Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

 Νέα ισοπαλία για την ΑΕΛ στο 96΄


Ο Λεβαδειακός επέστρεψε από το 0-2 και έφυγε με βαθμό… ανόδου από την AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ.          Ματσάρα για γερά νεύρα στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ είχε το τρίποντο που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο ανόδου, όμως, ο Λεβαδειακός κατάφερε να βγει ζωντανός(με την βοήθεια της διαιτησίας) από την AEL FC Arena.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χάνει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, καθώς όπως στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ Β’(3-3) έτσι και στον χθεσινό με τον Λεβαδειακό(2-2) ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, διαφορετικές οι συνθήκες αλλά ίδιο αποτέλεσμα απώλεια βαθμών, δυσκολεύει  το όνειρο της ανόδου.

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ξεκίνησε ιδανικά για τη Λαρισινή ομάδα, που προηγήθηκε πριν τον… αγώνα, αφού κατάφερε να πάρει τα δελτία των χειμερινών μεταγραφών και μια εξ αυτών ο Φατάι έβαλε δύο τέρματα στο 5΄ και στο 12΄.

Προηγήθηκε η ΑΕΛ με 2-0, αλλά από κει και μετά πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Μανούχος που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την ΑΕΛ όταν δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 16’ σε ανατροπή του Γιανναράκη από τον Λιάγκα και με υπόδειξη του βοηθού Πετρόπουλου ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΛ, σουτ του Μαυριά, ως off side.

Η ΑΕΛ μετά το χθεσινό παιχνίδι, για άνοδο έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες καθώς στα πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος πρέπει να πάρει 15 βαθμούς (κερδίζοντας και μέσα στη Λιβαδειά), ενώ ο αντίπαλός της μόλις επτά (έχοντας τρία παιχνίδια εντός έδρας). Μάλλον δύσκολο σενάριο…      Αλλά όχι ακατόρθωτο.

Χθες η ΑΕΛ στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν καλύτερη, πέτυχε δύο γκολ με την ορμή του Φατάι, στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο κυριάρχησε ο Λεβαδειακός, ενώ οι «βυσσινί» οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο και έπαιξαν με την είσοδο του Θανάση Παπαγεωργίου 5-4-1.

Από την άλλη μπορεί να πήρε τα δελτία η ΑΕΛ των χειμερινών μεταγραφών, αλλά μόνο ο 
Φατάι έπαιξε.
Ο Στίνα είν
αι τραυματίας, ο Μορέιρα έφυγε για την Αργεντινή, ο Τσουμάνης ήταν στην κερκίδα και ο Κόσιτς δεν χρησιμοποιήθηκε(ήταν στην 18άδα και αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη από  τον Παρασκευά).
Παράλληλα στις
 αρχές του δευτέρου μέρους ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 50΄ από τον Στέφανο Σουλούκο, ο οποίος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς (56΄) απέκρουσε πέναλτι του Νίκα.

Η ΑΕΛ μια ώρα πριν τον αγώνα πληροφορήθηκε ότι έχουν δικαίωμα να παίξουν οι χειμερινές μεταγραφές, κάτι που έφερε τον Φατάι φορ και τον Πεντρόσο στα πλάγια. Ο προπονητής των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε την ομάδα με το γνώριμο 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Θεοδωρόπουλος (πήρε τη θέση του Σουλούκου), στην άμυνα οι: Καλουτσικίδης (δεξιά), Μαϊδανός (αριστερά) καιΓιανναράκης, Ηλιάδης κεντρικοί αμυντικοί, στη μεσαία γραμμή οι: Πλέγας, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου και στην επίθεση οι: Μαυριάς, Φατάι, Πεντρόσο.

Η ΑΕΛ μπήκε και μόλις στο 4’ απείλησε με σουτ του Πλέγα που απέκρουσε ο Γκρόφ κα στη συνέχεια νέο σουτ του Μαυρία κατέληξε άουτ.
Στο επόμενο λεπτό γίνεται το 1-0 όταν από δεξιά ο Καλουτσικίδης κάνει σέντρα, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού αποκρούει προ του Κώστα Παπαγεωργίου, η μπάλα φθάνει στον Φατάι που με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή κάνει το 1-0.
Η χαρά των «βυσσινί» διπλασιάζεται στο 12’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Παπαγεωργίου από δεξιά ο Ηλιάδης πιάνει κεφαλιά, ο Γκροφ αποκρούει, η μπάλα παίρνει ύψος και περίεργη τροχιά, φθάνει στον Φατάι και κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 16’ εκτελεί κόρνερ ο Κ. Παπαγεωργίου, ο Ηλιάδης πιάνει κεφαλιά, αποκρούει ο Γκροφ και στη συνέχεια ο Λιάγκας ανατρέπει το Γιανναράκη χωρίς ο διαιτητής να δώσει πέναλτι.

Από εκεί και πέρα αποκαλύφθηκε ο 12ος παίκτης του Λεβαδειακού, Άρχισε το  show του βραβευμένου διαιτητή Μανούχου από τον ΠΣΑΠΠ… Και από  εκεί τελειώνει και η υπεροχή της ΑΕΛ.

Ο Λεβαδειακός άρχισε να αντιδράει και στο 26’ από σέντρα του Γιαννιώτα από αριστερά ο Νίκας πιάνει κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 50’ το παιχνίδι αρχίζει να παίρνει αντίστροφη ροή. Ο Βήχος κάνει σέντρα από αριστερά και ο Θεοδωρόπουλος μπλοκάρει την μπάλα αλλά τραυματίζεται.
Στην επανεμφάνισή του στη Λάρισα μετά από 14 μήνες (είχε παίξει και σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου) δεν στάθηκε τυχερός. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ υπέστη θλάση στη γάμπα και τελειώνει η αγωνιστική περίοδος γι’ αυτόν.

Στη θέση του μπαίνει ο Σουλούκος που στο 51’ αποκρούει σε κόρνερ ένα σουτ εκτός περιοχής του Γιαννιώτα.
Νέα ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 52’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βήχου ο Ρομό πιάνει κεφαλιά αλλά ο Σουλούκος αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 73΄ αποβλήθηκαν μετά από αψιμαχία οι Πλέγας (ο παίκτης της ΑΕΛ απλά ως αρχηγός διαμαρτυρήθηκε...) από την ΑΕΛ και Λιάγκας από τον Λεβαδειακό.
Και εκεί που η ΑΕΛ φαινόταν νικήτρια και να ξαναμπαίνει στη μάχη της ανόδου, στο 86’ ο Τσιριγώτης μείωσε σε 2-1, ενώ ο Ρομό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-2.

Οι φάσεις στο ΑΕΛ-Λεβαδειακός

Διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ με σουτ του Πλέγα απέκρουσε τη μπάλα ο Γκρόφ και νέο σουτ του Μαυρία άουτ στο 4ο λεπτό.

ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ μετά από σέντρα του Καλουτσικίδη από τα δεξιά απέκρουσε προσωρινά τη μπάλα ο Γκρόφ, σουτ του Φατάι στα δίχτυα του Λεβαδειακού στο 5ο λεπτό.

Σέντρα από τα αριστερά του Μπελμόντ για το Λεβαδειακό, ο Μπαΐροβιτς έκανε τη κεφαλιά, με το Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ στο 6ο λεπτό.

ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με κεφαλιά προ κενής εστίας του Φατάι, μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Ηλιάδη που απέκρουσε ο Γκρόφ στο 12ο λεπτό..

Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΛ ο Πλέγας στο 13ο λεπτό

Μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΛ κεφαλιά του Ηλιάδη απέκρουσε ο Γκρόφ, στη συνέχεια της φάσης ο αμυντικός του Λεβαδειακού Λιάγκας "γκρεμίζει" το Γιανναράκη, με τον παίκτη της ΑΕΛ να πέφτει στο έδαφος και το διαιτητή Μανούχο, να λέει όχι στο πέναλτι στο 17ο λεπτό.

H φάση με το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ. Η μονομαχία Γιανναράκη-Λιάγκα στην περιοχή και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Κεφαλιά του Νίκα για το Λεβαδειακό άουτ, μετά από σέντρα του Γιαννιώτα στο 26ο λεπτό.

Σουτ του Πεντρόσο για την ΑΕΛ η μπάλα κόντραρε στον Μπελμόντ, καταλήγοντας κόρνερ στο 29ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα ο Φατάι της ΑΕΛ στο 31ο λεπτό.

Σέντρα σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος στο 32ο λεπτό.

Σέντρα από τα δεξιά του Γιαννιώτα για το Λεβαδειακό, η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε άουτ στο 33ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα ο Μεχία για το Λεβαδειακό στο 33ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα ο Λιάγκας για το Λεβαδειακό στο 43ο λεπτό.

Μετά από σέντρα του Πίρινεν από τα αριστερά, ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ άουτ στο 44ο λεπτό.

Σέντρα του Βήχου, βγήκε και μάζεψε την μπάλα ο Θεοδωρόπουλος στο 47ο λεπτό

Σουτ εκτός περιοχής του Γιαννιώτα για το Λεβαδειακό, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σουλούκος στο 51ο λεπτό

Μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Λεβαδειακό κεφαλιά ο Ρομό απέκρουσε σε κόρνερ ο Σουλούκος στο 52ο λεπτό.


Εκτέλεση πέναλτι για το Λεβαδειακό με το Νίκα μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία ο Σουλούκος στο 56ο λεπτό.

Σουτ του Ρόμο για το Λεβαδειακό άουτ στο 65ο λεπτό.

Σουτ του Παπαδόπουλου για την ΑΕΛ ψηλά άουτ στο 66ο λεπτό.

Στο 69’ ευκαιρία  με τον Μαυριά, δέχεται την πάσα και ανάμεσα σε δύο αμυντικούς σουτάρει και κάνει το 3-0.

Η διαιτησία είχε διαφορετική άποψη, ο βοηθός Πετρόπουλος είδε off side, δεν υπάρχει φάση, δεν υπάρχει γκολ.

Κόκκινη κάρτα σε Πλέγα της ΑΕΛ και Λιάγκα του Λεβαδειακού στο 73ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα ο Θωμαΐδης της ΑΕΛ στο 85ο λεπτό.

ΓΚΟΛ για το Λεβαδειακό με σουτ του Τσιριγώτη στο 86ο λεπτό.

Σουτ του Κωστή για το Λεβαδειακό ψηλά άουτ στο 89ο λεπτό.

Σουτ για το Λεβαδειακό με το Συμελίδη μπλόκαρε ο Σουλούκος στο 90+1

Σουτ του Νίνο για την ΑΕΛ απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκρόφ στο 90+2

Μετά από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Ηλιάδη μπλόκαρε ο Γκρόφ στο 90+3

Κίτρινη κάρτα ο Ηλιάδης της ΑΕΛ στο 90+4

ΓΚΟΛ για το Λεβαδειακό με κεφαλιά του Ρομό, μετά από σέντρα του Ντάγκο από τα αριστερά στο 96ο λεπτό.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΑΕΛ-Λεβαδειακός 2-2, που διεξήχθη στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του 1ου ομίλου της Superleague 2.


Για μία ακόμη φορά η ΑΕΛ αν και φαινόταν να κρατά την τύχη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στα χέρια της, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και έμεινε στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στα play off, με τον πρωτοπόρο να διατηρεί τη διαφορά ασφαλείας των επτά βαθμών.


Σε έναν αγώνα με έντονο παλμό από τις εξέδρες του AEL FC ARENA, ΑΕΛ και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2, κάτι που ουσιαστικά "κλειδώνει" την άνοδο για την ομάδα της Λιβαδειάς 


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Από τον κ. Μανούχο υπάρχουν πολλά παράπονα από την ΑΕΛ και συγκεκριμένα ότι δεν είδε πέναλτι στο 16’ και έδειξε άδικα την πρώτη και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πλέγα.

 Ο συγκεκριμένος διαιτητής αδίκησε την ΑΕΛ στα περισσότερα σφυρίγματα, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη νευρικότητα των δυο πάγκων παρά τις κόκκινες κάρτες που έδειχνε.
Επίσης με υπόδειξη του βοηθού Πετρόπουλου κόπηκε κακώς ως
off side ο Μαυρίας στο 69’ που στη συνέχεια πέτυχε τέρμα.
Ο άλλος βοηθός ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) καλός.

Εκτός από τις δύο κίτρινες (έγιναν κόκκινη) σε Πλέγα, Λιάγκα, ο Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες και στους: Φατάι, Πεντρόσο, Θωμαϊδη, Ηλιάδη, Μεχία.

Με την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κώστας Πλέγας (δεύτερη κίτρινη) χάνει τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με το Μακεδονικό.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τρ. Σουλούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (63′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαυρίας, Πεντρόσο, Φατάι (63′ Νίνο).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (77′ Κωστή), Μεχία (90′ Ντάγκο), Κουάδρα (46′ Συμελίδης), Νίκας (77′ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (46′ Ρομό)


Το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου προκάλεσε του πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού που αγκάλιασαν την άνοδο και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ΑΕΛ και προς τον διαιτητή αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα το ποδοσφαιρικό τμήμα χειροκροτήθηκε αφού πρώτα τα άκουσε από τους οργανωμένους οπαδούς των "βυσσινί".

                                                                       Mpetshow.blogspot.gr

 

 Οφρυδόπουλος : «Δεν είμαστε τυχαία πρώτοι…»

Δηλώσεις έκανε περιχαρής ο προπονητής του Λεβαδειακού Σ. Οφρυδόπουλος στο flash interview στο ACTION24 και ανέφερε:

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων.


                                                                      Mpetshow.blogspot.gr

 

Δερμιτζάκης: «Όλοι είναι απέναντί μας, σήμερα έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός!»


Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανίστηκε έξαλλος στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό (2-2) που απομακρύνει τους “βυσσινί” από την άνοδο.

Η ΑΕΛ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, ωστόσο οι Βοιωτοί κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν σε 2-2. Έτσι, οι Λαρισαίοι πλέον παραμένουν στο -7 από την κορυφή που οδηγεί στη Super League.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, ήταν έξαλλος στο flash interview στο ACTION24 και ανέφερε:

«Όχι δεν είναι έτσι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ο οποίος κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς ήταν δίπλα μας και έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία του τι έγινε σήμερα, έγινε ότι γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια για την ομάδα μας, ιδιαίτερα τα τελευταία.

Είμαστε μια ομάδα με αξιοπρέπεια που παλεύει τα παιχνίδια. Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Όλοι είναι απέναντί μας. Όσο έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός. Τίποτα άλλο, ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων.


                                                                      Mpetshow.blogspot.gr

 

                                                                                

ΑΕΛ: «…Αφού κέρδισαν τα δελτία… Τελειώστε τους, με τη διαιτησία!»


Ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά όλων όσων έχουν διαδραματίσει, καθοριστικό ρόλο, για να μην μπορέσει η “βυσσινί” ομάδα να ανέλθει στην Super League.

Και φυσικά από αυτήν δεν διαφεύγουν ο Μανούχος και ο Λεβαδειακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

                 Διαιτησία όνειδος

«Η φίλαθλη χώρα είχε σήμερα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον αγώνα ΑΕΛ-Λεβαδειακός, να αντιληφθεί τι σημαίνει στημένο σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας για άλλη μια φορά προσπάθησε σκληρά και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Απεναντίας ο διαιτητής Μανούχος, κατώτερος των περιστάσεων, αποτέλεσε το δωδέκατο παίκτη του Λεβαδειακού και κατάφερε μόνος του υπέρ των αντιπάλων, ότι δεν κατάφερε η μέτρια ομάδα του Λεβαδειακού, που διεκδικεί την πλέον ανήθικη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το οργανωμένο θεσμικά πλαίσιο κατά της ΑΕΛ, έχει ονοματεπώνυμα και συνιστώσες παντού. Στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη Super League 2. Και όλο αυτό το θέατρο του αίσχους που διαδραματίζεται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα της ευρωπαϊκής Ηπείρου, ονομάζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αλήθεια για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ που είναι καταφανώς «διοικούμενο» και υπό κατάληψη, οι θεσμοί της Ευρώπης δεν έχουν άποψη;;

Για τα διαιτητικά αίσχη που ανεχόμαστε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, ουδείς πλέον αισχύνεται;;

Πού είναι η Ε.Π. ΑΘΛ.Α φέτος για τα στημένα;;

Πού είναι ο Αρχιδιαιτητής για να αξιολογήσει τα διαιτητικά σκάνδαλα εις βάρος των ανυποψίαστων;;

Εφόσον το fair play είναι αδιέξοδο εξαιτίας της συλλογικής μας ανικανότητας, δηλώστε το επισήμως για να πάψουν και οι τελευταίοι νόμιμοι και ηθικοί παράγοντες να ασχολούνται με αυτόν τον ύψιστο βούρκο.

Φέτος ο «αμνός» για τη θυσία λέγεται ΑΕΛ. Του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος ανυποψίαστος. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά και οι μεγαλοσχήμονες καμαρώνουν για τα χαλκευμένα τρόπαια τους.

Ο κόσμος τους βλέπει και τους ξεβράζει αργά αλλά σταθερά. Οι υπαίτιοι αισθάνονται πανίσχυροι γιατί ελέγχουν τα πάντα. Και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν τη δύναμη και το έννομο συμφέρον, πως αντιδρούν;;

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος και του αθλητισμού να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη ποδοσφαιρική διαφθορά της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Είναι ήδη αργά, αλλά κάλιο αργά παρά πότε!» 

 

Εκνευρισμός Οφρυδόπουλου – «Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω για την διαιτησία»


Ο Λεβαδειακός επέστρεψε από το 0-2 και έφυγε με βαθμό… ανόδου από την AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη λήξη της εντός αναμέτρησης με το Λεβαδειακό (2-2) στην συνέντευξη τύπου. 

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων.

Το δικό του σχόλιο μετά το ματς έκανε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, χωρίς να λείψει ο εκνευρισμός για συγκεκριμένες ερωτήσεις που του έγιναν στη συνέντευξη τύπου.


Οι ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσαν πρώτα για τον μεγάλο εκνευρισμό του πάγκου της ομάδας του και δεύτερον για την διαιτησία. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ τέτοιου είδους δηλώσεις… απολαύστετον.

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων.


                                                                       Mpetshow.blogspot.gr


 Δερμιτζάκης: « Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα... Καταλαβαίνετε τι προϊόν έχουμε σαν ποδόσφαιρο…»


Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά τη λήξη της εντός αναμέτρησης με το Λεβαδειακό (2-2) στην συνέντευξη τύπου. 

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των άλλων δήλωσε:

«Είμαστε μια ομάδα με αξιοπρέπεια που παλεύει τα παιχνίδια.

Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Όλοι είναι απέναντί μας.

Όσο έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, έγινε ένας ποδοσφαιρικός βιασμός.

Κάποιοι κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

Τίποτα άλλο, ευχαριστώ πάρα πολύ»

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων.


                                                                      Mpetshow.blogspot.gr

 

 Σκάνδαλο: Υπάλληλοι της ΕΠΟ αρνούνται να εκτελέσουν το διατακτικό του διαιτητικού δικαστηρίου υπέρ της ΑΕΛ!


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ είναι ενήμερη από εχτές το απόγευμα από επίσημα θεσμικά χείλη για τη θετική έκβαση του διαιτητικού δικαστηρίου σε ότι αφορά την επιστροφή των δελτίων των πέντε ποδοσφαιριστών της που παρανόμως ακυρώθηκαν, υπάλληλοι της ΕΠΟ με ευθύνη και αρμοδιότητα έκδοσης του διατακτικού, αρνούνται να το εκτελέσουν!
Παρότι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας αγωνίζεται σήμερα στις 15:00 με το Λεβαδειακό, στο σπουδαιότερο παιχνίδι του ομίλου μας για τα play off και οφείλουν να είναι απολύτως τυπικοί και σύννομοι με τις δικαστικές αποφάσεις, συνεχίζουν με πρωτοφανές θράσος να ροκανίζουν το χρόνο της ημέρας για να αναγκάσουν την ΑΕΛ να παίξει και την τρίτη αγωνιστική των play off χωρίς τα εν λόγω δελτία.
Η κατάσταση πλέον με τους γνωστούς εντολοδόχους του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εκτός ελέγχου και εφόσον η πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει στο περίφημο «αυτοδιοίκητο», ας το κάνουν επιτέλους οι αρμόδιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές αρχές!

Η ζημία που υφίσταται η ΑΕΛ για το σκανδαλώδες φετινό πρωτάθλημα της Sl2 περιόδου 2023-24, είναι τεράστια.

Ένα πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία για τις κατά συρροή παράνομες αποφάσεις της super league 2 χωρίς αποστολή και έγκριση από τα μέλη της των πρακτικών κρίσιμων συνεδριάσεων, τις απροκάλυπτες και σκανδαλώδεις διαιτησίες πολλών αγώνων υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και τις παράνομες αποφάσεις αρμόδιων επιτροπών της ΕΠΟ, που δίνουν στην ιστορική ομάδα της Λάρισας την χαριστική βολή για τη φετινή σεζόν!

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ διαθέτει πλέον σοβαρά στοιχεία για να στείλει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους βάσιμα την έχουν βλάψει, είναι η ελάχιστη δικαίωση έναντι του φίλαθλου κοινού και της ιστορίας της.

Είναι κατεπείγουσα ανάγκη να αντιληφθούν άπαντες πλέον, πόσο προδομένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο από εκείνους που υποτίθεται ότι το περιφρουρούν.
Το κάθε φέτος και χειρότερα για το λαοφιλέστερο άθλημα δεν είναι κλισέ, είναι δυστυχώς γεγονός!

 

Η ανάρτηση του Φίλιππου Πλιάτσικα για το ΑΕΛ-Λεβαδειακός


Ένας ιδιαίτερα αγαπητός στη κοινωνία της Λάρισας, τραγουδιστής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, που έγινε φίλαθλος της ΑΕΛ επειδή εκφράζει την επαναστατικότητα, θέλησε μέσα από τα social media να αναφερθεί για τα όσα ένιωσε παρακολουθώντας την αναμέτρηση ΑΕΛ-Λεβαδειακός 2-2, που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Superleague 2.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Πλιάτσικα:


 ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Δεν λυγίζει πουθενά!»


Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά με το ρεπορτάζ, με τίτλο: "Δεν λυγίζει πουθενά!" για τον αγώνα με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του 1ου ομίλου της Super League 2. 

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός 

Ψυχωμένος ο Λεβαδειακός, έμεινε όρθιος και στη Λάρισα με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-2), παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο «AEL FC Arena», για την 3η αγωνιστική των play off της Superleague 2.

Η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί της και μαζί τη διαφορά των επτά βαθμών από τους διώκτες της, δείχνοντας χαρακτήρα σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η αναμέτρηση στη Λάρισα άρχισε με τις χειρότερες των προϋποθέσεων, καθώς ο Λεβαδειακός από δικά του λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το 5ο λεπτό, ενώ στο 12′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα.

Η ομάδα μας ωστόσο γρήγορα ισορρόπησε, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας την αντίπαλό του στο μισό γήπεδο. Στο 55′ ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ωστόσο να αποκρούει την εκτέλεση του Νίκα.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και οι αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν τελικά εκείνες που έφεραν τα πάνω κάτω. Με υπέροχη προσωπική ενέργεια ο Τσιριγώτης μείωσε σε 2-1 στο 86′, ενώ στο 95ο λεπτό ο Νταγκό έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Ρομό, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 2-2.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Νομική δικαίωση μέχρις εσχάτων


Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει επίσημα την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, βάσει της οποίας δικαιώνεται πανηγυρικά για την παράνομη, πρωτοφανή και ανήθικη ανάκληση των δελτίων πέντε βασικών ποδοσφαιριστών της, με στόχο την αλλοίωση του πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από το βασικό φετινό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Εκείνοι που έβλαψαν συνειδητά την ΑΕΛ θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για τα θεσμικά τους εγκλήματα και για την τεράστια οικονομική ζημία που υφίσταται η ομάδα εξαιτίας τους.

Καλούμε τους φιλάθλους μας κατά την σημερινή παρουσία τους στο AEL FC ARENA στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, να είναι κόσμιοι κι εξαιρετικά προσεκτικοί για τυχόν προβοκάτσιες εις βάρος της ομάδας μας!

Σήμερα η ΑΕΛ υπερασπίζεται την τιμή και την ιστορία της.

Ο κόσμος της απαιτεί τη νίκη ως ελάχιστη δικαίωση απέναντι στη βαρβαρότητα εκείνων που τη ζημιώνουν συστηματικά.

Θα συνεχίσουμε τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά μέχρι την τελική δικαίωση.

 

 

Super League2: Οι διαιτητές των play off & play out (7-8/4) και των δύο ομίλων


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 4η αγωνιστική των play off και play out της Super League 2. 

Ο 31χρονος ρέφερι, Σπύρος Ζαμπαλάς, από την Ένωση Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Μακεδονικό, που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 16:00 στο γήπεδο Μακεδονικού. 

Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Λιόντος (Ηπείρου) και ο Χρήστος Κορώνας (Πειραιά). Τέταρτος θα είναι ο Βάιος-Στέφανος Καλατζής από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των play off  της Super League 2.

Α' ΟΜΙΛΟΣ   play off

Κυριακή 7 Απριλίου

Μακεδονικός - ΑΕΛ (16.00 sl2.muvi.com, Μακεδονικού)
Διαιτητής:
Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημήτρης Λιόντος (Ηπείρου), Χρήστος Κορωνάς (Πειραιά)

4oς; Βάιος-Στέφανος Καλατζής (Θεσσαλίας)

Παρατηρητής: Γιώργος Φωτιάδης (Σερρών)

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β (16.00 sl2.muvi.com, Πανθεσσαλικό)
Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Β' ΟΜΙΛΟΣ  play off

Κυριακή 7 Απριλίου

Ιωνικός - Καλαμάτα (16.00 Action 24, Νεάπολης)
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Απτόσογλου, Νιδριώτης (Αθήνας)

Δευτέρα 8 Απριλίου

Ηλιούπολη - Χανιά (16.00 Action 24, Ηλιούπολης)
Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου)

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των play out στη Super League2.

Α' ΟΜΙΛΟΣ   play out

Κυριακή 7 Απριλίου

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β (16.00 sl2.muvi.com, Καμπανιακού) - ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ
Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

Κοζάνη - Καμπανιακός (16.00 sl2.muvi.com, Κοζάνης)
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00 sl2.muvi.com, Αριδαίας)
Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Αραβίδης, Ισσά (Αθήνας)

Β' ΟΜΙΛΟΣ   play out

Κυριακή 7 Απριλίου

Γιούχτας - Ολυμπιακός Β (16.00 sl2.muvi.com, Μαρκομιχελάκειο)
Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Δευτέρα 8 Απριλίου

Αιγάλεω - Διαγόρας Ρόδου (16.00 sl2.muvi.com, «Στ. Μαυροθαλασσίτης»)
Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Φίλος (Βοιωτίας)

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β (16.00 sl2.muvi.com, Αγυιάς)
Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Γκουριώτης (Αργολίδας)

 

Νέα διοίκηση στους προπονητές ποδοσφαίρου νομού Λάρισας


Μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν για την εκλογή προέδρου στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Λάρισας και της νέας εκτελεστικής επιτροπής για την επόμενη τετραετία και μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση ενώπιον όλων των εκλεγμένων μελών και ορίστηκε η νέα Ε.Ε. ως εξής:

•Πρόεδρος : Μπάρδας Αθανάσιος
• Γενικός Γραμματέας: Σιάρκος Ιωάννης
• Ταμίας: Μανάκας Αχιλλέας
•Αναπλ. πρόεδρος: Ανδρέου Νικόλαος
•Α’ αντιπρόεδρος: Χώτος Μιχαήλ
•Β’ αντιπρόεδρος: Λυκοκώστας Γεώργιος
•Αναπλ. γενικός γραμματέας: Λιάπης Χρήστος
• Μέλη: Ευαγγέλου Απόστολος, Τσαλάγγας Ιωάννης, Ξύτσας Κωνσταντίνος, Ακρίβος Ιάσων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου