υποβιβαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και αυτό θα τους συνοδεύει πάντοτε ως μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους».




Το κατηγορητήριο των Πανιωνίου και Ατρομήτου για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη


Στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή της Super League θα καθίσουν την Παρασκευή 31/1 Ατρόμητος και Πανιώνιος και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της τιμωρίας της έδρας τους από 2-4 αγωνιστικές, για τα επεισόδια στο πρόσφατο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία με βάση το άρθρο 15, 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο εκτός από πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ προβλέπει και ποινή κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον έχουν υπάρξει επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία ή σημαντικές φθορές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το κατηγορητήριο που αφορά τον Πανιώνιο, αναφέρει ότι «μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του προκάλεσαν επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου τα οποία συνδέονταν με βιαιοπραγίες κατά προσώπων. 

Συγκεκριμένα εκτόξευσαν κατά αστυνομικών δυνάμεων και φιλάθλων του Ατρόμητου μια βόμβα μολότοφ, τρεις πυρσούς, πλαστικά καθίσματα και άλλα αντικείμενα».
Το ίδιο κατηγορητήριο αποδίδεται και στον Ατρόμητο. 

Όπως αναφέρεται στην κλήση «οπαδοί του μετά το τέλος του αγώνα εκτόξευσαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων και των φιλάθλων του Πανιωνίου δύο πυρσούς, μια φωτοβολίδα ευθείας βολής, δύο καθίσματα και άλλα αντικείμενα».
Πηγή: sdna    




ΠΑΟΚ: Προσκλητήριο για το συλλαλητήριο της Πέμπτης πριν τα εγκαίνια της Agrotica 


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω των social media, προσκαλεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τους Συνδέσμους Φίλων της ομάδας στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη (18:00, 30/1).
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το γεγονός ότι το συλλαλητήριο θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα έχει τη δική του σημειολογία.
Μάλιστα τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη.

PAOK FC / ΠAOK
@PAOK_FC

Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας! #PAOKFamily



ΠΑΟΚ: "Συνάντηση Σουλούκου-Τζουγανάτου με φόντο την ΕΕΑ"!


Νέα στοιχεία έδωσε ο ΠΑΟΚ σχετικά με την... περίεργη συνάντηση με φόντο την ΕΕΑ που έγινε στα γραφεία του δικηγόρου Τζουγανάτου και την οποία είχε αναφέρει πιο νωρίς.
Όπως καταγγέλλουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναφέροντας συγκεκριμένα στοιχεία για την ώρα και το σημείο συνάντησης, στο γραφείο του συγκεκριμένου δικηγόρου βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού καθώς και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν, ο κ.Τζουγανάτος, που συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ κ.Φαραντούρη, είχε συναντηθεί μαζί του και πρωτύτερα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ. 

Πιο αναλυτικά:
Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών, ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του".
 


Απαντά με μήνυση στη μήνυση ο ΠΑΟΚ


Με μήνυση απαντά στη μήνυση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Λευτέρη Αυγενάκη Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Ο Δικέφαλος είχε προχωρήσει σε μια καταγγελία ότι παραμονές της απόφασης της ΕΕΑ υπήρξε συνάντηση μεταξύ παραγόντων του Ολυμπιακού, ανθρώπων του Αυγενάκη στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, φίλου του μέλους της Επιτροπής Φαραντούρη, παρουσία και του Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Ο τελευταίος το διέψευσε και μάλιστα με δήλωσή του μέσω των social media τόνισε ότι από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν προχωράει σε διάψευση θα χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα.
Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για παράβαση καθήκοντος σε σωρεία παραβάσεων, που θα καταθέσει εναντίον του.


Παραιτήθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού ο Μπραουδάκης! 


Την παραίτησή του στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υπέβαλε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του υφυπουργού, με ποστάρισμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή του.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον έχει εμπλέξει στην επίσκεψη στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή και δήλωσε πως θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει κι αυτός σε μήνυση κατά του Μπραουδάκη για παράβαση καθήκοντος και κάπως έτσι φτάσαμε στη νέα εξέλιξη, την παραίτησή του.
Δείτε το ποστάρισμα του Μπραουδάκη:




Αναμονή για τη στάση FIFA/UEFA για την τροπολογία - ΕΠΟ: «Διπλό τρύπημα στο αυτοδιοίκητο»


Προκειμένου να ισχύσει η τροπολογία της κυβέρνησης περί πολυϊδιοκτησίας, θα πρέπει να δώσουν το «ΟΚ» FIFA και UEFA, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, μιας και το θέμα ακόμα δεν έχει φτάσει σε Ζυρίχη και Νιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ενημερώθηκε ο Πετρ Φούσεκ για το τι ακριβώς αναφέρεται στην τροπολογία κι αυτό που έλεγαν στην ΕΠΟ είναι ότι υπάρχει διπλό «τρύπημα» στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Το πρώτο αφορά την αναδρομικότητα της ποινής και το δεύτερο ότι διαφοροποιείται η ποινή κι από υποβιβασμό μετατρέπεται σε αφαίρεση 5 ως 10 βαθμών.

ΑΕΛ: Νοκ άουτ ο Κάτσε με τον ΟΦΗ … μεταγραφή στα σκαριά(?)… νεαρού Σέρβου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σάββατου (01/02) με ώρα έναρξης στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο, Νίκο Καρανίκα, τον τραυματία, Λουκ Ασούμπρε, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Έργκους Κάτσε, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό.

Νοκ άουτ από το ματς με τον ΟΦΗ τέθηκε ο Έργκους Κάτσε. Ο μέσος της ΑΕΛ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει την αναμέτρηση του Ηρακλείου.
Στο μεταξύ στις προπονήσεις των «βυσσινί» συμμετέχει και ο 22χρονος ακραίος επιθετικός Μίλος Σπάσιτς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλούνται δημοσιεύματα από τα  σερβικά ΜΜΕ η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 22χρονου επιθετικού της Ραντνίτσκι Πίροτ, Μίλος Σπάσιτς.
Ο Σπάσιτς είναι 22 ετών και αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στην κορυφή.
Στη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές με τη Ραντνίτσκι Πίροτ στη 2η κατηγορία της Σερβίας, έχοντας σκοράρει επτά τέρματα και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Η υπόθεσή του φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά ο Σπάσιτς θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση των «βυσσινί».
Η υπόθεση του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στη Λάρισα (ενδεχομένως και στον εκτός έδρας με τον ΟΦΗ).





ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το σκεπτικό της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται, οι απίθανοι συμμορίτες περιμένουν τηλέφωνο»!


Νέα «πυρά» κατά της ΕΕΑ εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χαρακτηρίζει «Αυγενάκεια» την Επιτροπή και τονίζει πως το σκεπτικό της εισήγησης για υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά και της Ξάνθης ακόμη αγνοείται.

Οι ασπρόμαυροι σε ανάρτησή τους αναφέρουν πως «οι απίθανοι συμμορίτες Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος», το οποίο θα καθυστερήσει, λόγω της δίκης των στημένων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των νταμπλούχων Ελλάδος:

«30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.

Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό.

Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. 

Ξεφτίλες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου