Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018


Ολοκληρώθηκε η 1η φάση σχολής UEFA A στην Λάρισα.



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της 1ης φάσης της σχολής προπονητών UEFA A στην Λάρισα, στην οποία συμμετείχαν 41 προπονητές από όλη την Ελλάδα.



Μεταξύ των προπονητών που συμμετείχαν υπήρχαν και οκτώ προπονητές από την Λάρισα, οι Απ. Ευαγγέλου, Ηλ. Κώτσιος, Γ. Λυκοκώστας, Μ. Μαλαμάς, Τ. Μπεριτζάς, Ι. Μπουρνάκας, Β. Ταχτιντής, Γ. Χατζής.

Είναι η πρώτη φορά που η πόλη της Λάρισας φιλοξενεί την σχολή  UEFA A (στο παρελθόν έχουν γίνει σεμινάρια για σχολές UEFA B και  UEFA C) κάτι που αποτελεί μια σημαντική επιτυχία της ΕΠΣ Λάρισας.

Παράλληλα με τα μαθήματα της 1ης φάσης της σχολής  προπονητών UEFA A, υπήρξε και σχολή επανεξέτασης προπονητικών διπλωμάτων προπονητών  UEFA A, UEFA B και  UEFA C.

Την ικανοποίησή της για την άψογη διοργάνωση και την άριστη συνεργασία με τους υπευθύνους της σχολής εξέφρασε από την πλευρά της η διοίκηση της ΕΠΣΛ, τονίζοντας ότι στόχος της είναι να επαναληφθούν και στο μέλλον αντίστοιχες σχολές, που μεταξύ άλλων δίνουν την δυνατότητα στους Λαρισαίους προπονητής να αναρριχηθούν στην ιεραρχία των πτυχίων της UEFA. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι το καλοκαίρι θα διεξαχθούν στην Λάρισα και οι υπόλοιπες δύο φάσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της σχολής UEFA A.

Την τελευταία ημέρα της 1ης φάσης έγιναν οι εξετάσεις από τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Γιώργο Λιόλιο, ενώ το παρών έδωσαν οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ, κ. Βαγγέλης Αλατάς και Λευτέρης Γρηγοριάδης, οι οποίοι ευχήθηκαν στους προπονητές και τους εκπαιδευτές κάθε επιτυχία. 

Ανανέωσαν το ραντεβού τους  για την 2η φάση μαθημάτων της σχολής τον Μάρτιο του 2019.
Καθηγητές της σχολής ήταν οι κ.κ. Μητροτάσιος, Κυρανούδης, Βονόρτας, Ιορδανίδης και ο ψυχολόγος κ. Υφαντίδης.  



Μπίνας Ηλίας για  mpetshow.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου