Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

 ΑΕΛ: Προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, πρόβλημα με Ζίζιτς, χειρουργήθηκε ο Σπαρβ.

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα προσπαθεί να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία όλων.

Με νέο πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει το Σάββατο (03/04, 19:30), για την 2η αγωνιστική των Play out του πρωταθλήματος της Super League 1.

Αφορά το κέντρο της άμυνας και τη δεδομένη απουσία του 33χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Νίκολα Ζίζιτς, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Στάδιο Αλκαζάρ.  Ο Ιταλός κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του, ωστόσο η απουσία της τελευταίας στιγμής του Ζίζιτς τον προβληματίζει εντόνως.


Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα θα πρέπει να αρχίσει τις δοκιμές για τον παρτενέρ του Μαξιμένκο στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολύ καλές αμυντικές λύσεις. Λύσεις είναι Χουσίνιο, Ηλιάδης (ο παίκτης για όλες τις θέσεις της άμυνας), Μιχαήλ (επέστρεψε) και ο νεαρός Γκοτζαμανίδης.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο προπονητής βλέποντας τους παίκτες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέχρι την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.
Υπάρχουν και επιστροφές παικτών, ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, που εξέτισε την ποινή του, και οι τραυματίες  Αλέξανδρος Νικολιάς

και  Ντίνου Γκράουρ που ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και υπάρχει πιθανότητα να προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό,
επίσης  ο Μουκάντζο ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζεται για την αποστολή.

Εκτός από την τακτική, βάρος θα δοθεί από τον προπονητή και στην ψυχολογία, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει καθοριστικό ρόλο.


Ο Φέστα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν παθιασμένα και δυνατά, ώστε για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα η ομάδα να βρεθεί πάνω από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Από εκεί και πέρα, εκτός αγωνιστικών πλάνων για τον Τζιανλούκα Φέστα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι ο τραυματίας, Τιμ Σπαρβ.

 Ο ποδοσφαιριστής  Τιμ Σπαρβ, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φινλανδίας με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, την Τρίτη (30/03) υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

 

Δανεικός στην Τρίγλια ο Στοΐνοβιτς


Την απόφαση να παραχωρήσει δανεικό τον 18χρονο μέσο, Θανάση Στοΐνοβιτς, στην Τρίγλια που αγωνίζεται στη Football League, πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Θανάσης Στοΐνοβιτς δεν υπολογιζόταν από τον Τζιανλούκα Φέστα και αποφασίστηκε να δωθεί δανεικός στην Τρίγλια (ομάδα Football League) ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλιας:

«Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του μέσου Θανάση Στοΐνοβιτς, με τη μορφή δανεισμού από την Π. Α. Ε. Α. Ε Λάρισας 1964, μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ 14 και Κ 15 του Δικεφάλου, ενώ το αντίστοιχο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Δόξα Γρατινής, για την περίοδο 2018-19.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γερμανία και στην Κ 17 της Νυρεμβέργης. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κ 19 της Λάρισας, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της Π. Α. Ε. Α. Ε. Λ. 1964 για τον δανεισμό του Θανάση Στοΐνοβιτς».

 

Ζαγοράκης: «Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης της ΕΠΟ»


Την αποστολή της Εθνικής ομάδας επισκέφθηκε χθες Τρίτη (30/3), μία μέρα πριν το κρίσιμο ματς με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Θοδωρής Ζαγοράκης.

Συναντήθηκε  αρχικά με τον προπονητή της ομάδας Τζον Φαν΄τ Σχιπ και το υπόλοιπο τεχνικό team και κατόπιν είχε σύντομη συνομιλία με τους διεθνείς, τους περισσότερους από τους οποίους ήδη γνωρίζει προσωπικά.

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της Διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον.

Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι,  συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας.

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», τόνισε στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ο κ. Ζαγοράκης.


#
Στην εγκάρδια συνομιλία που είχαν Τζον Φαν΄τ Σχιπ και Θοδωρής Ζαγοράκης, συμφωνήθηκε οι δύο άνδρες να συναντηθούν στην Αθήνα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, την προσεχή εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν διεξοδικά για όλα τα θέματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

## Συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο έλαβε σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της FIFA τον συγχαίρει για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.


Γραμμένος για τη μη εκλογή των διεθνών: "Όταν κάποιος επιθυμεί να εκλεγεί φροντίζει να κάνει μια προεργασία"

Ο Βαγγέλης Γραμμένος φιλοξενήθηκε στον “Κόσμο των Σπορ” της ΕΡΤ3 και έκανε μία αποτίμηση της θητείας του στην προεδρία της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγου που δεν εξελέγησαν στην ΕΕ της ομοσπονδίας, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές που έθεσαν υποψηφιότητα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον απολογισμό της παρουσίας του στην προεδρία της ΕΠΟ:

«Θεωρώ ότι στη θητεία των 3,5 ετών το πρόσημο είναι θετικό. Μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Κάναμε αυτό που έπρεπε και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Το γεγονός ότι αναδείχθηκαν διαφορετικοί πρωταθλητές και δεν είχαμε μια μονοτονία, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ναι, είναι ένα βήμα προόδου.

Κατά τη δική μου εκτίμηση, η μεγαλύτερη κατάκτηση της διοίκησης ήταν η έλευση του VAR. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό που ταλαιπωρούσε το ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο ήταν η διαιτησία».

-τη συνεργασία του με Περέιρα και Κλάτενμπεργκ:

 «Συνεργάστηκα αρμονικά με τον κύριο Περέιρα και τον κύριο Κλάτενμπεργκ. Θεωρώ ότι η διαιτησία είναι διαρκώς βελτιούμενη και αυτό σε ένα πολύ μικρό βάθος χρόνου θα έρθει να επιβεβαιώσει όλα αυτά που λέω».

-τον Τζον Φαν Σχιπ και το μέλλον της Εθνικής:

«Πιστεύω ότι η Εθνική βρίσκει πλέον τον δρόμο της. Δεν είναι το γεγονός αν φέρνει ή δεν φέρνει αποτελέσματα. Ξέρω πως δουλεύει το τεχνικό επιτελείο, το σχέδιο και το όραμα.

Δειλά - δειλά κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου».

-τη συνάντηση που είχε γίνει με το Big-4:

«Δύο πράγματα συνέβησαν στην περίφημη συνάντηση με το Big-4. Το ένα ήταν ότι συμφώνησαν πως διαφωνούν. Το δεύτερο ότι θα έπρεπε οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν τον Ιούλιο, αλλά αυτό δεν έγινε».

-τη σχέση του με τον Ζαγοράκη:

«Είναι γνωστή η σχέση μου με τον Ζαγοράκη. Τον συμβούλεψα κάποια πράγματα. Κυρίως για τη θεσμική λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Ολοκλήρωσα μια θητεία κάτω από δύσκολες συνθήκες, μέσα σε μια τοξικότητα. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Υποθέτω ότι θα στεναχωρούσε τον καθένα, όχι μόνο εμένα».

-τη μη εκλογή των παιδιών του Euro 2004:

«Όταν κάποιος επιθυμεί να εκλεγεί και να συμβάλλει, φροντίζει να κάνει μια προεργασία. Να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να δει ποιος είναι, να πει το όραμα του.

Δεν είδα κάτι τέτοιο. Φυσικό επακόλουθο αυτής της μη εκλογής των παιδιών αυτών των οποίων τις ποδοσφαιρικές ικανότητες σέβομαι απεριόριστα, αλλά το διοικητικό πεδίο είναι κάτι πολύ διαφορετικό».


Τσιμπανάκος: «Εχουμε σκοτωθεί με τον Μπέο - Μας έχει βοηθήσει ο Μαρινάκης»

Συνέντευξη έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος στην εφημερίδα «Φως» και στον Θέμη Σινάνογλου, με ενδιαφέρουσες ατάκες για τις σχέσεις των «ερυθρόλευκων» με τον Αχιλλέα Μπέο και άλλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Eγώ με τον Μπέο έχουμε «σκοτωθεί», αλλά αυτήν την εβδομάδα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε στον Βόλο, γίνονται εργασίες στο γήπεδο.

Έχω έρθει σε συμφωνία με τη δημοτική Αρχή για το γήπεδο φέτος, εμείς θέλουμε με οποιονδήποτε δήμαρχο Βόλου να έχουμε καλές σχέσεις, το μόνο που θέλουμε ως Ολυμπιακός Βόλου είναι ίση μεταχείριση με τις άλλες ομάδες.

Και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις και είμαστε νόμιμοι, το δικαιούμαστε. Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Η ζωντανή Ιστορία της πόλης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Σε ερώτηση αν είναι όνειρο του Μπέου να υπάρχει μόνο μία ομάδα στον Βόλο, σχολίασε: «Το έχει δηλώσει κιόλας. Εγώ όμως κοιτάζω τα συμφέροντα της ομάδας μου. Το 2016 πήρα έναν Ολυμπιακό Βόλου που δεν υπήρχε καν, ήταν διαλυμένη η ομάδα, ούτε δελτία παικτών είχε ούτε γήπεδο. Μόνο χρέη.

Με μεγάλες προσπάθειες του Ερασιτέχνη και του νομικού συμβούλου Αργύρη Λίβα καταφέραμε να απαλλάξουμε την ομάδα από τα χρέη, από τις προσφυγές, από την εφορία, το ΙΚΑ, τα πάντα, με έναν νόμο που υπήρχε τότε και βοήθησε εμάς, τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή.

Οφείλω ν’ αναγνωρίσω τη σημαντική συμβολή του Γιώργου Βρέντζου, αδερφού του Γιάννη Βρέντζου του Ολυμπιακού, ο οποίος Γιώργος Βρέντζος είχε τότε τον Εργοτέλη».

Επίσης, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αναφέρθηκε αρκετά στα οικονομικά δεδομένα:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνεις (σ.σ. λεφτά). Ειδικά όταν δεν είσαι στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά και στη Σούπερ Λίγκα, λίγες είναι οι ομάδες που μπορεί να κερδίσου χρήματα»

υπογράμμισε, ενώ στην ερώτηση αν είναι και Ολυμπιακός Πειραιώς τόνισε: «Άρρωστος από μικρό παιδί, και ακόμα διαρκείας παίρνω. Δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε μία αγάπη. Εγώ έχω δύο. Τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Για τα οικονομικά επεσήμανε επίσης ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει:

«Χρήματα της ΠΑΕ και προσωπικά δικά μου και φίλων Βολιωτών και όχι μόνο. Βοηθάνε και εκτός Βόλου προσωπικές μου φιλίες. Και μάλιστα μπορώ να πω ότι χορηγικά η πιο μεγάλη βοήθεια έχει έρθει εκτός Βόλου.

Πάντως, δήλωσε ότι όνειρό του είναι:

«Να ξαναβρεθεί σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου σε ίγα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, ώστε να βρεθεί ένας επενδυτής που να προσφέρει στην ομάδα και να μπορεί να τη μεγαλώσει.

Κι εγώ που έκανα την τρέλα μου από την αγάπη μου στην ομάδα να την παραδώσω, χωρίς χρέη, ξανά στη φυσική της θέση. Και μάλιστα με αθλητικό κέντρο που δημιουργούμε στον Άγιο Γεώργιο Φερρών, δέκα χiλιόμετρα έξω από τον Βόλο».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε:

 «Μας έχει βοηθήσει. Και μάλιστα αυτός ο άνθρωπος βοήθησε στην πιο δύσκολη στιγμή της Ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς βοήθησε τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν είμαστε αγνώμονες.

Έχουμε καλές σχέσεις. Όπως και με άλλους προέδρους κάποιων ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας.

Ο Καρυπίδης του Άρη. Έχω μάθει από την οικογένειά μου να σέβομαι και να εκτιμώ όποιον με βοηθάει. Η εταιρεία του Καρυπίδη είναι βασικός χορηγός στη φανέλα και το εκτιμάμε αυτό.

Και με τον Αστέρα Τρίπολης έχουμε καλές σχέσεις και με τη Λάρισα. Έχω προσπαθήσει πολύ για αυτήν την ομάδα, θα διαλυόταν ο σύλλογος αν δεν έμπαινα μπροστά την εποχή που είχε ισχυρό αντίπαλο μέσα στην ίδια του την πόλη…».

Τέλος, για το αν θα μπορούσε να γίνει συγχώνευση όπως θα ήθελε ο Αχιλλέας Μπέος, ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία. Όμως στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».

Πηγή: magnesianews.gr

 

Μονόδρομος το τρίποντο κόντρα στη Γεωργία για την Εθνική - Τα πλάνα του Φαν Σιπ


Μετά την ισοπαλία με την Ισπανία θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση

Η Εθνική Ομάδα μπήκε με το δεξί στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην Γρανάδα με την Ισπανία κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η εθνική μας ομάδα κοντράρεται με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την έκβαση του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με την Ισπανία στο «Νουέβο Λος Καρμένες», ψάχνει μόνο το τρίποντο απόψε (21:45) στην Τούμπα, προκειμένου να αποκτήσει νόημα το σπουδαίο αποτέλεσμα με τη «φούριας ρόχας».

 Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στα παιχνίδια με τις δύο θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, την Γεωργία και το Κόσοβο.

Οι παίκτες της γαλανόλευκης γνωρίζουν πως η Γεωργία είναι δυσκολοκατάβλητη και πως έβαλε δύσκολα σε Ισπανία και Σουηδία στις πρώτες δύο αγωνιστικές γι’ αυτό και δεν θέλουν να την πατήσουν.

Η Σουηδία κέρδισε και τα 2 πρώτα ματς με την Γεωργία (1-0) και το Κόσοβο (0-3). Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Γεωργία, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-2.

Ο Τζον Φαν Σιπ έχει τονίσει την επικινδυνότητα των Γεωργιανών, ενώ όσον αφορά το αρχικό σχήμα, αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 με φουλ επίθεση, ώστε να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για το τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη ή Τσιμίκα, ενώ οι δύο στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μπουχαλάκης και Ζέκα.

Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι οι Μπακασέτας, Λημνιός ή Φορτούνης (δεξί εξτρέμ) και Μασούρας ή Μάνταλος (αριστερό εξτρέμ), ενώ ο μοναδικός προωθημένος θα είναι είτε ο Γιακουμάκης είτε ο Παυλίδης.

Στην αποστολή είναι ακόμα οι Διούδης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Αλεξόπουλος, Τζόλης και Πέλκας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους Σοκολνίτσκι, Μπόνιεκ και τέταρτο τον Γκιλ.

Η βαθμολογία:

1. Σουηδία 6 (4-0)

2. Ισπανία 4 (3-2)

3. Ελλάδα 1 (1-1)*

4. Γεωργία 0 (1-3)

5. Κόσοβο 0 (0-3)*

* Ελλάδα και Κόσοβο έχουν ένα ματς λιγότερο.

 Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9:45 το βράδυ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από Open TV και Cosmote Sport 1 ΗD.

 

Ελλάδα-Γεωργία: Για 8η φορά αντίπαλες


Η Εθνική Ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για 8η φορά στην ιστορία της (6 νίκες, 1 ισοπαλία) την Γεωργία στο γήπεδο Τούμπας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των European Qualifiers για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 (31/3, 21:45 – OPEN Beyond, Cosmote TV).

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διεξαχθεί προ 25ετίας στα Ιωάννινα, είχε φιλικό χαρακτήρα και έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας με δύο γκολ του Νικολαΐδη. Τελευταία φορά έπαιξαν τον Οκτώβριο του 2011 στην Τιφλίδα, όπου η Εθνική επικράτησε πάλι 2-1 (Φωτάκης, Χαριστέας) και προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2012.

Οι διεθνείς έκλεισαν τον κύκλο των προπονήσεών τους στο αθλητικό κέντρο Lolas, απ’ όπου είναι και το video που ακολουθεί:

Kάνετε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε η/και να κατεβάσετε το Match Programme για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας με την Ονδούρα (28/03) και τον επίσημο με τη Γεωργία (31/03) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

https://www.epo.gr/media/files/ETHNIKES_OMADES/ANDRWN_PHOTOS/MP_GREGEO_FINAL_31321_17x24.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου