Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

 Διαδικαστικό χαρακτήρα η συνέχεια για την ΑΕΛ. Πλέον επικεντρώνει τις προσπάθειες για την αδειοδότηση.


Η φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν, με την ΑΕΛ να μην πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο,

που είναι η άνοδος στη Super League, και αυτό είναι κάτι που αναμφισβήτητα στεναχωρεί τους χιλιάδες φίλους της, οι οποίοι πίστεψαν και περίμεναν πως η ομάδα θα τερματίσει πρώτη στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Αναμφίβολα έγιναν μεγάλες προσπάθειες, όμως δεν ήταν αρκετές, προκειμένου η ομάδα να νικήσει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων τον Λεβαδειακό, που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανώτερη η ομάδα της Λειβαδιάς, παρουσίασε ένα σύνολο που είχε ομοιογένεια και έχοντας την τύχη με το μέρος της, καταφέρνει να βρίσκεται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίζει σε λεπτομέρειες ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο βασικός της αντίπαλος, που ήταν η ΑΕΛ.
Μια ΑΕΛ η οποία πάλεψε όσο μπορούσε με το δυναμικό που είχε, έκανε τις μεταγραφές που δικαιούταν στην περίοδο του Ιανουαρίου, όμως κι εκεί δεν πέτυχε προφανώς αυτό που θα ήθελε, ώστε να κάνει τη διαφορά.
Στους εναπομείναντες αγώνες, εντός έδρας με Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αυτό που δεν ξεκαθάρισε ο  τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης είναι αν θα δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα υπόλοιπα παιχνίδια ή θα στηριχθεί πάλι στους θεωρητικά βασικούς.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν και να μη χαλάσουν στον δεύτερο γύρο των play off  την αγωνιστική εικόνα που έχουν δημιουργήσει.

Τους ζήτησε να κάνουν όσες νίκες μπορούν, γιατί μέχρι τώρα στα play off  δεν έχουν κάνει καμία και γιατί όχι νίκες σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Οι επαφές με την διοίκηση συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Το ευχάριστο ήταν ότι μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Δημήτρης Στάμου. 

Από κει και πέρα, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από την ΠΑΕ, ώστε η ομάδα να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση, προκειμένου να μπορεί να κάνει ηχηρές μεταγραφές και ο κόσμος να ελπίζει περισσότερο πως η ομάδα θα καταφέρει όχι στα λόγια, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο.
Και μακάρι όλα να κυλήσουν κατ’ ευχήν, διότι, όπως υποστηρίζουν ακόμη και οι αντίπαλοι, αυτή η ομάδα με τη μεγάλη ιστορία που έχει και τον κόσμο της, δεν της αρμόζει να αγωνίζεται στη Super League 2.

 

 

«Χάος» στην Μπριζ: Αστυνομικοί άρπαξαν εισιτήρια Ελλήνων και τους απείλησαν με φυλακή!


Αρνήθηκαν την είσοδο ακόμα σε δημοσιογράφους!

Άκρως προκλητική φαίνεται πως ήταν η αστυνομία εναντίον των Ελλήνων οπαδών που ταξίδεψαν στο Βέλγιο για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες φίλων του ΠΑΟΚ για… απάνθρωπες συμπεριφορές προς το μέρους τους από τους αστυνομικούς.

Μετά το «ντου» της αστυνομίας στα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν φύγει απ’ αυτά και το ψαχτήρι στις τσάντες, ήρθαν σκηνές απείρου κάλλους ακριβώς έξω από το γήπεδο της Μπριζ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί… κατάσχεσαν εισιτήρια από οπαδούς του ΠΑΟΚ, απειλώντας τους μάλιστα μέχρι και με φυλάκιση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετός κόσμος κλήθηκε από αστυνομικούς να παραδώσει το εισιτήριο που είχε πληρώσει μάλιστα. Και όταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν, τότε οι αστυνομικοί τους έλεγαν πως θα τους συλλάβουν. Και τους άρπαζαν τα εισιτήρια από τα χέρια ή τους ανάγκαζαν να τους τα δώσουν.

Υπάρχει μάλιστα και πληροφορία, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πως δεν επετράπη η είσοδος ακόμα και σε δημοσιογράφους που έχουν πάει για να καλύψουν το ματς.

Με την… πρόφαση ότι είναι πλαστές οι διαπιστεύσεις τους!

Διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την επίσημη Μπριζ, όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι δεδομένο πάντως πως ο ΠΑΟΚ δε θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα το φτάσει μέχρι την UEFA προκειμένου να καταγγείλει την αισχρή συμπεριφορά των αστυνομικών στην Μπριζ, ενώ τόσο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και στους ανθρώπους της ομάδας επικρατεί αναβρασμός.

 

 Οι συγκρούσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία


Αν η στάση της Μπριζ να μην δώσει κάποια από τα αδιάθετα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στους Έλληνες φιλάθλους μπορεί να χαρακτηριστεί από κάποιους φυσιολογική, προκειμένου να μην γίνει... Τούμπα το γήπεδό της, αυτή της τοπικής αστυνομίας μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Υπήρξε κόσμος που ενώ είχε εισιτήριο δεν κατάφερε να δει το παιχνίδι, οι αρχές έκαναν έλεγχο στα πράγματα οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά χωρίς να είναι παρόντες, ενώ υπήρξαν καταγγελίες για αστυνομική βία.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση και να υπάρξουν συγκρούσεις των δύο πλευρών, με διάφορα βίντεο ήδη να κυκλοφορούν στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της βελγικής αστυνομίας ακόμη και κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

 

 Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της βελγικής αστυνομίας: «Είναι παράφρονες – Χτύπησαν οικογένειες – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά»


«Οι Βέλγοι οι αστυνομικοί παρουσίασαν ρατσιστική συμπεριφορά κατά των ελλήνων φιλάθλων και των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ»

Οργισμένη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κακοποίηση που υπέστησαν φίλαθλοί της, συγγενείς των ποδοσφαιριστών, αλλά και μέλη του προσωπικού ασφαλείας και της διοίκησης του Δικεφάλου από την απαράδεκτη βελγική αστυνομία στο Μπριζ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει πως επρόκειτο για πρωτοφανές μίσος των αρχών του Μπριζ εναντίον των Ελλήνων αδιακρίτως.

Παράλληλα θα προχωρήσει σε καταγγελία στην UEFA ενώ θα ενημερώσει λεπτομερώς όλες τις αρμόδιες αρχές, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία.

Ζητάει επίσης από την Κλαμπ Μπριζ να καταδικάσει τη ρατσιστική συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας εις βάρος τους.

Φυσικά μετά από όλα αυτά που συνέβησαν χθες στο Βέλγιο και την οργισμένη ανακοίνωση της ομάδας του ΠΑΟΚ η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη.

Πρέπει να έρθει σε άμεση επαφή με την βελγική κυβέρνηση και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία δεκάδων Βέλγων αστυνομικών για την συμπεριφορά τους η οποία ήταν όχι απλώς απαράδεκτη αλλά κυρίως εγκληματική.

Εάν η βελγική κυβέρνηση δεν πράξει τα δέοντα τότε πάει να πει ότι αποδέχεται τέτοιες συμπεριφορές και τις επικροτεί.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει εν συνεχεία η στάση της Ελλάδας να είναι ανάλογη έναντι του Βελγίου.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να φέρεται έτσι σε Έλληνες πολίτες και να μένει ατιμώρητος. Να το θέσουμε απλά. Θα τολμούσαν οι Βέλγοι αστυνομικοί να συμπεριφερθούν έτσι σε Τούρκους; Δεν το πιστεύουμε.

Και ακόμα περισσότερο δεν πιστεύουμε ότι η βελγική κυβέρνηση θα τολμούσε να αγνοήσει την τουρκική.

Σημειώνεται ότι δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρήθηκαν για το έγκλημα στα Τέμπη έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για απονομή δικαιοσύνης.

Το πανό έγραφε «57 ψυχές ζητούν δικαίωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά σε καταγγελίες στην UEFA, καθώς και στην ελληνική πρεσβεία του Βελγίου για τα κρούσματα πρωτοφανούς μίσους των Αρχών του Μπριζ εναντίον των Ελλήνων αδιακρίτως.

Παράλληλα ενημερώνονται στοιχειοθετημένα και λεπτομερώς τα υπουργεία Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Αθλητισμού, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Η βελγική αστυνομία αυθαίρετα προχώρησε σε συλλήψεις ανθρώπων που έφεραν κανονικά εισιτήριο, που δεν τους επιτράπηκε να μπουν στο γήπεδο, έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού απέναντι σε εκδρομείς, αλλά και χρήση τυφλής βίας κατά την έξοδο των οπαδών μας από το γήπεδο.

Οι Αρχές του Βελγίου τίναξαν στον αέρα κάθε έννοια φιλοξενίας και κανόνων ασφαλείας.

Θύματα τυφλής βίας έγιναν τόσο οι φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας και μέλη οικογενειών των αθλητών μας, όσο και τα 25 μέλη της ασφαλείας και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που προσπαθούσαν καθ´όλη τη διάρκεια να διευκολύνουν την πρόσβαση των φιλάθλων μας στο γήπεδο.

Όλα με αυτόπτες μάρτυρες τους τρεις απεσταλμένους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενόψει του επαναληπτικού, περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την ταλαιπωρία των φιλάθλων μας και την πλήρη αποκατάσταση και ηθική αποζημίωση, όσων υπέστησαν ζημιά άδικα.

Περιμένουμε επίσης και από τους συναδέλφους μας της Club Brugge να καταδικάσουν την εν πολλοίς ρατσιστική συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας που αντιμετώπισε τους Έλληνες ως εκ προοιμίου εγκληματίες.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας για τη διατήρηση της ψυχραιμίας τους μετά τα όσα αντιμετώπισαν, ενώ λυπούμαστε για όσους παρότι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, λόγω της παραφροσύνης της βελγικής αστυνομίας».

 

Στο υπουργείο για εξηγήσεις ο Βέλγος πρέσβης! Επαφές από Γεραπετρίτη-Βρούτση για όσα έγιναν στο Μπριζ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά στις κινήσεις της, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει για όσα έγιναν στο Μπριζ, στο περιθώριο του αγώνα των ασπρόμαυρων με την τοπική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχουν ενημερωθεί από το πρωί οι Γεραπετρίτης και Βρούτσης, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Κλήθηκε ο Βέλγος Πρέσβης στην Αθήνα στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, ενώ και ο Έλληνας Πρέσβης του Βελγίου θα παραβρεθεί στο υπουργείο εξωτερικών των Βρυξελλών.

Αρμοδίως θα επικοινωνήσει και ο κ. Γεραπετρίτης με τον ομόλογό του.

 

Οργή στον ΠΑΟΚ για Μπριζ, δεν άφηναν τον Γκαγκάτση να πάει στα αποδυτήρια


Κλαμπ Μπριζ και βελγική αστυνομία δεν ήταν τόσο φιλόξενοι, όπως φάνηκε από νωρίς το απόγευμα, πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Εκτός των όσων συνέβησαν πριν και μετά την αναμέτρηση στο «Γιάν Μπρειντέλ», υπήρξε κι άλλο περιστατικό στο εσωτερικό του γηπέδου, με πρωταγωνιστή τον Μάκη Γκαγκάτση.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου δεν επέτρεψαν στον Γενικό Διευθυντή της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να μπει στα αποδυτήρια.

Όσο κι αν εκείνος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι είναι παράγοντας των Θεσσαλονικέων, εκείνοι δεν του επέτρεπαν με τίποτα την είσοδό του στον χώρο που ήταν η ομάδα.

Μάλιστα, άνθρωπος από την ασφάλεια της Μπριζ κινήθηκε απειλητικά προς τον Γκαγκάτση και ήδη έχει υπάρξει ενημέρωση της UEFA για όσα έγιναν με τους οπαδούς και με την ομάδα του ΠΑΟΚ επί βελγικού εδάφους στο περιθώριο της αναμέτρησης.

 

Τα δεδομένα στην βαθμολογία της UEFA μετά την ήττα του ΠΑΟΚ


Η Ελλάδα μέτρησε μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Conference League, μειώνοντας τη διαφορά από Ισραήλ και Δανία, ωστόσο παραμένει μακριά από την 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA, που καταλαμβάνουν οι Σκανδιναβοί.
Η νίκη του Ολυμπιακού χάρισε 400 βαθμούς στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να έχει πλέον 29.925. Οι 16οι Ισραηλινοί μετρούν 31.125, με τους Δανούς να βρίσκονται στους 31.450.
Αντιλαμβάνεται κανείς πως για να έχει ελπίδες η Ελλάδα, χρειάζεται 2/2 προκρίσεις, αν γίνεται με νίκες Πειραιωτών και ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα!
Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως η χώρα μας αγγίζει ξανά τους 30.000 βαθμούς μετά από εννέα χρόνια, όταν είχε τελειώσει τη σεζόν 2014-15 με 31.900.
Υπενθυμίζεται πως κάθε νίκη δίνει 2.000 βαθμούς στις ομάδες και κάθε ισοπαλία 1.000, οι οποίοι διαιρούνται με το σύνολο των ομάδων που ξεκίνησαν τη σεζόν για κάθε χώρα – στην περίπτωση της Ελλάδας δια πέντε.
Επιπλέον, κάθε σύλλογος παίρνει μπόνους 1.000 βαθμών για πρόκριση στα ημιτελικά και άλλους τόσους για τον τελικό, οι οποίοι επίσης διαιρούνται δια πέντε.

 

Στο «μικροσκόπιο» για το πότε λήγουν τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΛ


Στη δύναμη της ΑΕΛ ανήκουν αυτή τη στιγμή 31 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 24 έτη και υπάρχουν 21 συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024. 

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι τον Ιούνιο του 2024 θα αποχωρήσουν και παίκτες που δεν λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρακάτω στην πρώτη στήλη είναι τα ονοματεπώνυμα με τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών και στη δεύτερη η ημερομηνία λήξης των συμβολαίων.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΛ και πότε λήγουν τα συμβόλαια

Τερματοφύλακες

1. Κώστας Θεοδωρόπουλος 27/03/1990 Ελλάδα 30/06/2024

21. Θοδωρής Βενετικίδης 20/02/2001 Ελλάδα 30/06/2024

30. Λάμπρος Αντωνόπουλος 27/05/2005 Ελλάδα 30/06/2024

67. Στέφανος Σουλούκος 04/01/2001 Ελλάδα 30/06/2025

Αμυντικοί

2. Πέτρος Καλουτσικίδης δεξί μπακ 28/03/2001 Ελλάδα 30/06/2024

22. Θανάσης Παπαγεωργίου δεξί μπακ, κεντρικός αμυντικός 09/05/1987 Ελλάδα 30/06/2024

32. Στέργιος Παρασκευάς δεξί μπακ 11/02/2001 Ελλάδα 30/06/2024

4. Θεοχάρης Ηλιάδης κεντρικός αμυντικός, μέσος 05/09/1996 Ελλάδα 30/06/2024

14. Θανάσης Γιανναράκης κεντρικός αμυντικός 06/01/1999 Ελλάδα 30/06/2024

27. Δημήτρης Στάμου κεντρικός αμυντικός 27/04/1991 Ελλάδα 30/06/2024

16. Γιώργος Παπαδόπουλος αριστερό μπακ, κεντρικός αμυντικός 18/10/2002 Ελλάδα 30/06/2024

23. Γιώργος Μαϊδανός αριστερό μπακ 12/04/1998 Ελλάδα 30/06/2024

25. Νίκος Κουκουράβας αριστερό μπακ 13/07/2006 Ελλάδα 

Μέσοι

6. Κώστας Πλέγας μέσος 20/04/1997 Ελλάδα 30/06/2024

8. Κώστας Παπαγεωργίου μέσος 13/07/1995 Ελλάδα 30/06/2024

17. Παναγιώτης Νινίκας μέσος 26/11/2005 Ελλάδα 30/06/2026

18. Δημήτρης Θωμαΐδης μέσος 20/04/2000 Ελλάδα 30/06/2024

19. Δημήτρης Μιλτιάδης μέσος 07/06/2002 Ελλάδα 30/06/2025

20. Βασίλης Αρσένης μέσος 12/03/2005 Ελλάδα 

57. Λούκα Αντράντα μέσος 22/04/2001 Αργεντινή 30/06/2024

7. Δημήτρης Μαυριάς μεσοεπιθετικός 03/10/1996 Ελλάδα 30/06/2024

11. Μάρκος Νίνο μεσοεπιθετικός 03/11/2002 Ελλάδα 30/06/2025

12. Κουαταρά Αχμέντ Κοσσονού αριστερό μπακ/χαφ 16/10/2003 Ακτή Ελεφαντοστού 30/06/2024

15. Φαμπρίτσιο Πεντρόσο μεσοεπιθετικός 06/11/1992 Αργεντινή 30/06/2024

28. Κυριάκος Ζησούλης μεσοεπιθετικός 28/07/2004 Ελλάδα 30/06/2024

42. Βίκτορ Στίνα μεσοεπιθετικός 20/03/1998 Μολβαδία 30/06/2025

77. Σρτζαν Κόσιτς μεσοεπιθετικός 16/02/1999 Σερβία 30/06/2025

Επιθετικοί

26. Μιχάλης Τσουμάνης 09/10/2002 Ελλάδα 30/06/2024

29. Τομπίας Ζοέλ Σάρατε 07/07/2000 Αργεντινή/Ιταλία 30/06/2024

81. Νίκος Βλιώρας 12/07/2006 Ελλάδα 31/12/2024

90. Κεχίντε Φατάι 19/02/1990 Νιγηρία 30/06/2025

 

Eν μέρει δεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ το αίτημα ΑΡΗ – ΑΕΚ: Ο Μανούχος στην Opap Arena με Ολλανδό VAR


Έλληνας διαιτητής ορίστηκε τελικά στην Opap Arena, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης είχε αιτηθεί τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η Ένωση συμφώνησε και η ΚΕΔ στέλνει τελικά τον Μανούχο για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Παρά ταύτα στο VAR θα είναι Ολλανδός και συγκεκριμένα 35χρονος Έρβιν Μπλανκ.

Από εκεί και πέρα Έλληνες θα υπάρχουν και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ωστόσο στο ντέρμπι παραμονής Κηφισιάς-Παναιτωλικού ορίστηκε επίσης Ολλανδός VARίστας, ο γνώριμος Λίντουντ Άλαρντ.

Τον αγώνα της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία θα διευθύνει ο Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 13/4

15:00  Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Φωτιάς (Διαμαντής, Νταβέλας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Σιδηρόπουλος, Δ.Βεργέτης)

17:30 Βόλος-Ατρόμητος: Μαλούτας (Νικολακάκης, Παπαδάκης, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Ζαμπαλάς, Σινιοράκης)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Γκάμαρης (Σαμοΐλης, Νιδριώτης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Κατοίκος, Καραγκιζόπουλος)

20:00 Κηφισιά-Παναιτωλικός: Διαμαντόπουλος (Ψαρής, Κούλα Χασάν, 4ος Βάτσιος, VAR: Άλαρντ, Μπουξμπάουμ)

Κυριακή 13/4

17:00 Παναθηναϊκός-Λαμία: Παπαπέτρου (Κωσταράς, Απτόσογλου, 4ος Τσιάρας, VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης)20:30 ΑΕΚ-Άρης: Μανούχος (Μεϊντάνας, Φωτόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Μπλανκ, Κόλλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου