Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

 Super League 2: Τα Χανιά έβαλαν «φωτιά» στον νότιο όμιλο 


«Φωτιά» στον Νότιο όμιλο της Super League 2, έβαλαν τα Χανιά. Οι Κρητικοί πήραν το «τρίποντο» με 3-0 στην έδρα της Κηφισιάς με τέρματα των Μπουρσέλη (55'), Κόλα (79') και Μάναλη (90'). Έτσι μόλις 2 βαθμοί χωρίζουν την ομάδα του Γιώργου Πετράκη από την δεύτερη Καλλιθέα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, στην «μάχη» για την άνοδο στην Super League 1.

Οι Κρητικοί σκόραραν με τον Μπουρσέλη στο 55′, ενώ στο 78′ σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Κόλα. Η Κηφισιά είχε τρομερή ευκαιρία με τον Βαφέα στο 62′ αλλά ο Καλογεράκης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο κίπερ των Χανίων σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες της ομάδας των Βορείων Προαστίων με τις καίριες επεμβάσεις του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα ο Μάναλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ εντός περιοχής.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Athens Kallithea μείωσε στο -2 από την Κηφισιά, που διατηρεί το προβάδισμα και βρίσκεται στην κορυφή από την αρχή της σεζόν. Θυμίζουμε ότι απομένουν τρεις στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Μαζουλουξής (61′ Κουϊρουκίδης), Νοικοκύρακης, Πέιος (75′ Παπασάββας), Παυλάκης (61′ Να’α), Γκίνη (61′ Καλλέργης), Ταλάλ (75′ Αντερέγκεν), Πρίτσας, Τετέι.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογέρακης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα (81′ Σερβιλάκης), Καμαρά (61′ λ.τ Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75′ Μπουτσάκης), Μάναλης.


Η Τσιοφλίκη στο Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β


Η ΚΕΔ όρισε τον διαιτητή του αγώνα της 28ης αγωνιστικής της SL2.

Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) θα διευθύνει το παιχνίδι της Τετάρτης (31/05) μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 31 Μαΐου

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Β (19.00 ΕΡΤ3, Δημ. Σερρών)

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη(Λάρισας)

Βοηθοί: Μάνος Βασίλειος(Λάρισας), Τσικλητάρη Βασιλεία  (Πιερίας)

4κς :Μπουρουτζίκας Θωμάς  (Λάρισας)

Παρατηρητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Ξάνθης)

 

Καταγγελία από Βέροια! «Ο Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας»


Για σκηνές Φαρ Ουέστ κατά την άφιξή της στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Βέροια.

Η ομάδα της Ημαθίας καταγγέλλει επίθεση του προπονητή των Ποντίων, Δημήτρη Καλαϊτζίδη προς τον φροντιστή της Βέροιας, ανακοινώνοντας πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Ο συγκεκριμένος, γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου.
Κατά του εν λόγω προπονητή, αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση

  

Τα μηνύματα των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την άλωση της Κωνσταντινούπολης


Σαν σήμερα (29/5) πριν από 570 χρόνια πραγματοποιήθηκε η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τα οθωμανικά στρατεύματα. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ,  δύο ομάδες που έχουν άρρηκτη σχέση με την Πόλη, δεν ξέχασαν το γεγονός.

"Η Πόλις Εάλω" κοινοποίησε σε ποστ της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ,

AEK F.C.    @AEK_FC_OFFICIAL

 ενώ οι ασπρόμαυροι από την πλευρά τους έγραψαν:  "Η ψυχή και η καρδιά μας για πάντα εκεί".


PAOK FC    @PAOK_FC

Η πόλις εάλω 29.05.1453 Η ψυχή και η καρδιά μας για πάντα εκεί...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου