Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Απάντηση Αλέξη Κούγια σε Κώστα Πηλαδάκη

Ρε Λούλη, τι στενοχώρια να έχεις εσύ για την ΑΕΛ, που αφού την χρησιμοποίησες και έφτιαξες ένα γήπεδο ιδιοκτησίας σου και όχι της ομάδας και την άφησες σε ενάμισι χρόνο από τα εγκαίνια, αφού προεισέπραξες διαρκείας τεσσάρων ετών, την πτώχευσες, την διέλυσες και την άφησες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με χρέη 19.000.000€ στα χέρια του οποιουδήποτε τυχοδιώκτη δήθεν Αελάρα;

Ρε Λούλη, τι θράσος είναι αυτό που έχεις;

Αφού μου ήπιες το αίμα μαζί με τους «συνεργάτες» σου και μου πήρατε από την τσέπη 2.200.000€ κάνεις τον στενοχωρημένο και δήθεν ανησυχείς μήπως υποβιβαστούμε;

Ρε Λούλη, τι σχέση έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο και με την ΑΕΛ, εδώ και 9 χρόνια, εκτός από το να μου πίνεις το αίμα;

Είσαι ή δεν είσαι όλη μέρα και όλη νύκτα μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, που μου στήνει τους διαιτητές;

Ήσουν ή δεν ήσουνα ο μοναδικός μάρτυρας υπερασπίσεώς του στο δικαστήριο και με παρακαλούσατε να τον βοηθήσω για να απαλλαγεί, όταν ήταν κατηγορούμενος για απειλή και οπλοχρησία εναντίον μου, τότε που προσπαθούσε να με εκβιάσει για να αλλάξω την κατάθεση μου στο Koriopolis;

Ρε Λούλη, η Λάρισα και εγώ σε έχουμε μάθει όλοι.

Μείνε εκεί με το γήπεδο σου, τα φωτοβολταικά σου στο στέγαστρο και με την ομάδα σου τον Απόλλωνα Λάρισας και με όλο το συνονθύλευμα που έχει μαζευτεί εκεί από τους παλιούς σου συνεργάτες και άσε εμένα και τους ανιδιοτελείς συνεργάτες μου και τους οπαδούς μας να κάνουμε τον τίμιο αγώνα μας, με τα τίμια χρήματα μας, για να είναι πάντοτε η ΑΕΛ μας εκεί που πρέπει.

Δυστυχώς ο λαός μας, για κάτι τύπους σαν και σένα έχει μία λέξη, που δυστυχώς θέλω να στην αποδώσω, αλλά που δεν μπορώ να την γράψω.

Και ένα τελευταίο:

Μην περιμένεις εσύ και οι υπόλοιποι που κάνετε τα πάντα ( με ανακοινώσεις, με πορείες, με …) για να υποβιβαστεί η ομάδα, ότι εγώ είμαι σαν και σένα που μόλις χαθούν τα χρήματα από την τηλεόραση, τους χορηγούς και τα δάνεια, θα τα παρατήσω και θα φύγω αφήνοντας την ομάδα στα χέρια του Νάκα και των υπολοίπων.

Εγώ θα μείνω και πρόεδρος και ιδιοκτήτης μιας υγιούς ποδοσφαιρικής ομάδας και μιας υγιούς ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται μέχρι το τέλος της ζωής μου, ότι και να κάνετε εις βάρος μου, γιατί είμαι ο Αλέξης ο Κούγιας που έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο του επαγγέλματός του και της επιστήμης του, ενώ για σένα ακόμη ψάχνω να βρω τι εργασία κάνεις και ποιού επαγγέλματος έχεις κάνει συνώνυμο το όνομά σου.

 


 ΑΕΛ: Στη Λάρισα για υπογραφές ο Μπεν Χατίρα


Μία ακόμα μεταγραφή, αναμένεται να ανακοινωθεί  για τους «βυσσινί», με σκοπό να ενισχυθεί ο χώρος της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι κοντά στο να αποκτήσει το Ανίς Μπεν Χατίρα!

Στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ βρίσκεται ο Ανίς Μπεν Χατίρα, ο οποίος αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.


Ο πρώην διεθνής Τυνήσιος (έχει παίξει σε όλες τις ομάδες στα κλιμάκια της Γερμανίας), έχει μεγάλη καριέρα στη Γερμανία φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως το Αμβούργο, η Ντούισμπουργκ, η Χέρτα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Ντάρμσταντ.

Μέχρι πρόσφατα έπαιζε για την Καρσλούη, από την οποία και έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.


Επίσης, πέρασε από την Τουρκία το 2017 για την Γκαζιάντεσπορ, ενώ στο βιογραφικό του πρόσθεσε τις Εσπεράνς (Τυνησία) και Χόνβεντ (Ουγγαρία).

 

 

Η απόλυτη δικαίωση του Αλέξη Κούγια, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα 400.000€ που χρώστα ο Πηλαδάκης και είχαν "ξεχαστεί" από τον Δήμο Λαρισαίων.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά στο σκανδαλωδώς μη εισπραχθέν μέχρι σήμερα χρέος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ προς την ΔΕΥΑΛ.

Η πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν" και ιδιαίτερα του επικεφαλής της κ. Κων/νου Βαϊούλη, για την συζήτηση του ακανθώδους θέματος στη συνεδρίαση του ΔΣ, θέμα το οποίο ανέδειξε ο κ. Κούγιας, είναι άξια συγχαρητηρίων, όπως συγχαρητήρια αρμόζουν και σε όλες τις παρατάξεις που συμφώνησαν ομόφωνα, στην άμεση αντιμετώπιση του -στην κυριολεξία- φαινομένου.

Η δικαίωση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι προφανής, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά στην απάλειψη της ηθικής βλάβης που κάποιοι προσπάθησαν με δημόσιες δηλώσεις τους να του προκαλέσουν, ανεξάρτητα αν μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτέθηκαν πανελληνίως ανεπανόρθωτα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε καμία περίπτωση δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά, ούτε είναι στις προθέσεις της να συντηρήσει οποιοδήποτε αρνητικό ή διχαστικό κλίμα.

Είναι υποχρεωμένη ωστόσο να υπεραμυνθεί της ακεραιότητας του προέδρου και μεγαλομετόχου της, ο οποίος ενήργησε στα πλαίσια της απολύτου νομιμότητας, ανέδειξε το σκάνδαλο σε βάρος των Λαρισαίων συμπολιτών, έχοντας έναν επιπρόσθετο και σοβαρότατο λόγο, καθώς σε διάστημα μόλις 5 ετών υποχρεώθηκε να καταβάλει στην οφειλέτρια της ΔΕΥΑΛ, Γήπεδο ΑΕ, ποσό 2.200.000€ για απλή χρήση του γηπέδου που ουσιαστικά "κατασκευάστηκε" για την ομάδα μας!!!

Θα περιμέναμε λοιπόν -και περιμένουμε- έστω και μία απλή συγνώμη από τους ελάχιστους αλλά επώνυμους που καταφέρθηκαν δημόσια με απαράδεκτες δηλώσεις τους κατά του κ. Κούγια.

Το οφείλουν κυρίως στη δική τους υστεροφημία, παρότι πλέον είναι έκθετοι στην κοινωνία της Λάρισας -και όχι μόνο- μετά τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συγνώμη αποτελεί και την μεγαλύτερη ικανοποίηση του κ. Κούγια, ο οποίος δεν επιθυμεί να δημιουργήσει δικαστικά προβλήματα ακόμη και σε αυτούς, από τον Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο, οι οποίοι, το δικαιολογημένο του ενδιαφέρον που τελικώς θα εισφέρει στα ταμεία του Δήμου 400.000€, το μετέτρεψαν σε πλειστηριασμό ανακοινώσεων εις βάρος του μοναδικού ανθρώπου, ο οποίος ανιδιοτελώς έχει δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ για να βρίσκεται η ιστορική μας ομάδα στην Super League 1 χωρίς χρέη προς οιονδήποτε και να συνεχίζει την ιστορική της διαδρομή, η οποία κατ’ επανάληψη στο παρελθόν καταβαραθρώθηκε στα τάρταρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου από ιδιοκτήτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας την έγιναν εκατομμυριούχοι μέσω δανείων και οι οποίοι την άφησαν καταχρεωμένη και ανυπόληπτη, χωρίς κανείς από αυτούς που έκαναν τον πλειστηριασμό ανακοινώσεων εις βάρος του κ. Κούγια και ήταν οι άμεσοι συνεργάτες τους (δημοσιογράφοι, παλαίμαχοι, πολιτικοί),να κοιταχθούν ποτέ στον καθρέπτη και να νοιώσουν ντροπή.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ : Ανακοίνωση


Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, (Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15:00), θα ισχύσουν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@aelfc.gr μέχρι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 20:30.

Ταυτότητες του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών δεν θα ισχύσουν, ενώ κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από την αναγραφόμενη.

Οι διαπιστεύσεις θα εκδοθούν κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με την εμβέλεια των ΜΜΕ, ενώ θα είναι περιορισμένες και ΜΟΝΟ ΜΙΑ για κάθε ένα από αυτά.

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη θα παραμείνουν κλειστές, γι' αυτό και δεν θα εκδοθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικά συνεργεία, πλην της Nova, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, ενώ διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εκδοθεί μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ενημερώσει μόνον τους εκπροσώπους των ΜΜΕ των οποίων οι αιτήσεις θα απορριφθούν. Οι συνάδελφοι που θα διαπιστευθούν δεν θα ειδοποιηθούν ξεχωριστά, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια και την συμπλήρωση της υγειονομικής φόρμας.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια


Υπάρχουν δύο θεοί με το ίδιο όνομα και το ίδιο επώνυμο:

Ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος ο στοιχηματζής και ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος ο διαιτητής.

Υπάρχει όμως και ο κανονικός Θεός και αυτός μιλάει στο τέλος.

Μην ξεχνάτε, εμένα όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο εδώ και 40 χρόνια, είτε εξαφανίσθηκε ποδοσφαιρικά, είτε πέθανε.

Άλλωστε για αυτό γιορτάζω του Αγίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού (17 Μαρτίου) και όχι του Αγίου Αλεξάνδρου (30 Αυγούστου που γιορτάζουν οι Αλέκοι).


Super League: Κλήση σε απολογία


Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 29-1-2021 και ώρα 14:00 την παρακάτω ΠΑΕ.

Α/ ΠΑΕ Άρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΑΕΛ.

*     Επί παραβάσει των άρθρων 17 παρ. 1, 2, 38 παρ. 3 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2020-2021».

 

Ενημέρωσε Μητσοτάκη πως διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης


Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ευρωβουλευτής και αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση την Τετάρτη (27/1) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωβουλευτή Θεόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος κατ’ αρχάς επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας, της ΕΠΟ, προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του. Παρών στη συνάντηση ήταν και υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.


Μπέος: «Οι Ελληνες διαιτητές δυστυχώς αποτελούν ντροπή για την κοινωνία της πατρίδας μας»


Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στα social media, εξαπέλυσε επίθεση στους Έλληνες διαιτητές προφανώς με αφορμή τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο παιχνίδι Βόλος – Παναθηναϊκός, όπου το “τριφύλλι” επικράτησε με 2-0.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, με την επικείμενη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, είναι η συμπεριφορά των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν ντροπή για την κοινωνία της πατρίδας μας. Διαιτητές οι οποίοι με έλλειψη αξιοπρέπειας, διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί τι λένε στα παιδιά τους;

Δυστυχώς το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να πορευτεί με τέτοιους τύπους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι υπηρέτες των ισχυρών και της εξουσίας και όχι του πιο όμορφου, συναρπαστικού και γνήσια λαϊκού αθλήματος στον κόσμο».



Δήλωση Κώστα Πηλαδάκη


Με δήλωσή του ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τις οφειλές στη ΔΕΥΑΛ για το AEL FC ARENA. 

 Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη: 

«Οι μύθοι του Αισώπου ήταν απλό μυθιστόρημα μπροστά στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, η δε οφειλή στην ΔΕΥΑΛ του κ. Κούγια είναι πάνω από 50.000 ευρώ και είναι οφειλή κατανάλωσης νερού και όχι τελών υπό αίρεση δικαστικής απόφασης.

Αποφεύγει να το αναφέρει διότι η «φερεγγυότητα» τον χαρακτηρίζει. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η συνέχιση της διεκδίκησης των οφειλών… όλων των οφειλών όμως κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους, διότι αφορά και εταιρείες και ιδιώτες και δημόσιο… αλλά ως συνήθως άλλαξε την πραγματικότητα την έφερε στα μέτρα του και περιμένει και συγγνώμη… η πορεία της ομάδα δυστυχώς είναι κακή, κάτι που μας στεναχωρεί όλους και η προσπάθεια που κάνει κατά τον προσφιλή του τρόπο είναι, να αποπροσανατολίζει τον κόσμο με θύματα άλλοτε εμάς, άλλοτε το σωματείο, τους φιλάθλους , τους δημοσιογράφους, παλιούς ποδοσφαιριστές νομίζοντας ότι έτσι θα πείσει ότι φταίμε όλοι εκτός από τον ίδιο…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου