Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

 Ανακοίνωση για την διαιτησία που ορίσθηκε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό


Για άλλη μια φορά το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου αποδεικνύει την παντοδυναμία του.

Ο Κλάτενμπεργκ??? έβαλε για άλλη μια φορά σε αγώνα μας για το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 διαιτητή και Α’ βοηθό από την ΕΠΣ Πέλλας, του γνωστού Αντωνίου που την έκπτωση του έχει ζητήσει από την Επιτροπή δεοντολογίας της Ε.Π.Ο ο κ. Αλέξης Κούγιας, γιατί παραβίασε σύμφωνα με δύο αμετάκλητες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου τους κανονισμούς της FIFA, UEFA και Ε.Π.Ο σχετικά με τις αδειοδοτήσεις, και εφόσον η επιτροπή δεοντολογίας εφαρμόσει τον νόμο, η έκπτωση του είναι βεβαία.

Μας έβαλαν διαιτητή τον Γιουματζίδη που όταν κερδίζαμε 1-0 την Τρίγλια – Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο, πρώτα δεν μας έδωσε το πιο φανερό πέναλτι προκαλώντας τα γέλια της εξέδρας και ακολούθως αντί να αποβάλλει τον παίκτη του Ηρακλή τον στόπερ Χρουσιέλ που έβριζε ρατσιστικά τον Όγκμποε, απέβαλε τον Όγκμποε που απλώς τον έσπρωξε, αφήνοντας μας 60 λεπτά με 10 παίκτες, ώστε τελικώς να ισοφαριστούμε, μας έβαλε και πρώτο βοηθό τον γνωστό Δέλλιο, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας, ο οποίος σε 2 παιχνίδια με την Καρδίτσα και τον Θεσπρωτό ανέκοψε 5 φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Badibanga και Γλυνό που έβγαιναν τετ α τετ με τους τερματοφύλακες των 2 ομάδων στερώντας μας 5 βέβαια γκολ.

Ενώ δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτό που είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο Τσαλίκης ο Γενικός αρχηγός της Ξάνθης, για το ότι όλη η διαιτησία ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα του βορείου ομίλου με τους ορισμούς που κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ , εκτός εάν δεν τους κάνει αυτός, θα αρχίσουμε να το πιστεύουμε.

Φαίνεται ότι τώρα που εξουδετέρωσαν τις άλλες δυο ομάδες της κατηγορίας, την Ξάνθη και την Αναγέννηση Καρδίτσας, και ενώ εμάς δεν μας έχουν δώσει 5 πέναλτι και μας έχουν στερήσει 10 βαθμούς, βλέποντας ότι η ομάδα μας είναι άχαστη και το πρώτο φαβορί έχοντας την καλύτερη άμυνα των επαγγελματιών κατηγοριών της Ευρώπης, άρχισε και το plan B για την δική μας εξουδετέρωση, ώστε η ομάδα που έχει κερδίσει 6 ανύπαρκτα πέναλτι και 4 γκολ οφσάιντ να μην έχει αντίπαλο.

 

Μαξίμ Μαξιμένκο: “H Ουκρανία και ο πολιτισμένος κόσμος θα νικήσει τους αλαζόνες εισβολείς!”

Στο επίκεντρο των εξελίξεων λόγω πολέμου βρίσκεται η Ουκρανία και ζητήσαμε από έναν Ουκρανό που ζει στην Λάρισα, να τοποθετηθεί επί των γεγονότων.

Ο Μαξίμ Μαξιμένκο είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ  και ζει στην πόλη μας 1 χρόνο και κάτι. Στεναχωρημένος, αγχωμένος και προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στην χώρα του, ασφαλής όμως αφού εδώ και καιρό έχει φέρει στην χώρα μας την οικογένεια του, όπως μας ανέφερε. Αγωνιά για φίλους και γνωστούς που είναι πίσω στην Ουκρανία αλλά μεταφέρει με θάρρος  μέσα από το tinealarissa.gr το μήνυμα του για νίκη απέναντι στους αλαζόνες εισβολείς!

 Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους της Λάρισας και όλης της Ελλάδας, τους εργαζομένους της ομάδας μου της ΑΕΛ για την ηθική συμπαράσταση  σε εμένα και την χώρα μου!

Είμαι σίγουρος ότι η Ουκρανία και ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος θα νικήσει τους αλαζόνες εισβολείς!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τα λόγια στήριξης στη χώρα μου”

Θ.Α

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοίνωση


Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί μια από τις φωτογραφίες που παρέλαβε σήμερα από φωτογράφους των Τρικάλων και εμφανίζονται για πρώτη φορά χωρίς μάσκες τα μικρά παιδιά που έχουν μετατρέψει, οι Αλβανοί κακοποιοί της Λάρισας που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών και άλλα σοβαρά αδικήματα, σε δήθεν αγανακτισμένους οπαδούς που επιθυμούν την αποχώρηση του κ. Κούγια από την ΑΕΛ και την δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών του σε πρόσωπα που τους προστατεύουν και τους χρηματοδοτούν.

Αυτή η εγκληματική ομάδα που καταστρέφει κάθε μέρα αυτά τα απροστάτευτα από τις οικογένειες τους παιδιά και τα μετατρέπει σε χρήστες ναρκωτικών και σε κακοποιούς είναι υπό την προστασία και καθημερινά προβάλλονται όλες τις εγκληματικές συμπεριφορές τους (συκοφαντικά πανό στα δικαστήρια, πανό στο Αρχαίο θέατρο, πανό στις εξέδρες του Αλκαζάρ και καταστροφή των καθισμάτων) από ραδιοφωνικό σταθμό και site της Λάρισας που οι ιδιοκτήτες και παρουσιαστές του έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της απόπειρας εκβιάσεως του κ. Κούγια.

Αυτά τα απροστάτευτα παιδιά, είναι τα ίδια που εμφανίζονται σε όλους τους αγώνες της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, φορώντας κουκούλες και προκαλώντας επεισόδια εις βάρος Λαρισαίων πολιτών, που είναι οπαδοί των αντιπάλων της ερασιτεχνικής ΑΕΛ στο Β’ τοπικό της Λάρισας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει όλες τις φωτογραφίες που έχει στα χέρια της στην Εισαγγελία Εφετών Λαρίσης και στην Εισαγγελία Ανηλίκων Λαρίσης, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα των συγκεκριμένων ανηλίκων παιδιών, αλλά και των συγκεκριμένων ενηλίκων που τους υποκινούν, μήπως και την τελευταία στιγμή σώσουμε αυτά τα νεαρά παιδιά από την καταστροφή των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας, γιατί σε λίγο θα θρηνήσουμε και στη Λάρισα τον δικό μας Άλκη, αφού όποιος αντιδρά στην συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα οι επικεφαλής της τον κυνηγούν με μαχαίρια και το λιγότερο που μπορεί να πάθει είναι να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με σωματικές βλάβες, όπως έγινε πρόσφατα στο χωριό Χαρά όπου τριάντα άτομα κυνηγούσαν δύο με μαχαίρια και λοστούς.

 

Super League 2: Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Ξάνθης


Γνωστοποιήθηκε η νεά σύνθεση του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Επισημοποιήθηκε η αλλαγή του νέου ΔΣ του ΑΟΞ στο οποίο δεν υπάρχει το όνομα του Τάσου Γιαμουρίδη, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Το νέο μέλος στο σχήμα είναι η Λουίζ Αγκοστίνο, στενή συνεργάτης του Bill Papas.

Στο νέο ΔΣ, ο Βασίλης Παπαδημητρίου θα έχει πιο ενισχυμένο ρόλο καθώς πέρα από Επικεφαλής και Πρόεδρος θα είναι και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας.

Στην θέση του Αντιπροέδρου και του Νομικού Συμβούλου επίσης παραμένει ο Φάνης Ουζουνίδης, ενώ ως μέλος διατηρείται ο αρχιλογιστής της ομάδας Χρήστος Καραγκιοζέλης και ο Ανδρέας Γκλαβίνης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΞ απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Μέλη: AGOSTINO LOUISA MARIA AGOSTINO, ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Μάλιστα το νέο Διοικητικό σχήμα του ΑΟΞ αναμένεται να δώσει το παρών του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα.

Πηγή: xanthi-sport

 

Super League 2: Δεν παίζει ούτε αυτό το σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός Βόλου

 Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ταλανίζεται από θετικά κρούσματα κορωνοϊού, απέχει από τις προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες και, ως εκ τούτου, δε θα αγωνιστεί ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πόντου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτού, οι ερυθρόλευκοι, αν όλα πάνε καλά και τα κρούσματα “πέσουν”, την ερχόμενη εβδομάδα, θα συνεχίσει την προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό από το πρωτάθλημα της Super League 2, την επόμενη Τετάρτη (2/3, 15:00), στην “εμβόλιμη” αγωνιστική, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πηγή: Goalpost

 

Με Γάνδη ο ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League - Όλα τα ζευγάρια!

Ούτε μεγαθήριο, αλλά ούτε και ομάδα που μπορεί να υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κληρώθηκε με τη Γάνδη που τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην 5η θέση του βελγικού πρωταθλήματος, έχοντας 43 γκολ υπέρ και 27 κατά!

Τα 8 ζευγάρια της φάσης των "16" της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA:

1. Μαρσέιγ - Βασιλεία

2. Λέστερ - Ρεν

3. ΠΑΟΚ - Γάνδη

4. Φίτεσε - Ρόμα

5. Αϊντχόφεν - Κοπεγχάγη

6. Σλάβια Πράγας - ΛΑΣΚ Λιντς

7. Μπόντο Γκλιμτ - Άλκμααρ

8. Παρτιζάν Βελιγραδίου - Φέγενορντ

* Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα, με γηπεδούχες τις ομάδες που αναγράφονται πρώτες.

 

Βαθμολογία UEFA: «Εκτόξευση» στη 15η θέση για την Ελλάδα


Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία πρόκριση με 5-3 στα πέναλτι επί της Μίντιλαντ και εξασφάλισε την παρουσία του στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε την Ελλάδα κατά τρεις θέσεις στη βαθμολογία της UEFA, με τη χώρα μας πλέον να βρίσκεται στην 15η θέση.
Η βαθμολογία της UEFA:

13η Βέλγιο 30.600 (1/5)
14η Ελβετία 29.675 (1/4)
15η Ελλάδα 27.200 (1/4)
16η Τσεχία 27.200 (1/5)
17η Κροατία 27.150 (0/4)
18η Δανία 26.975 (1/5)
19η Τουρκία 26.900 (1/5)
20η Κύπρος 26.375 (0/4)
21η Νορβηγία 26.000 (1/4)
22η Ισραήλ 24.375 (0/4)

Τι σημαίνει η κάθε θέση για τη σεζόν 2023/24
Η 11η και η 12η θέση

Ο πρωταθλητής στα play off του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Κυπελλούχος στα play off του Europa League
Ο τρίτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League
Ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η 13η και η 14η θέση
Ο πρωταθλητής στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Κυπελλούχος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League
O τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η 15η θέση
Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η 16η και η 17η θέση
Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League
* Δεν θα έχουμε πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχουμε ομάδα και στο Europa League

 

Το πήρε απόφαση η UEFA - Εκεί έστειλε τον τελικό του Champions League!

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε εξελίξεις στο Champions League, καθώς η UEFA αποφάσισε να αλλάξει την έδρα του τελικού ορίζοντας ως έδρα το Παρίσι και συγκεκριμένα το «Stade de France» αντί για την Αγία Πετρούπολη (Gazprom Arena) που είχε αρχικά οριστεί.

Η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε έκτακτη γενική συνέλευση που διεξάχθηκε την Παρασκευή (25/02) αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή της έδρας του τελικού, καθώς υπάρχουν φωνές για να ματαιωθούν όλες οι διεθνείς αναμετρήσεις στη Ρωσία (πχ. μπαράζ προκριματικών Μουντιάλ).

Στην ανακοίνωσή της η UEFA ευχαριστεί δημόσια τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, δείχνοντας ότι η επιλογή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν ήταν τυχαία, γεγονός το οποίο σημειώνουν και στο σύνολό τους τα ρεπορτάζ, καθώς η Γαλλία είναι από τις χώρες που έχει ταχθεί ξεκάθαρα εναντίον της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τα ευρωπαϊκά ματς των ρωσικών και των ουκρανικών ομάδων θα πραγματοποιούνται σε ουδέτερες έδρες, κάτι που αφορά μόνο τη Σπαρτάκ Μόσχας που βρίσκεται στους «16» του Europa League, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τις εθνικές ομάδες των δύο χωρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η UEFA θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες και την εκτίμησή της στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν για την προσωπική του υποστήριξη και τη δέσμευσή του να μεταφερθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη Γαλλία, σε μια περίοδο απαράμιλλης κρίσης. Μαζί με τη γαλλική κυβέρνηση, η UEFA θα υποστηρίξει πλήρως τις προσπάθειες πολλών φορέων για να διασφαλίσει την παροχή διάσωσης για ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους στην Ουκρανία που αντιμετωπίζουν τρομερό ανθρώπινο πόνο, καταστροφή και εκτοπισμό.

Στη σημερινή συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε επίσης ότι οι σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας που αγωνίζονται σε διοργανώσεις της UEFA θα πρέπει να παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους σε ουδέτερες εγκαταστάσεις μέχρι νεωτέρας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε περαιτέρω να παραμείνει σε ετοιμότητα για τη σύγκληση περαιτέρω έκτακτων συνεδριάσεων, σε τακτική συνεχή βάση όπου απαιτείται, για να επανεκτιμηθεί η νομική και πραγματική κατάσταση καθώς εξελίσσεται και να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις όπως απαιτείται».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου