Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

 Αρχίζουν τα ματς … και την Κυριακή έχει αγώνα Κυπέλλου…


Η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ, για την προσεχή Κυριακή 2/10 και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Ναυπάκτου, αν και αρχικά μιλούσαν για 12 Οκτωβρίου…

Για τη λαρισινή ομάδα θα ήταν δύσκολο να έχει αγώνα Κυπέλλου και το Πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, κάτι που δεν είναι σίγουρο, αλλά από τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 όλα μπορούν να συμβούν.

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης, που στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια είδε τους παίκτες να έχουν πολύ καλή απόδοση και να κερδίζουν Νίκη Βόλου (εκτός έδρας με 2-0) και ΝΠΣ Βόλου (με 1-0 εντός έδρας), φιλοδοξεί ότι θα συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει.
Με τη λαρισινή ομάδα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κούστα και Νίνο, ενώ θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.


Αν κερδίσει, θα κερδίσει πολλά… Αντίθετα με την ΑΕΛ, που μία ήττα της θα προβληματίσει τον κόσμο. Χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση.
Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής έχει αρκετές επιλογές και το κυριότερο γνωρίζει το έμψυχο δυναμικό.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην άμυνα με τα σέντερ μπακ Ηλιάδη, Μαξιμένκο και Γκοτζαμανίδη να διεκδικούν δύο θέσεις και στη μεσαία γραμμή, όπου Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου και Μιλτιάδης δείχνουν να έχουν προβάδισμα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο προπονητής σκέφτεται κάτι διαφορετικό.
Ο Πεντρόσο μετά το παιχνίδι που έκανε με τον ΝΠΣ Βόλου δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ ελπίδα όλων είναι να ανέβει ο Νικολιάς που τον χρειάζεται η ομάδα.


Η ομάδα του Ναυπακτιακού, που έχει προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη Βούλας στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκε με τους: Καλαντζή, Νικολογιάννη, Καφεντζή, Φειδαίο, Αγκαράι, Μικέ, Σταθόπουλο (66’ Λούτση), Καραλή, Πετράτο, Σκούτα (80’ Τραγούγια), Πανταζή (88’ Ρουπάκη).

Πηγή: Ελευθερία

Ζωντανά στην Formedia TV ο αγώνας Ναυπακτιακού-ΑΕΛ


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός 21admedia, ο οποίος διαχειρίζεται ως γνωστόν τα δικαιώματα εικόνας και ήχου των αγωνιστικών και λοιπών δραστηριοτήτων της ομάδας μας, εξασφάλισε από την ΕΠΟ την σχετική άδεια και θα μεταδώσει ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό, Formedia TV και την διαδικτυακή της πλατφόρμα, Formediatv.gr, την αναμέτρηση Ναυπακτιακού-ΑΕΛ, που διεξάγεται την Κυριακή 2/10 και ώρα 16:00, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ελλάδας


Τα αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδος στους αγώνες για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μαζί με το υπόλοιπο αναλυτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η 3η φάση

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Βέροια-Χανιά 1-1 κ.δ. 2-1 ΠΑΡΑΤΑΣΗ 

Ηλιούπολη-Καλλιθέα 1-2 

Τηλυκράτης Λευκάδας-ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 κ.δ. 4-5 ΠΕΝΑΛΤΙ 

Ηρακλής-Νίκη Βόλου 0-0 κ.δ. 4-5 ΠΕΝΑΛΤΙ 

Καλαμάτα-Προοδευτική 1-0

Άγιος Νικόλαος-Επισκοπή 0-0 κ.δ 4-3 ΠΕΝΑΛΤΙ 

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 3-0 α.α.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά 

16:00 Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή 

16:00 Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 

16:00 Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ

16:00 ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός

16:00 Αλμυρός Γαζίου-Ελασσόνα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

16:00 Αιγάλεω-Πανσερραϊκός 

16:00 Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 

16:00 Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Πόντου 

16:00 Αστέρας Σταυρού-Αλμωπός Αριδαίας

Προκρίνονται άνευ αγώνος

Α. Πανελευσινιακός

Β. Απόλλων Παραλιμνίου

Γ. Θεσπρωτός

 

Κύπελλο Ελλάδας: Στην «ρώσικη ρουλέτα» η πρόκριση της Νίκη Βόλου  «Φωνές διαμαρτυρίας » για Ηρακλή


Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου που επικράτησε στα πέναλτι του Ηρακλή, με τους ανθρώπους του «Γηραίου» να διαμαρτύρονται για την διαιτησία της αναμέτρησης

Σπουδαία πρόκριση πήρε η Νίκη Βόλου στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο και ο επόμενος αντίπαλός της θα είναι ο Άγιος Νικόλαος.

Το πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις, ωστόσο στο 19′ η Νίκη Βόλου φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Κάσσου, από την μπαλιά του Τσουκαλά στην πλάτη του Βιτλή. Ο Μπάγιτς στο 48′ έπιασε εντυπωσιακά το σουτ του Άλεκσιτς μέσα από την περιοχή.

Στο 75′ ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Γρομητσάρη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι ενώ στο 79′ η κεφαλιά του Αναστασίου κατέληξε σε κόρνερ. Ο Κυριακίδης εκτέλεσε και ο Δεληζήσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ροχάνο στις καθυστερήσεις προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του.

Στο 112′ ο Τζιώρας κέρδισε την αποβολή του Παπαστεριανού, ο οποίος τον ανέτρεψε με φάουλ λίγο πριν μπει στην περιοχή του Βελλίδη. Η εκτέλεση του Κυριακίδη ωστόσο κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Ηρακλής έμεινε με 9 παίκτες στο 118′ καθώς ο Γιουπιτάνα, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη, παρεμπόδισε να εκτελεστεί πλάγιο. Μέχρι το τέλος του χρόνου της παράτασης δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Νίκη Βόλου επικράτησε με 5-4, με τους ανθρώπους του Ηρακλή ωστόσο να διαμαρτύρονται για την επανάληψη που δόθηκε στο πέναλτι του Τσουκαλά (το είχε αποκρούσει ο Βελλίδης).

Η διαδικασία των πέναλτι

Τζιώρας: το έχασε
Μελούνοβιτς: το έβαλε
Τσουκαλάς (Νίκη Βόλου): το έβαλε (με επανάληψη)
Νταμιάν Σίλβα: το έβαλε
Κυριακίδης (Νίκη Βόλου): το έβαλε
Τόμας: το έβαλε
Κάσσος (Νίκη Βόλου): το έβαλε (επανάληψη)
Βιτλής: το έχασε
Μέτσε (Νίκη Βόλου): το έβαλε
Πατράλης: το έβαλε
Μορέιρα (Νίκη Βόλου): το έβαλε
Χρουσιέλ: το έχασε (απέκρουσε ο Μπάγιτς)

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Μανουσάκης (82′ Τότσκα( , Πανάγου, Α.Παπαστεριαννός, Xρουσιέλ, Βιτλής, Μελούνοβιτς, Πατράλης, Δόρης (98′ Σίλβα) ,Άλεξιτς (Γιουπιτάνα 66′), Ματίας Τόμας.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Ανδρέου, Κάσσος, Δημητρίου(Αναστασίου 70′), Παναγιωτίδης (Μέτσε 70′), Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης (100′ Μορέιρα), Κυριακίδης, Ροχάνο (Τζιώρας), 

 

Γεωργιάδης: «Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να γυρίζει παιχνίδι μόνος του!»


Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου που επικράτησε στα πέναλτι του Ηρακλή, με τους ανθρώπους του «Γηραιού να διαμαρτύρονται για την διαιτησία της αναμέτρησης

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου είχε ο τεχνικός του Ηρακλή Κώστας Γεωργιάδης.

Δείτε αναλυτικά της δηλώσεις του για το ματς Κυπέλλου, στο βίντεο που ακολουθεί: 


 

Βοσνιάδης: "Εκεί που πήγε το ματς ο πιο ικανός και τυχερός θα περνούσε. Αυτοί ήμασταν εμείς"


Για την σπουδαία πρόκριση της Νίκη Βόλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και των δύο ομάδων που κατάφεραν να βγουν υγιείς απ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Είναι ντροπή επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίζουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, που πήγε στη δύναμη. Παίξαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Από την πλευρά μας θέλουμε πολλή δουλειά, αλλά είναι καλό που σε μια περίοδο προετοιμασίας, είχαμε ένα επίσημο ματς με έναν τέτοιον αντίπαλο. Εκεί που πήγε το ματς ο πιο ικανός και τυχερός θα περνούσε. Αυτοί ήμασταν εμείς.

Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου, που τα κατάφεραν και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ταξίδεψε σήμερα και βρέθηκε στο πλευρό μας δίνοντάς μας δύναμη. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν».

 

Από τη Νίκη/Μιχαήλ στην Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία της Νίκης/Μιχαήλ, των νεαρών (γεννημένων το 2008) ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Δεμίρη, Μιχάλη Τσακνάκη και Γιάννη Καραγιάννη, οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας Κ15, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ.Ζήση Γεράση, όσο και τους γονείς των ποδοσφαιριστών, για την συνεργασία και την θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού τα παιδιά τους να έχουν λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας.

·        Στο στιγμιότυπο διακρίνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και προπονητή τους στην Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη και τον υπεύθυνο της Νίκης/Μιχαήλ, κ.Ζήση Γεράση.

 

Απόκτηση ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Τυρνάβου


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία Τυρνάβου, του νεαρού (γεννημένου το 2006) ποδοσφαιριστή, Νικόλαου Νίτσου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Κ17, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ.Νίκο Κεχαγιά, όσο και τους γονείς του ποδοσφαιριστή, για την συνεργασία και την θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού ο νεαρός άσος να έχει λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας.

Στο στιγμιότυπο διακρίνεται ο Νίκος Νίτσος, με το νυν προπονητή του στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννη Σιάρκο και τον πρώην, στην Ακαδημία Τυρνάβου, Νίκο Κεχαγιά.

 

Εννέα “Ατρόμητοι” στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία «Ατρόμητοι» του παλαίμαχου διεθνή άσου της, Θοδωρή Βουτυρίτσα και του επίσης βετεράνου ποδοσφαιριστή της, Τηλέμαχου Ζιάκα, εννέα νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα επανδρώσουν αντίστοιχα με την ηλικία τους, όλα τα τμήματα των ομάδων Νέων.

Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι:

– ΜΠΕΖΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ , ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (γεννημένοι το 2006)

– ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένοι το 2007)

– ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένος το 2008)

Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, τον Τηλέμαχο Ζιάκα και τους συνεργάτες τους στην Ακαδημία «Ατρόμητοι», που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ενδιαφέρον μας και διευκόλυναν με κάθε τρόπο την διαδικασία ένταξης των παιδιών στις τάξεις μας.

Ομοίως ευχαριστούμε τους γονείς των ταλαντούχων νεαρών και εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά μας για την ΑΕΛ με τα όνειρά των παιδιών τους.

·         Εννέα χαρούμενα παιδιά διακρίνονται σε αναμνηστικό στιγμιότυπο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον εκ των ιδιοκτητών και υπευθύνων προπονητών της Ακαδημίας «Ατρόμητοι», Θοδωρή Βουτυρίτσα και τον Τεχνικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και προπονητή της Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη. 

 

Απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών από την Αστραπή Ν.Πολιτείας


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Αστραπή Ν.Πολιτείας, πέντε νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα επανδρώσουν αντίστοιχα με την ηλικία τους, όλα τα τμήματα των ομάδων Νέων.

Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι:

–          ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (γεννημένος το 2006)

–          ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (γεννημένοι το 2007)

–          ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (γεννημένοι το 2008)

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Αστραπής κ.Χρήστο Καραμούτη, καθώς και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, για το πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού που επέδειξαν απέναντι στην ΑΕΛ.

Ομοίως ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών και όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά μας για την ΑΕΛ με τα όνειρά των παιδιών τους.

·         Τα πέντε ταλαντούχα παιδιά, διακρίνονται σε αναμνηστικό στιγμιότυπο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον πρόεδρο της Αστραπής Ν.Πολιτείας, κ. Χρήστο Καραμούτη. 

 

Τέλος εποχής: Από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική και από εκεί στα τοπικά!

Σε μια απόφαση που έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί οι καταστάσεις μάλλον ήταν μονόδρομος προχώρησε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης στη συνέλευση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης.

Μια συνέλευση που δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες αλλά που στο τέλος πάρθηκε η απόφαση ο Εργοτέλης να ξεκινήσει από το μηδέν από την Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ με την ομάδα Νέων του Εργοτέλη που μετέχει στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι Νέοι Εργοτέλη είναι μια ομάδα με “καθαρό” ΑΦΜ πράγμα που λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια των ανθρώπων που θα τρέξουν την συγκεκριμένη ομάδα με στόχο να χτυπήσει άμεσα την άνοδο για την Α1 ΕΠΣΗ και να μπορέσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο Εργοτέλης καθαρός από χρέη στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Βλατάς ένας προπονητής που έχει αφήσει το στίγμα του στις ομάδες υποδομών του Εργοτέλη θα παραμείνει στο τιμόνι των Νέων Εργοτέλη που σύμφωνα με πληροφορίες θα ενισχυθούν άμεσα με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία για να πετύχουν άμεσα τον στόχο της ανόδου στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport για αυτό το κομμάτι αλλά και για την γενικότερη οργάνωση της ομάδας αναμένεται να προσληφθεί σύντομα και τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Νέων του Εργοτέλη.

Πηγή: primesport

 

Ξαφνική παραίτηση στον Απόλλωνα Λάρισας


Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας, Μάκης Αλεξούδης, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως ανέφερε.

Θα παραμείνει δε απλό μέλος στους «κυανόλευκους» και όταν θα έχει την ευκαιρία θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους. Στην τοποθέτηση του, ευχαριστεί όλους τους παλαιμάχους για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους μέχρι τώρα.

Επίσημη η επιστροφή του Λάζαρου Παπαδούλη


Την επιστροφή του Λάζαρου Παπαδούλη στο Γραφείο Τύπου του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε επίσημα η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Νέος Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, είναι από την Τετάρτη (28/09/2022) ο Λαρισαίος δημοσιογράφος κ. Λάζαρος Παπαδούλης, ο οποίος επιστρέφει στο πόστο το οποίο έχει θητεύσει και στο πρόσφατο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία.

Ο κ. Παπαδούλης επανέρχεται επικεφαλής και στο Γραφείο Τύπου της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, πόστο που κατείχε επί προεδρίας Παναγιώτη Μαντζανά, επί σειρά ετών.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης εκτιμώντας τα όσα προσέφερε οκτώ χρόνια στην ομάδα του Απόλλωνα, αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του, εκ νέου, με στόχο την ποιοτικότερη αναβάθμιση της ομάδας στο “ευαίσθητο” κομμάτι της επικοινωνίας

 

 ΕΠΟ: Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης


Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 30/09/2022 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα).

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη ώρα της ίδιας μέρας (11:00), με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ


Ενόψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης για την περίοδο 2022-23, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι τα δηλωθέντα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της είναι τα εξής:

 


ΕΕΑ: Έδωσε πιστοποιητικό σε δύο ακόμη ομάδες της SL2


Έδωσε πιστοποιητικό σε δύο ακόμη ομάδες η ΕΕΑ.

Αναλυτικά:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(28.09.22 ώρα 13:30)

 1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:

    ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

    ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 

 

Σημαιοφορίδης: «Ο Μακεδονικός δικαιώθηκε οριστικά και αμετάκλητα!»


Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης, μιλώντας για την δικαίωση του Μακεδονικού και την απόρριψη της προσφυγής της Κοζάνης.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση νομικά, μου αρέσουνε εμένα αυτές οι υποθέσεις.

Δικαιώθηκε οριστικά και αμετάκλητα ο Μακεδονικός, μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Το όλο ζήτημα προέκυψε από μια προσπάθεια που έγινε από την Κοζάνη.

Το ζήτημα της Κοζάνης ήταν να ερμηνευτεί και να κριθεί εκ νέου η απόφαση του CAS, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό. Οι αποφάσεις του CAS απλά εφαρμόζονται, δεν ερμηνεύονται ούτε παρερμηνεύονται».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου