Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018


Παναιτωλικός: Στην… «πρίζα» ο Δέλλας




Ο αριθμός των 3+1 ομάδων που υποβιβάζονται φέτος, είναι αρκετός για να κρατά σχεδόν όλες τις ομάδες σε επιφυλακή. Μεταξύ αυτών, ακόμη και ο Παναιτωλικός, οι παράγοντες του οποίου δεν αρέσκονται σε βεβιασμένες κινήσεις.
Όπως αποκαλύπτουν δημοσιογραφικές πληροφορίες από το περιβάλλον των ανθρώπων που βρίσκονται  κοντά ή και μέσα στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Λαμία άρχισαν να κινητοποιούνται…
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, δεν ήταν τόσο το κακό αποτέλεσμα που κάνει τον Τραϊανό Δέλλα να κάθεται πλέον σε «ηλεκτρική καρέκλα», αλλά μια σειρά πραγμάτων τα οποία η διοίκηση δεν μπορεί να τα παραβλέψει.




Εκτός από τις αγωνιστικές αδυναμίες που αναλύονται και στις οποίες ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας δεν έχει καταφέρει να βρει τις λύσεις που απαιτούνται από το καλοκαίρι. Οι τελευταίες  δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με την Λαμία, σύμφωνα με τις οποίες ο Παναιτωλικός έχει τον ίδιο στόχο με αυτόν της ομάδας της Λαμίας του Μάκη Χάβου, δεν ακούστηκαν ευχάριστα  στους  κ.κ.  Κωστούλα και Μπελεβώνη.
Έτσι πλέον, τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΛ, αποκτούν άλλη διάσταση για τον Δέλλα.
Μετά το… μπάχαλο στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος και την μετάθεση του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, δοκιμάζεται στην Λάρισα το Σάββατο, για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση.
Πρόκειται για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο αγώνας ΑΕΛ – Παναιτωλικός ανοίγει την αυλαία της.
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 18:15  ΑΕΛ – Παναιτωλικός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου