Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

 Νικολιάς: «Μίλησε για τον τραυματισμό του και ευχές όλων μας, να είναι καλά και ο Μάριος»


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Νικολιάς, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Νικολιάς

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε, είχαμε προετοιμαστεί όμως γι' αυτό. Ξέραμε και τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και δύσκολη έδρα γενικά, καλή ομάδα, αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για εμάς. Από εκεί και πέρα όλες οι ευχές μας είναι να είναι καλά και ο Μάριος, να μας βοηθήσει γιατί ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολος και κάθε παιχνίδι σ' αυτό το μαραθώνιο είναι σημαντικό και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Να ευχηθώ και καλή επιτυχία στον Απόλλων Λάρισας και να έχουμε όλοι υγεία. Κι εγώ έχω ένα σημαντικό τραυματισμό, οι γιατροί μου λένε δεν είναι τίποτα. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ δεν είμαι γιατρός και ειδικός να το κρίνω. Σίγουρα είναι πιο απλός από ότι του Μάριου».

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων


                                                                       mpetshow.blogspot.gr

 

Λίταινας: «Εύχομαι να ανεβεί η ΑΕΛ στην Superleague 1»


Συγχαρητήρια έδωσε και ο Δημήτρης Λίταινας στην ΑΕΛ, σημειώνοντας πως οι «βυσσινί» πρέπει να επιστρέψουν στη Super League 1Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Λάρισας, Δημήτρης Λίταινας, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Λίταινας

«Ξέραμε σήμερα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε στην έδρα μας, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο μας προετοίμασαν όλη την εβδομάδα κατάλληλα ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Είχαμε εμείς δικές μας ευκαιρίες, όπως και η Λάρισα, ίσως αυτοί ήταν πιο ουσιαστικοί από εμάς. Κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο πιεστικοί και ίσως και λίγο κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε η Λάρισα το δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα, το οποίο φυσικά δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Μας αφήνει ικανοποιημένους μόνο από την εμφάνιση ότι προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ, για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της και να ανεβεί στην Superleague 1 γιατί εκεί της αρμόζει να βρίσκεται και όχι σ' αυτή την κατηγορία».

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων


                                                                       mpetshow.blogspot.gr 

 

Μεγάλο διπλό με ανατροπή για ΑΕΛ U-15 στη Θεσσαλονίκη


Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την ΑΕΛ U-15, που πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη με σκορ 3-2 επί του Άρη, με χατ-τρικ του Όντου, σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας "Αντώνης Καραμπουρνιώτης", για την 6η αγωνιστική του β' ομίλου του οικείου πρωταθλήματος της Super League 1. Το διπλό αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ήλθε με ανατροπή του σκορ και απέναντι σε μια ομάδα που παρέμενε αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος Κ15. Τα γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ U-15 που παραμένει αήττητη, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Όντος, ενώ ο Άρης U-15 είχε προηγηθεί με γκολ του Μαυροπουλου στο 9ο λεπτό και Γκίρλου στο 30ο λεπτό.

Αναλυτικά η 6ης αγωνιστική U-15 Β' Όμιλος

Άρης-ΑΕΛ 2-3

Βόλος-Πανσερραϊκός 4-1

Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 0-1

Ρεπό: ΠΑΟΚ

Βαθμολογία U-15 Β' Όμιλος

1. ΠΑΟΚ 13

2. ΑΕΛ 11

3. Άρης 10

4. Δόξα Δράμας 6*

5. Παναιτωλικός 4

6. Πανσερραϊκός 1

7. Βόλος 4

*έχει παιχνίδι περισσότερο

Η επόμενη 7η αγωνιστική U-15 Β' Όμιλος

ΑΕΛ-Βόλος

ΠΑΟΚ-Άρης

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός

Ρεπό: Δόξα Δράμας

 

Ισοπαλία για την ΑΕΛ U-17 με τον Άρη


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας Super League 1 U-17 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη. Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ΑΕΛ U-17 με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» στη Θεσσαλονίκη για την 2η αγωνιστική Β' φάσης του ΣΤ’ ομίλου του πρωταθλήματος U-17 της Super League 1. Η ΑΕΛ Κ17 προηγήθηκε με το Μπέη, ενώ ο Άρης Κ17 ισοφάρισε με το Βέργα στο 67ο λεπτό.

Αναλυτικά η 2ης αγωνιστική U-17 Β' φάση ΣΤ' Όμιλος

Άρης-ΑΕΛ 1-1

Βόλος-Λαμία 4-0

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-4

Ρεπό: ΠΑΟΚ

 

Βαθμολογία U-17 Β' φάση ΣΤ' Όμιλος

1. ΑΕΛ 4

2. Βόλος 3*

3. Λαμία 3

4. ΠΑΣ Γιάννινα 1*

5. Άρης 1

6. Παναιτωλικός 1

7. ΠΑΟΚ 0**

*έχουν παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη 3η αγωνιστική U-17 Β' φάση ΣΤ' Όμιλος

ΑΕΛ-Βόλος 

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης

Ρεπό: Λαμία

ΑΕΛ Κ19: Επέστρεψε στις νίκες με "πεντάρα"


Βγάζοντας αντίδραση μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου, η Κ19 της ΑΕΛ συνέτριψε με 0-5 το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα, το οποίο αντιμετώπισε ως φιλοξενούμενη στο γήπεδο της Μάνδρας.

Για το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα σκόραραν από δύο φορές οι Βλιώρας και Ζησούλης, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Ελέζι.

Έτσι, οι «βυσσινί» έφτασαν τους 6 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, καθώς είχαν ενδιάμεσα και ένα ρεπό.

ΑΕΛ-Θεσπρωτός: Ορίστηκε και τυπικά η 5η αγωνιστική – Δύο ματς την ίδια ημέρα και ώρα στη Λάρισα!

Από την Super League 2 ορίστηκε σήμερα και τυπικά το πρόγραμμα της προσεχούς 5ης αγωνιστικής, που θέλει α) την ΑΕΛ να παίζει με τον Θεσπρωτό στο στάδιο Αλκαζάρ την Κυριακή 04/12 και ώρα 15:00 και άγνωστο γιατί, β) την ίδια ημέρα και ώρα να συναντιούνται επίσης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο AEL FC ARENA, η Αναγέννηση Καρδίτσας με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου