Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

 Δήλωση Προέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη


Φίλες και φίλοι της ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε σήμερα 2/4/24 και η 2η εκ των προσφυγών της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Παρά το γεγονός, ότι και στην ακροαματική διαδικασία, προέκυψε αδιαμφισβήτητα για άλλη μια φορά, η δημιουργία εντυπώσεων από πλευράς της SL2 με τον σχηματισμό τετελεσμένων γεγονότων, επί της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μη νόμιμη συμμετοχή της Β’ ομάδος της ΑΕΚ στα playoffs βάσει κανονισμού και προκήρυξης, δεν μπορούμε να μην διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη μας στην αθλητική δικαιοσύνη, αν και σύμφωνα με τα όσα είθισται να συμβαίνουν η τελεσιδικία για τη νόμιμη ή μη συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ ενδέχεται να καθυστερήσει, όπως συνέβη και με την έκδοση της απόφασης επί της εφέσεώς μας που αφορά στα δελτία των πέντε ποδοσφαιριστών μας, τα οποία καταχρηστικώς και με αισχρό τρόπο ανακλήθησαν.

Ωστόσο, ευελπιστούμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο σε κάθε περίπτωση θα εκδώσει την απόφαση πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση οδηγεί a priori την ομάδα μας σε αδυναμία εξυπηρέτησης των φετινών στόχων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι οι παράνομοι εντολοδόχοι που την οδήγησαν σε αυτά τα δυσμενή αποτελέσματα, θα κληθούν με κάθε ένδικο μέσο να απαντήσουν και να πληρώσουν για τη ζημιά που προφανώς της έχουν προκαλέσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του Νομού Λάρισας να κατακλύσει αύριο το AEL FC ARENA και να δώσει το πιο βροντερό μήνυμα ως απάντηση σε εκείνους που δολίως και ανερυθρίαστα προσπαθούν με κάθε μη νόμιμο μέσο να καταστρέψουν την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας.

Θα παλέψουμε μέχρι τέλους ακηδεμόνευτα και θα είμαστε απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.

Όλοι όσοι έχουν υποτιμήσει την ΑΕΛ στην παρούσα περίσταση θα αναγκαστούν, πέραν του αγωνιστικού επιπέδου, με τον ανένδοτο νομικό αγώνα μας, να σκεφτούν το ατόπημά τους πολλές φορές στο μέλλον.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα με τoν Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA στις 15:00


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (3/4/24, AEL FC ARENA, 15:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής play off της Super League 2.

Οι 24 παίκτες που επίλεξε ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Ζησούλης, Kossonou, Stina, Παπαγεωργίου Κ., Andrada, Kocic, Νίνο, Pedrozo, Μαυριάς, Βλιώρας και Fatai.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα (Σρτζαν Κόσιτς, Βίκτορ Στίνα, Κεχίντε Φατάι) των οποίων τα δελτία τους ανακλήθηκαν, χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο που εκδικάστηκε την Τρίτη (02/04).

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι) o Μιχάλης Τσουμάνης (έχει ρήξη κλείδας) ο ανέτοιμος, Δημήτρης Στάμου, που προέρχεται από θλάση στον τετρακέφαλο, o Λεάντρο Μορέιρα που έχει αποχωρήσει και για αγωνιστικούς λόγους ο Λάμπρος Αντωνόπουλος ο Νίκος Κουκουράβας και ο Δημήτρης Μιλτιάδης.


 

Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΛ – Λεβαδειακός


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Tετάρτη 3/4/24, 15:00) στο AEL FC ARENA. Η προπώληση γίνεται από τα γραφεία μας, Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) και από το περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων στην κεντρική πλατεία (πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου) στις ακόλουθες ώρες:

ΓΡΑΦΕΙΑ*:
·  Τετάρτη (3/4): 09:00 – 12:00
*δυνατότητα αγοράς mini εισιτηρίων διαρκείας

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ:
·  Τετάρτη (3/4): 09:00 – 12:00
και στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA τα οποία θα ανοίξουν στις 13:00.

Οι τιμές που ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι εξής:

·  Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

·  Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

·  Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

·  VVIP (Θύρα 18): 25€

*Tα παιδιά έως 8 ετών εισέρχονται δωρεάν.

*Δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του γηπέδου με καφέ, τρόφιμα και λοιπά είδη που προμηθεύουν αποκλειστικά τα κυλικεία μας (δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο) κι εξυπηρετούν 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

«Μπλόκο» της αστυνομίας στους οπαδούς του Λεβαδειακού


Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ ο Λεβαδειακός (3/4, 15:00) για την 3η αγωνιστική των play off του Α’ ομίλου της Super League 2.

Συγκεκριμένα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας άναψε… κόκκινο στη μετακίνηση των οπαδών των Βοιωτών για το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορία, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής των play off του Α΄ Ομίλου, του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00΄, στο Γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

 

Η ανάρτηση από Θύρα 1


Με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση για τα Play Off της Superleague 2 της ΑΕΛ με το Λεβαδειακό που θα γίνει την Τετάρτη (03/04) στο AEL FC Arena οι οργανωμένοι οπαδοί των «βυσσινί» Θύρα 1 μέσα από τα social media έκαναν την παρακάτω ανάρτηση μαζί με φωτογραφία.

Αναλυτικά η ανάρτηση από Θύρα 1


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου