Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018


Απόλλων Πόντου – Λάρισα 0-4


Η ΑΕΛ ήταν τεσσάρων αστέρων στην Καλαμαριά και κέρδισε τον Απόλλωνα Πόντου με 4-0 (είχε και τρία δοκάρια) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού ενώ παράλληλα στον αγώνα ανέδειξε και το μέλλον της σαν ομάδα με  τα ταλέντα του θεσσαλικού κάμπου τα νέα αετόπουλα καθώς έπαιξαν ο εκπληκτικός Βαγγέλης Νούσιος και οι: Μπάμης, Χαλάτσης.

Εύκολο έργο είχε η Λάρισα (που προκρινόταν και με ισοπαλία) στην Καλαμαριά, «διέσυρε» τον Απόλλωνα Πόντου (4-0) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος είναι το αφεντικό.
                                                                         
 Στο 16’ ο Πολίτης, ο τερματοφύλακας τους Απόλλωνα Πόντου, έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης όταν απέκρουσε σουτ του Σαχίτι σε τετ-α-τετ.
Αλλά για τον Σαχίτι αυτή ήταν και η τελευταία φάση καθώς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Νούσιο που έμελε να γίνει ο παίκτης που θα έκλεβε την παράσταση.








Η ΑΕΛ σε έναν αγωνιστικό χώρο πολύ άσχημο έκανε πάρτι και προηγήθηκε στο 31’ με αυτογκόλ από τον Κύρκο, 
καθώς ο τελευταίος, προσπαθώντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του, με τάκλιν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά πάτησαν τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ στο 40’ όταν σουτ του Τσουμάνη κατέληξε άουτ.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στο 45’ όταν ο Πίτι απέτυχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. ήρθε ο Λεοζίνιο με διπλή προσπάθεια (που είχε δοκάρι στο 22’), με σουτ από κοντά για να διπλασιάσει τα τέρματα των Βυσσινί.


Στο 62’ ο Κούνιτς ανατράπηκε από τον Πολίτη, καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο παθών και έστειλε την μπάλα άουτ.
Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας, η ΑΕΛ «άγγιξε» και το 3-0, με τον Κόυνιτς να αστοχεί από τη λευκή βούλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ, όμως οι παίκτες του Φέστα να μην έχουν τελειώσει τη… δουλειά.


Η ΑΕΛ «σημάδεψε» δύο ακόμα φορές το δοκάρι, στο 51’ με τον Ζίζιτς και στο 57’ (για δεύτερη φορά) με τον Λεοζίνιο.
Στο 69′ ο Ζίζιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ δυο λεπτά αργότερα, ο Νούσιος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.





Το 0-4 ήταν η δικαίωση του Νούσιου στο 71’ που το πέτυχε με ωραίο σουτ.

Και αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι η ΑΕΛ δεν χαλάρωσε καθώς πλησίασε και στο 0-5 αλλά ο Πολίτης έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ των Πίτι(84,85) και Κούνιτς(81) ενώ ο Λεοζίνιο και ο Χαλάτσης έστειλαν την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Φέστα έβαλε στον αγώνα και δύο ακόμα νεαρούς, τους Μπάμη και Χαλάτση, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και έδειξε ότι ΑΕΛ έχει μέλλον.
Λεοζίνιο, Νούσιος, Ζίζιτς, Κύρκος (αυτ.) οι σκόρερ για τους Βυσσινί που έχασαν και πέναλτι με τον Κούνιτς.



 
Η ΑΕΛ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αγωνιστικά το 2018 καθώς προκρίθηκε στο Κύπελλο που έχει παράδοση επιτυχιών και έδειξε ότι η ομάδα έχει μέλλον.




Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε το παιχνίδι με τακτική 4-1-4-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Γρομητσάρη(δεξιά), Ζίζιτς, Τριποτσέρη (σέντερ μπακ), Καρανίκα(αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυτικό χαφ τον Μπάλα και πιο μπροστά τους: Χοτζάλι(δεξιά), Πίτι, Λεοζίνιο, Σαχίτι(αριστερά) και στην επίθεση τον Κούνιτς.

Ο μόνος που δεν ακούμπησε χθες την μπάλα ήταν ο Κρίστινσον ενώ ο Σαχίτι τραυματίστικε και αντικαταστάθηκε από τον Νούσιο. Από κει και πέρα ο Γρομητσάρης είναι καλός παίκτης και παίζει σε αρκετές θέσεις ενώ ο Χοτζάλι αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Ο Ζίζιτς  σταθερός εγγύηση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση σημείωσε και το 3ο γκόλ, ενώ και ο Τριποτσέρης δεν ήταν άσχημος. Ο Καρανίκας ήταν από τους κορυφαίους και βοήθησε σημαντικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και τον Νούσιο που ήταν η  απακάλυψη !.
Ας δούμε σε βίντεο τα γκολ της ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Καλαμαριάς.
Λεοζίνιο και Πίτι έκαναν πολύ καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι δύο νεαροί Μπάμης και Χαλάτσης.


Από τον Απόλλωνα Πόντου κορυφαίος ο τερματοφύλακας Πολίτης και ακολούθησε ο Τσουμάνης.

Ο 33χρονος ρέφερι Γιώργος Βρέσκας από τον Σύνδεσμο Πιερίας, δεν χρειάστηκε να δείξει ούτε κίτρινη κάρτα. Έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.


Σωστοί και οι δύο βοηθοί Σπύρος Βασιλόπουλος από τον Σύνδεσμο Έβρου και Γιώργος Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Τσουμάνης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Κύρκου, Κυβελίδης, Δαμουλάκης.


ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς (74’ Μπάμης), Μπάλας (83’ Χαλάτσης), Χοτζάλι, Νούνιτς, Πίτι, Λεοζίνιο, Σαχίτι (22’ λόγω τραυματισμού Νούσιος).
Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα.


                                                                                                               mpetshow.blogspot.gr




Καρανίκας: «Η πρόκριση είναι αφιερωμένη σ' αυτόν...»
Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, για την αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και για το Λαρισαίο διαιτητή, Θανάση Τζήλο, που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους.
Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας
«Γενικά δεν μ΄αρέσει να κρίνω η εικόνα μιλά από μόνη της. Σίγουρα όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος θεσμός, με τους ομίλους με τις ομάδας της Γ’, της Β’ και της Superleague. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχεις να προετοιμαστείς γρήγορα στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον συνάδελφο μου, τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη, γιατί παρά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η παρουσία του ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι, έκανε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις και είναι σημαντικό γι' αυτόν νομίζω. Συγχαρητήρια...»

Απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίες ενώ είχατε και απουσίες ανταποκριθήκατε καλά. Είδαμε και ντεμπούτο από νέους παίκτες της ΑΕΛ:
«Στην αρχή είναι πολύ σημαντικό όταν ένας ποδοσφαιριστής σου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής, να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις. Γι αυτό είναι και σε αυτό το ρόστερ, δεν είναι κανένας τυχαία σε αυτό το ρόστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που δύο παιδιά από την Λάρισα, νέοι παίκτες από τις ακαδημίες, πήρανε το βάπτισμα του πυρός, κάνανε την πρώτη του συμμετοχή. Και γι αυτούς είναι πολύ σημαντικό δεν θα το ξεχάσουν αυτό».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο:
«Σίγουρα η ΑΕΛ έχει αποδείξει. Μάλλον η ιστορία όταν γράφει, δεν ξεγράφει. Έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για μια επαρχιακή ομάδα. Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ. Κανείς δε ξέρει. Πέρυσι η ομάδα έφθασε μια ανάσα από τον τελικό, είχα βάλει το γκολ ο Χριστοδουλόπουλος στις καθυστερήσεις. Γιατί όχι φέτος να πάμε όσο πιο μακρυά γίνεται και γιατί όχι να ζήσουμε και για τον τελικό».

Για το διαιτητή Θανάση Τζήλο:
«Να σταθώ σε ένα προσωπικό σχόλιο όσον αφορά το γεγονός που συνέβη στο συντοπίτη μας διαιτητή Τζήλο. Η πρόκριση από όλη την ομάδα, από όλους τους ποδοσφαιριστές και από όλη την πόλη είναι αφιερωμένη σ' αυτόν. Είμαστε δίπλα του και είμαστε δίπλα σε όλους τους έντιμους διαιτητές της κατηγορίας και θα τον στηρίξουμε έμπρακτα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.



                                                                                                                             mpetshow.blogspot.gr


Δημήτρης Πολίτης: «…παιχνίδι με μεγάλη ομάδα … έχει παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου…»

«Ήτανε ένα παιχνίδι με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με μια ομάδα που έχει παράδοση σε αυτόν το θεσμό. Το σκορ μηλάει από μόνο του, δεν μπορώ να πώ πάρα πολλά, εμείς κοιτάμε το Πρωτάθλημα, όπως είδατε πάμε πολύ καλά στο Πρωτάθλημα με  βάση τις συνθήκες που όπως έγιναν τα πράγματα  την τελευταία στιγμή…»      
 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.



                                                                                                                 mpetshow.blogspot.gr







Τζιανλούκα Φέστα «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, τελειώσαμε όμορφα τη χρονιά»

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα
«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, τελειώσαμε όμορφα τη χρονιά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κ.Τζήλο, είμαστε δίπλα του. Επίσης σήμερα είναι μια καλή μέρα διότι κάποια από τα νεαρά μας παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά. Όλοι οι παίκτες μας παίζουν σκληρά και έδειξαν όσοι έπαιξαν ότι είναι αφοσιωμένοι. Δεν αλλάζουμε τον προγραμματισμό μας, έχουμε περισσότερο χρόνο για να προπονηθούμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.



                                                                                                                      mpetshow.blogspot.gr



Δημήτρης Καλαϊτζίδης : «Η ΑΕΛ δικαίως πέρασε στην επόμενη φάση… δεν μπορέσαμε να παραταχθούμε όπως θα θέλαμε».


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης
Για το παιχνίδι Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ:

«Ήταν εμφανές ότι λόγω του σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος συγκροτήσαμε ενδεκάδα με παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν άσχημο, λίγες φορές επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φθάσει σε φάση εκτέλεσης. Σε δύο παραλείψεις μας δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε απλά να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο. Η ΑΕΛ δικαίως πέρασε στην επόμενη φάση και μας μένει ως πικρία ότι δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν μπορέσαμε να παραταχθούμε όπως θα θέλαμε».

Για την απόφαση αναβολής της Super League και την επίθεση στον Τζήλο:
«Εκτός από όσα ειπώθηκαν απ όλες τις ομάδες για την επίθεση, θέλω να πω ότι με εκπλήσσει η απόφαση από τους κρατούντες. Προσδιόρισαν τον τραυματισμό του ποδοσφαίρου μόνο στη Super League; Αν χτυπήσουν κάποιο διαιτητή της Football League θα κάνει διακοπή μόνο η Football League και όχι η Super League; Προσπαθώ να σκεφτώ τη λογική της απόφασης».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.



                                                                                                        mpetshow.blogspot.gr




Θοδωρής Τριποτσέρης : «Μεγάλη νίκη για μας, είμαστε χαρούμενοι».
:

 «Μεγάλη νίκη για μας, είμαστε χαρούμενοι
Αφιερώνουμε στον Τζήλο, που είναι εξαιρετικός διαιτητής, αλλά και στον Χούμπτσεφ, που τραυματίστηκε με την ΑΕΚ».


Δημήτρης Πολίτης «κοιτάμε μόνο το Πρωτάθλημα…»

«Παίξαμε με ομάδα μεγαλήτερης κατηγορίας, προκρίθηκε τέλειωσε. Εμείς  κοιτάμε τον στόχο μας που είναι το Πρωτάθλημα με τον Ηρακλή…»

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του Τριποτσέρη και του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου  Δημήτρη Πολίτη στην συνέντευξη τύπου.




                                                                                                                       mpetshow.blogspot.gr




Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Εξετάζουμε την διακοπή του πρωταθλήματος»


Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, μετά τον θάνατο οπαδού της Ίντερ στα επεισόδια πριν το ματς των νερατζούρι με τη Νάπολι
Ένας οπαδός της Ίντερ έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια των επεισοδίων πριν την αναμέτρηση των νερατζούρι με τη Νάπολι στο Μιλάνο και τα τραγικά γεγονότα έχουν συγκλονίσει την γειτονική χώρα. Ο πρόεδρος μάλιστα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά.
«Υπάρχει πρόβλημα διατήρησης της τάξης κι αυτό είναι εμφανές. Με ρωτούν αν θα διακόψουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να πω ότι η διακοπή είναι ένα μέτρο που εξετάζουμε. Αυτή την στιγμή πάντως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση».
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο διευθυντής της αστυνομίας του Μιλάνου τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως θα κλείσει η εξέδρα που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ και πρόσθεσε πως θα απαγορευτεί η μετακίνηση τους στα εκτός έδρας παιχνίδια των νερατζούρι.





Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια


Προσωπικό μήνυμα του κ. Αλέξη Κούγια για τα Χριστούγεννα.

"Είναι τα τέταρτα Χριστούγεννα που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ και έχω την ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά να επικοινωνήσω μαζί σας και να εξωτερικεύσω τις δικές μου σκέψεις και τα δικά μου συναισθήματα.
Εύχομαι σε όλους σας υγεία, χαρά και ψυχική ισορροπία.
Εύχομαι όλοι σας να έχετε εργασία και να απολαμβάνετε την αγάπη από όλους όσους θέλετε να σας αγαπούν.
Εύχομαι όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε όλους όσους επιθυμούν η ΑΕΛ μας να γίνει πάλι ασήμαντη για να την εκμεταλλεύονται και όλοι μαζί με σκληρή δουλειά βήμα βήμα να την ξανακάνουμε μεγαλή, όπως είναι ο ιστορικός προορισμός της.

Καλά Χριστούγεννα!"


Με αγάπη από εμένα και τα παιδιά μου,

Αλέξης Κούγιας



Απάντηση κ. Αλέξη Κούγια στις δηλώσεις του Μαρσέλο Τροίζι


Έμαθα μετά το τελευταίο στημένο του Απόλλωνα Λάρισας κατά τη γνώμη μου (το δεύτερο κατά τη γνώμη μου μέσα σε μια βδομάδα- καλά κέρδη, χωρίς βεβαίως να έχουν καμιά ευθύνη οι τίμιες ομάδες Λαμία και Κισσαμικός) αυτό το αρχιλαμόγιο ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, που τον έδιωξαν από την Καλλιθέα μέσα σε ένα μήνα και που τον προσλάβαμε για την U20 γιατί μας παρακαλούσε κλαίγοντας, τόλμησε και έκανε και δηλώσεις που αφορούν εμένα και την ΑΕΛ.
Η απάντηση μου είναι η εξής:
Βεβαίως ξέρει ο ίδιος και το περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας πολύ καλά τι γίνεται μέσα στην ΑΕΛ.
Αυτούς, που μόνο να σκεφτουν ότι μπορούν να στήσουν παιχνίδια ακόμη στις U20 ομάδες, τους παίρνουμε είδηση και τους διώχνουμε μέσα σε λίγες μέρες.
Και μία προειδοποίηση σε αυτό το αρχιλαμόγιο και σε αυτούς που πέρυσι είχαν 15 στημένους αγώνες και ξεφτιλίζουν τη Λάρισα διεθνώς, γιατί τα παιχνίδια εκεί παίζονται:
Μην τολμήσει κανείς από αυτούς του Απόλλωνα και ειδικά αυτό το αρχιλαμόγιο και πατήσουν το πόδι τους σε αγώνα της ΑΕΛ, γιατί θα πέσουν και φάπες.
Είμαι περίεργος να δω φέτος στο τέλος του πρωταθλήματος, αν η ομάδα φτάσει στο τέλος και δεν τους πιάσουν, γιατί το πράγμα έχει παραβρωμίσει2, πόσοι αγώνες του Απόλλωνα από την Sportradar θα έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι για στήσιμο.
Πέρυσι ήταν οι μισοί...


Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω οφειλών...


Στην ΠΑΕ ΑΕΛ επιβλήθηκε αφαίρεση τριών βαθμών για τις οφειλές στον πρώην ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Μακρή. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πρέπει να καταβάλλει εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών το ποσό, για να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.
Ο Κωνσταντίνος Μακρής, που είναι γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου 1998, στο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΛ, είχε μία επίσημη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, μπήκε αλλαγή στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Παναχαΐκής, στο AEL FC ARENA (25/10/2017) και έπαιξε για 8 λεπτά. Ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκίνησε από τους Ατρομήτους Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τύρναβο, Ηρακλή Λάρισας και Δήμητρα Γιάννουλης. Πλέον βρίσκεται στον Σμόλικα Φαλάνης στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Αναλυτικά η απόφαση
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής απόφαση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου ΜΑΚΡΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.»


ΑΕΛ: υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται ο προγραμματισμός αν μπει εμβόλιμη αγωνιστική

Με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ να μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ.
Το συνδρομητικό κανάλι ζητά από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.
Η ΑΕΛ συμφωνεί απόλυτα με αυτή την επιστολή και ζητάει το πρωτάθλημα να κάνει επανεκκίνηση στις 12-14 Ιανουαρίου με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, εκεί που διακόπηκε με απόφαση των διαιτητών λόγω του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Λάρισας αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Επίσης συμφωνεί το πρωτάθλημα να παραταθεί κατά μία βδομάδα.
Μάλιστα στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται ο προγραμματισμός αν μπει εμβόλιμη αγωνιστική καθώς ο Ιανουάριος θα είναι ένα μήνας στον οποίο υπάρχουν και οι δύο αγώνες κυπέλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα θεσμό που η ΑΕΛ πάντα διεκδικεί το καλύτερο.
Την τελική απόφαση θα πάρει η διοργανώτρια αρχή στο ερχόμενο διοικητικό συβούλιο.




ΑΕΛ: Ανακατατάξεις στο ροστερ της ομάδας… έρχονται, φεύγουν … δανικοί…την Παρασκευή τα νεότερα.  

 «Σκόρπισαν» οι παίκτες της ΑΕΛ αλλά και η τεχνική ηγεσία(ο Φέστα πήγε στο Κάλιαρι της Ιταλίας όπου διαμένει μόνιμα) μετά την άδεια που έδωσε ο προπονητής στους παίκτες μέχρι την Παρασκευή.

Στη Λάρισα έμειναν μόνο ο Σικάβκα με τον Σετσέροβιτς που κάνουν ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Πρωτοχρονιά αναμένεται στη Λάρισα ο Σκοπιανός αριστερός μπακ Νίκολα Γιακιμόφσκι αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μπισκέλιε που αγωνίζεται στη Γ’ Ιταλίας..
Πέρυσι αγωνίσθηκε στη Βιτσέντζα στην ίδια κατηγορία κάνοντας 11 συμμετοχές.
Έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας και της Ουγγαρίας.

Η ΑΕΛ θα κάνει άλλη μια μεταγραφή και θα αφορά παίκτη που παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Οι «βυσσινί» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις και μέσα σε αυτές είναι και το όνομα του 26χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Μίλαν Ρούντιτς, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός οπισθοφύλακας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλαν Ρούντιτς, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο δεν υπολογίζεται από την σλοβάκικη ομάδα. Ο Μίλαν Ρούντιτς γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1992, έχει ύψος 1,88 μέτρα, και ξεκίνησε την καριέρα του, στην Κολουμπάρα της Σερβίας (45 συμμετοχές-4 γκολ), στη συνέχεια μετακόμισε στην κροατική Ίντερ Ζάπρεζιτς (3 συμμετοχές), ενώ το 2013 βρέθηκε στη Σλοβακία για την Τρέτσιν (70 συμμετοχές-3 τέρματα), για να ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2016 η Σλόβαν Μπρατισλάβας (48 συμμετοχές-3 τέρματα) όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί παίκτης (άλλος) που αυτή τη στιγμή παίζει σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης και σε ομάδα γνώριμη. Γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας του.





Εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών μετά τους Φριούι και Μορσί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάσσος θα αποχωρήσει σίγουρα από την ομάδα.
 Πάντα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εδώ και αρκετές αγωνιστικές ο 23χρονος τερματοφύλακας, Νέστορας Γκέκας δεν ήταν στην 18άδα της ομάδος , έδινε όμως πάντα το παρών στην προθέρμανση του AEL FC ARENA μαζί με τους άλλους  δύο τερματοφύλακες της ΑΕΛ!  Ο Κρίστινσον έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του κατά το κοινός λεγόμενο και ο Παϊτέρης αποτελεί τη δεύτερη λύση κάτω από τα γκολπόστ. Οπότε, ο νεαρός πορτιέρο βλέπει πως δεν έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Συμπέρασμα , δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΛ ο 23χρονος τερματοφύλακας, Νέστορας Γκέκας.
Το παρήγορο είναι ότι η πληθώρα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ της ΑΕΛ ,δίνουν το πλεονέκτημα στην ομάδα να έχει ένα καλό τρόπο μάρκετινγκ και συμμαχιών, ώστε να δοθούν κάποιοι παίκτες δανικοί βοηθώντας την εικόνα της ομάδας στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά .

Υπάρχει επανασχεδιασμός λοιπόν  των πλάνων για Κούνιτς και Σαχίτι που αποφασίσθηκε να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.


                                                                                       mpetshow.blogspot.gr


ΠΑΕ ΑΕΛ: Ανακοίνωση
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Χειρουργήθηκε σήμερα με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής μας Hristofor Hubchev, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο δεξί του γόνατο παρουσία του φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Γεωργίου Ζαχαρη. 
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του κ. Μπασδέκη, την αναισθησιολόγο κα Μαρίνα Σημαιοφορίδου, τον ορθοπαιδικό κ. Γεώργιο Τσούγια και τον κ. Χριστοφορο Πουρνάρα. 
Από αύριο θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης με στόχο να επανέλθει σε άριστη κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου