Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

 ΠΑΕ ΑΕΛ:Ανακοίνωση


 Ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μας, ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας μας, "φτερούγισε" για το βυσσινί club του Παραδείσου!

 Οράσιο Μοράλες, δεν θα φύγεις ποτέ από τις καρδιές μας.

 ΑΕΛ και στην αιωνιότητα, αιώνιος στις σκέψεις και στους λογισμούς μας!!!


 Βετεράνοι ΑΕ Λάρισας: «ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ..!!!»

  Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη των βετεράνων της ΑΕΛ με αφορμή το θάνατο του Οράσιο Μοράλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων της ΑΕΛ

« ...δεν υπάρχουν λέξεις... για όλους εμάς που ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο , επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, υπήρξες ο μεγαλύτερος δάσκαλος, εσύ μας ξεκίνησες, εσύ μας άντρωσες, εσύ μας έμαθες. Το μέγεθος σου στην προπονητική ήταν τεράστιο, αλλά μικρό μπροστά στην ανθρωπιστική σου στήριξη, ήσουν πάντα εκεί να μας συμβουλέψεις, να μας μαλώσεις, να μας κρατάς όρθιους..!! Η προσφορά σου στην ΑΕΛ και όχι μόνο, θα αποτυπωθεί ιστορικά με χρυσά γράμματα και στην μνήμη μας θα έχεις μια ξεχωριστή θέση, με διάφορους ρόλους για τον καθένα μας, προπονητής , συμπαίκτης, πατέρας, φίλος, αδελφός, θα σε κουβαλάμε πάντα με απόλυτο σεβασμό..!!! Με αυτό το γλυκό χαμόγελο, γεμάτο καλοσύνη, ήρθες μια μέρα και έμεινες για πάντα, μας αγάπησες και σ αγαπήσαμε και ήρθε η σημερινή μέρα που μας αφήνεις, φτωχότερους σίγουρα, αλλά τυχερούς που συμπορευτήκαμε δίπλα σου... Ευχόμαστε όλοι μας καλό ταξίδι, κουράγιο στην οικογένεια σου και να δώσεις χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά σου και στους φίλους σου που θα βρείς εκεί πάνω.. 

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ..!!!»


Φήμες  για παραίτηση  Κατσάρα και αποχώρηση  Λαυδαριά …  στον «αέρα» και ο Φέστα?


Ένας - ένας φαίνεται να αποχωρούν από το προπονητικό τιμ της ΑΕΛ μετά και την νέα εντός έδρας ήττα από την Λαμία.

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες πως ο Κώστας Κατσάρας έχει θέσει στην διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ την παραίτησή του από την θέση του βοηθού προπονητή μετά και την άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι «βυσσινί».

Παρελθόν αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες και ο Ανδρέας Λαυδαριάς, στενός συνεργάτης του Ιταλού τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ακόμα και η παραμονή του ίδιου του Φέστα στον πάγκο των «βυσσινί» μοιάζει να είναι στον «αέρα».

Δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια πληροφορία για το αν έχουν  γίνει δεκτές ή όχι (αν υφίστανται οι φήμες) από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια .

Πρόθεση του Έλληνα προπονητή Κώστα Κατσάρα είναι να αποχωρήσει από την "βυσσινί" ομάδα.

 

Το πιο δραματικό φινάλε όλων των εποχών στη Βραζιλία - Το VAR έκρινε τον τίτλο

Έσπασαν καρδιές στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, με το VAR να παίζει εν τέλει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του τίτλου.

Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ διεκδικούσαν το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στροφή. Η Φλαμένγκο χρειαζόταν μία ισοπαλία στο ματς με τη Σάο Πάουλο για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1.

 Έτσι, έδωσε την ευκαιρία στην Ιντερνασιονάλ να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1979, εφόσον κέρδιζε εντός έδρας την αδιάφορη Κορίνθιανς.

Η Ιντερνασιονάλ όμως κλώτσησε αυτήν την ευκαιρία μένοντας στο 0-0 σε ένα δραματικό παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι αποφασίσεις των διαιτητών και του VAR.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ιντερνασιονάλ στο 31ο λεπτό, ωστόσο το πήρε πίσω μετά από επανεξέταση στο VAR. Οι γηπεδούχοι στο 45′ άνοιξαν το σκορ, όμως το γκολ ακυρώθηκε τελικά πάλι χάρη στο VAR για οφσάιντ.

Στο φινάλε η Ιντερνασιονάλ πίεσε ασφυκτικά, βρήκε γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ούτε σε αυτήν την περίπτωση μέτρησε, αφού το ακύρωσε ο βοηθός για οφσάιντ, απόφαση που επιβεβαίωσε ο VAR.

Μετά το φινάλε του ματς οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως χάθηκε ο τίτλος και πολλοί από αυτούς ξέσπασαν σε λυγμούς.



Βόλος: "Θα είναι αδιανόητο να σωθεί η ομάδα του Κούγια με υπουργική - κυβερνητική παρέμβαση"


Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της πήρε θέση αναφορικά με τη φημολογία ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει ξεκινήσει επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σώσει την κατηγορία η ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Αναφορικά με τη φημολογία και τις πληροφορίες που διακινούνται στη Λάρισα περί επαφών και διεργασιών του Αλέκου Κούγια με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θέλουμε να σημειώσουμε ότι:

Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική να περιμένει κάποιος μια υπουργική – κυβερνητική παρέμβαση, που θα εξέθετε ανεπανόρθωτα μια κυβέρνηση όπως η σημερινή, για να γλιτώσει η ομάδα του Αλέκου του Κούγια από τον υποβιβασμό.

Ξεκαθαρίζοντας ότι όχι απλώς δεν μας ενοχλεί, αλλά αντιθέτως θα επιθυμούσαμε τη σωτηρία της ΑΕΛ, μέσω των αγωνιστικών διαδικασιών, εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση σε μια τέτοια παρέμβαση που θα αποτελέσει ένα έκτρωμα, μια ακόμη εγκληματική πράξη σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι, στο πλαίσιο αυτής της φημολογίας, αναφέρονται ότι κινούν τις σχετικές απαράδεκτες διαδικασίες θα απέχουν τελικά ακόμα και από αυτή τη σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης. 

Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου όχι απλώς να αποδοκιμάσουν μια τέτοια απόπειρα, αλλά να αγωνιστούν για την αποτροπή υλοποίησής της».

 

Με Άρσεναλ ξανά στο Europa League ο Ολυμπιακός – Όλα τα ζευγάρια στους «16»

Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό, που για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα βρει μπροστά του την Άρσεναλ, αυτή τη φορά για τη φάση των "16" του Europa League.

Οι Πειραιώτες απέκλεισαν την Αϊντχόφεν στη φάση των “32” και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αγγλικής ομάδας, όπως είχε συμβεί και την περασμένη χρονιά, αλλά τότε ήταν για τους “32” της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λονδίνου απέκλεισε στους «32» τη Μπενφίκα με νίκη 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τη ρεβάνς του 1-1 στην Πορτογαλία.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και οι δεύτεροι στις 18 του ίδιου μήνα. Μία μέρα αργότερα θα διεξαχθεί η κλήρωση για την προημιτελική και την ημιτελική φάση.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο δεύτερος στο Έμιρεϊτς, όπως ακριβώς είχε γίνει και την περασμένη σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Άγιαξ - Γιούνγκ Μπόις

Ντιναμό Κιέβου - Βιγιαρεάλ

Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τότεναμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν

Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς

Γρανάδα - Μόλντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου