Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

 ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοίνωση


Πριν από 6 χρόνια, με διαφορά λίγων ωρών, "πέταξαν" για το "βυσσινί club του Παραδείσου", ο τραγουδοποιός της αγαπημένης μας ομάδας Νίκος Οικονομίδης και ο πρώτος Κυπελλούχος πρόεδρος Κώστας Σαμαράς.

Η 31η Αυγούστου 2015, δεν είναι για τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ απλά μία αποφράδα ημέρα.

Είναι η επιτομή της θλίψης για την διπλή απώλεια που συγκλόνισε το φίλαθλο πανελλήνιο και όχι μόνο.

 Η προσφορά του Κώστα Σαμαρά και η διοικητική του παρουσία, φάροι φωτεινοί για όλους μας. Πυξίδα δε της αγνότητας αλλά και του πάθους κάθε πιστού οπαδού της ΑΕΛ, η διαδρομή του αρχιπιστού στρατιώτη της "βασίλισσας του κάμπου", Νίκου Οικονομίδη.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμος ο οργανισμός της αγαπημένης μας ομάδας, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του Κώστα Σαμαρά και του Νίκου Οικονομίδη, επισημαίνοντας τη θλιβερή τούτη επέτειο, για μία ακόμη φορά, ότι οι παρακαταθήκες τους παραμένουν αναλλοίωτες, αποτελώντας εκ παραλλήλου αναπόσπαστο κομμάτι μιας 57χρονης ολόχρυσης διαδρομής.


Ανακοίνωση Π.Α.Ο.Λ Αβέρωφ για

 ΠΑΕ ΑΕΛ


Ανακοίνωση προσωπική προέδρου Π.Α.Ο.Λ Αβέρωφ :

Διαπιστώθηκε ότι η Αγαπημένη μας ΑΕΛ 30 Αυγούστου 2021 ανακάλυψε την Αμερική και αναζητά προπονητές και παίκτες από την ομάδα μας που προσωπικά εγώ παλεύω 4 χρόνια ως γενικός αρχηγός και ως πρόεδρος τώρα.

Ο ορθός δρόμος είναι να επικοινωνούν οι διοικήσεις οι υπεύθυνοι με την διοίκηση μας και να κάνουν προτάσεις και όχι να βάζουν τους γονείς οι γνωστούς και να παίρνουν τηλέφωνο σε υφιστάμενα μέλη της ομάδος και να κάνουν προτάσεις πίσω από την πλάτη μας!!

Ενημερώνω ότι όποιος το κάνει θα έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου ! 

Είδατε ότι κάνουμε σοβαρή δουλειά και δίνουμε παίκτες σε συλλόγους μεγάλους όπως κάποτε ήταν και η ΑΕΛ μας !!!

Έδωσα το Οκ ήδη σε 2 παιδιά μας να πάνε στην Κ 17 τις ΑΕΛ και τώρα μας ζητάτε την μισή ενδεκάδα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για έναν σοβαρό σύλλογο .

Καταλαβαίνω την δυσκολία τις ΑΕΛ που πρώτα ήθελε σύλλογο στην Α ΕΠΣΛ και αφού εξασφάλισε την συμμετοχή στην Κ17 τις σούπερ λίγκας να θέλει παίκτες μας αλλά  εδώ ζητάνε όμως και στην κ 19.

Με τα λύπης μου βγαίνει αυτό ότι κάποτε θα ήμουν περήφανος τώρα εξοργισμένος !

Οργανωθείτε και συσπειρώστε την ΑΕΛ ξανά και κάνετε τις προτάσεις σωστά και στον προβλεπόμενο χρόνο όχι 1 μήνα πριν το πρωτάθλημα μας γιατί και εμείς κάναμε έναν σχεδιασμό !!!


 Υποψήφιος για ομάδα-έκπληξη ο

 Φάνης Γκέκας

Τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με στόχο μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2, αναζητούν οι διοικούντες τα Τρίκαλα.

Στη λίστα της διοίκησης βρίσκονται αρκετά ονόματα, με εκείνο που ξεχωρίζει να είναι εκείνο του Φάνη Γκέκα.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός αρέσει πολύ στον Χρήστο Λάλα, αλλά ο συνιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων» παρουσιάζεται αρνητικός στην έλευση ενός προπονητή που δεν έχει καθόλου ανάλογη εμπειρία.

Στα υπόλοιπα ονόματα ξεχωρίζουν οι Γιώργος Κούτσης, Τίμοας Καβακάς, Γιάννης Μάγγος, Κώστας Ανυφαντάκης και Άγγελος Διγκόζης.

 

Super League2: Παρουσίαση του νέου λογότυπου

Το νέο λογότυπο της Super League 2 κοινοποίησε η διοργανώτρια αρχή.

Ο σχεδιασμός του είναι στα πρότυπα του αμερικάνικου football και τον ανέλαβε ο Διαφημιστικός Όμιλος Istopolis Group.


Ο οποίος έκλεισε συμφωνία με την Διοργανώτρια και θα αναλάβει το μάρκετινγκ, την αναδημιουργία της ιστοσελίδας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και τα χορηγικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου