Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

 

Παρέμβαση ΑΕΚ κατά ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση στην προσφυγή της ΑΕΛ την Τρίτη 2/4 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Την Τρίτη 2/4 έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της ΑΕΛ κατά της από 19/3/2024 απόφασης του ΔΣ της Super League2.

Οι «βυσσινί» ζητούν να ακυρωθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ Β στα play off  και στρέφονται φυσικά κατά της κλήρωσης που ακολούθησε του συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Παρασκευή 29/3 άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Super League2 και κατά της ΑΕΛ η ΠΑΕ ΑΚ προκειμένου να στηρίξει τη θέση της για την νομιμότητα της συμμετοχής της στα play off.

Τη διοργανώτρια στο Διαιτητικό αναμένεται να εκπροσωπήσει ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης.   

Προς Τρίτη (02/04) η απόφαση για τα ανακληθέντα δελτία της ΑΕΛ


Η ΑΕΛ θα ενημερωθεί για την τύχη των πέντε ανακληθέντων δελτίων πιθανότατα την Τρίτη 2/4 παραμονή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό  

Την ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (30/03, 14.00) η ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική των play off και οι «βυσσινί» εξακολουθούν να περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της έφεσής τους για την ανάκληση των 5 δελτίων των χειμερινών μεταγραφών (Κόσιτς, Φατάι, Στίνα, Τσουμάνης, Μορέιρα).

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση θα εκδοθεί την προσεχή εβδομάδα. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Διαιτητικού έχουν διάσκεψη την Τρίτη (02/04), ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί και η προσφυγή των Βυσσινί κατά της επικύρωσης και της συμμετοχής της ΑΕΚ Β στα play off.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (03/04) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ΑΕΛ – Λεβαδειακός για την 3η αγωνιστική των play off, γεγονός που δεν αποκλείει την πιθανότητα ακόμα κι αν η απόφαση είναι υπέρ της, να μην έχει ούτε τότε τα δελτία, καθώς θα πρέπει να συνέλθει για να τα εκδώσει η «αμαρτωλή» ΕΙΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου