Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018


Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου για ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλους

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλες ομάδες. Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Chigozie UDOZI, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Θωμά ΓΡΑΙΚΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 579/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου ΜΑΚΡΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.


Σήμερα Παρασκευή η απόφαση ορισμού των αγώνων της 15ης αγωνιστικής

Η Super League αντιμετωπίζει δύο σοβαρά ζητήματα για την επανέναρξη της κατηγορίας, που αφορούν στον προγραμματισμό των αγωνιστικών αλλά και στο σκέλος των διαιτητών...
Ένα βασικό θέμα που συνεχίζει να υφίσταται είναι πως οι διαιτητές δεν έχουν αποφασίσει την άρση της αποχής τους μετά τον ξυλοδαρμό του Τζήλου, θέτοντας μία σειρά από ζητήματα.
Ένα δεύτερο θέμα είναι ο προγραμματισμός. Η NOVA έχει δώσει δύο εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε η αναβληθείσα 15η  αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί είτε το τριήμερο 5 - 7/1  και να θεωρηθεί εμβόλιμη. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν να πάει για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-14/1.
Από την Super League προκύπτει πως λόγω ΚΑΠ πρέπει να μπει εμβόλιμη και μεσοβδόμαδη αγωνιστική οπότε και αυτό θα πρέπει να λυθεί. Αρκετές ομάδες πάντως - εάν όχι οι περισσότερες - δείχνουν να συντάσσονται με τη NOVA. Θυμίζουμε και η ΕΡΤ συμφώνησε με τα... θέλω της NOVA και ενώ υπάρχει ακόμα και η εκδοχή το πρωτάθλημα να αρχίσει  από την... χρωστούμενη αγωνιστική, εάν μπορέσει κάτι τέτοιο να περάσει.
Η Super League με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι σήμερα Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 12:00 θα γίνει Δ.Σ. στο οποίο και θα συζητηθεί ο ορισμός των αγώνων της 15ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28/12/2018 στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Θέματα σχετικά με την εξ αναβολής 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ – Ορισμός αγώνων. 
2/ Διάφορα.






Ο Τεννές θέλει δανεικούς τους Αλμπάνη και Γιακουμάκη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μπάμπτης Τεννές εισηγήθηκε στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης την απόκτηση των Γιώργου Γιακουμάκη και Χρήστου Αλμπάνη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσει άμεσα τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.
 Οι δύο νεαροί δεν υπολογίζονται στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους Κιτρινόμαυρους και δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν ούτως ή άλλως ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία θέλει να ενισχύσει άμεσα τη γραμμή κρούσης, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία, δεδομένου ότι βρίσκεται στους πέντε βαθμούς και την τελευταία θέση της κατάταξης της Super League.
Ο Αλμπάνης διένυσε την τριετία 2015 – 2018 στον Απόλλωνα, μέχρι να μεταγραφεί στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Όσο για τον Γιώργο Γιακουμάκη, αποτελεί τον τρίτο στην ιεραρχία της Ένωσης στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τους Μάρκο Λιβάγια και Εζεκιέλ Πόνσε, και δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε θέση βασικού από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε από τον Πλατανιά.



Στα σκαριά το συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών

Οι διαιτητές έχουν καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα το άτυπο συνδικαλιστικό τους όργανο, το οποίο δημιούργησαν μετά την επίθεση στον Τζήλο.
Η άνανδρη επίθεση στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά και αντίδραση των διαιτητών, οι οποίοι αποφάσισαν επ’ αόριστον αποχή.
Οι διαιτητές έφτιαξαν ένα άτυπο εσωτερικό μηχανισμό, στο οποίο εκπροσωπούνται από τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλου και Κωσταρά, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν και τα απαραίτητα χαρτιά στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα το συνδικαλιστικό τους όργανο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι που «τρέχουν» την υπόθεση έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν το καταστατικό, έχοντας παράλληλα ζητήσει προτάσεις από όλους τους. Το επόμενο βήμα είναι η εκλογή διοίκησης, με το συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.



Μετακομίζει στη Λεωφόρο από του χρόνου ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και από το νέο έτος θα χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο για να προπονείται.

Εδώ και αρκετό καιρό το γήπεδο της Φυλής όπου και προπονείται ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της Ελαφράς Ταξιαρχίας να ανησυχούν για τη σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών, με τον Μπάμπη Τεννές να εισηγείται τη χρήση άλλου γηπέδου για την προπόνηση της ομάδας.
Τελικά η διοίκηση των ουραγών της Superleague έκριναν λογικό το αίτητημά του και ήρθαν σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου ως γήπεδο για να προπονούνται οι παίκτες του Απόλλωνα. Όλα αυτά βέβαια θα υλοποιηθούν κατά τις πρώτες μέρες του χρόνου μιας και εκτελούνται εργασίες συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.



Απαλλάσσεται από το 50% των χρεών ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής φαίνεται πως θα απαλλαχθεί από τα μισά χρέη του σε παίκτες χάρη σε μια αλλαγή του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης.

Ο Ηρακλής βρίσκει μία σωτήρια αλλαγή του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης, σύμφωνα με την οποία, απαλλάσσεται από το 50% των χρεών. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κάθε νέα ΠΑΕ που ιδρύεται ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών. Η καταληκτική ημερομηνία για τη γνωστοποίησή τους είναι η 21η Ιανουαρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, άρθρα 4,5 του ΚΑΠ και το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης κάθε νέα Π.Α.Ε. που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρο με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση.
Βάσει των παραπάνω ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την γνωστοποίηση τους η 21η Ιανουαρίου 2019. Καλούνται οι πιστωτές της προηγούμενης εταιρείας να γνωστοποιήσουν τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής κλπ)».





Τιμωρία της Ίντερ για το ρατσιστικό κρούσμα στο Σαν Σίρο

Στην Serie A θέλουν ξεκάθαρα να στείλουν μήνυμα πως ο ρατσισμός στα γήπεδα δεν είναι ανεκτός, με την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή να τιμωρεί την έδρα της Ίντερ, Σαν Σίρο.
Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Ίντερ από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της προς τον Καλιντού Κουλιμπαλί, στο χθεσινό (26/12) ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι στο Σαν Σίρο. Το αρμόδιο όργανο επιλήφθηκε άμεσα και τιμώρησε τους νερατζούρι για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη την Ιταλία.
Παράλληλα, τόσο ο Κουλιμπαλί όσο και ο Λορέντζο Ινσίνιε, οι οποίοι αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής αναμέτρησης, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για νεκρό οπαδό της Ίντερ έξω από το Τζουζέπε Μεάτσα, καθώς χτυπήθηκε από βαν με φίλους της Νάπολι.


Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται από την Ιταλία και το Μιλάνο, καθώς μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι τεσσάρων οπαδών της Νάπολι σε συμπλοκές με αντίστοιχους της Ίντερ, αλλά και την ρατσιστική επίθεση στον Καλιντού Κουλιμπαλί, υπάρχει και νεκρός από τα χθεσινά επεισόδια.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ένας 35χρονος οπαδός της Ίντερ έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπημένος από ένα βαν οπαδών της Νάπολι που κατευθυνόταν στο Τζουζέπε Μεάτσα για το χθεσινό παιχνίδι.
Ο άτυχος οπαδός έχασε τη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ το περιστατικό συνέβη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως το φορτηγάκι με οπαδούς της Νάπολι παγιδεύτηκε γύρω στις 19:30 τοπική ώρα στην οδό Νοβαρά, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια, και δέχτηκε επίθεση με ρίψη αντικειμένων από φίλους της Ίντερ. Από τα επεισόδια αυτά μαχαιρώθηκαν τέσσερις φίλοι της Νάπολι, ενώ στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι οπαδοί των παρτενοπέι χτύπησαν θανάσιμα τον άτυχο φίλο των νερατζούρι.
Το θύμα ήταν ένα από τα περίπου 60 άτομα που συμμετείχαν στις συμπλοκές και παρασύρθηκε από ένα βαν, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα και να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που τον υπέβαλαν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (27/12).
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οπαδοί της Ίντερ είχαν στήσει ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Νάπολι στο Τζουσέπε Μεάτσα και τους επιτέθηκαν, οπλισμένοι με αλυσίδες και σφυριά. Τέσσερις φίλοι της Νάπολι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, εκ των οποίων ο ένας τουλάχιστον έχει χτυπηθεί από μαχαίρι. Παρακάτω θα δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμα.

Δείτε το βίντεο:
 




















Συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κώστα Γιαννούλη

Ο Κώστας Γιαννούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αφού ο 31χρονος αριστερός μπακ συμφώνησε με τους Κρητικούς και την Πέμπτη (27/12) αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του ως ελεύθερος και να ανακοινωθεί από τους Κρητικούς.
Ο 31χρονος αριστερός μπακ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάφο τον περασμένο Αύγουστο, λίγο αφότου έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, μόλις ένα μήνα αργότερα, έμεινε ελεύθερος για προσωπικούς λόγους και από την κυπριακή ομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μόνο μία συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι της 1ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ανόρθωση (1-1).
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Φωστήρα, Πιερικό, Ατρόμητο, Ηρακλή και Κολωνία, ενώ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Βατανιακό. Με τη φανέλα των Αρκάδων ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε 73 εμφανίσεις στη διάρκεια της τριετίας 2015 – 2018 και στη Super League έχει καταγράψει συνολικά 222 εμφανίσεις.



Football League: Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής
Με τρία ματς στις 5 Γενάρη και άλλα πέντε ματς ανήμερα των Φώτων θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική της Football League το επόμενο σαββατοκύριακο.  Αυτό ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του δεύτερου τη τάξει εθνικού πρωταθλήματος. 
Αναλυτικά, το πρόγραμμα: 
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 
Παναχαϊκή - Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Αγυιάς)
Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας (15:00 ΕΡΤ3, Παγκρήτιο Στάδιο) |
ΑΟΧ Κισσαμικός - Ηρακλής (15:00, Γήπεδο Περιβολίων) 
Κυριακή 6 Ιανουαρίου 
Σπάρτη - Ηρόδοτος (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Άρτας (15:00, Γήπεδο Δόξας)
Κέρκυρα - Πλατανιάς (15:00 ΕΡΤ3, ΕΑΚ Κέρκυρας)
Απόλλων Πόντου - Αήττητος Σπάτων (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)
Αιγινιακός - Βόλος (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)




ΑΡΗΣ:Κόσμος πάει και δεν έρχεται, ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ… μάτια στην Γαλλία.?

Το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ του Άρη, που αποφασίστηκε για το διάστημα της διακοπής της Super League, έχει ήδη ξεκινήσει με τις συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές για τη λύση της συνεργασίας των τριών παικτών.
Οι Νικολάς Κολάσο, Μεργκίμ Μάβραϊ και Πέδρο Βίτορ έχουν ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Άρη ότι δεν υπολογίζονται για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Από τις τρεις αυτές περιπτώσεις, βέβαια, πιο εύκολη είναι αυτή του τελευταίου, σε ότι αφορά την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη με την μορφή συνιδιοκτησίας με την ΑΕΚ, χωρίς όμως στην πορεία να εμπιστευτεί τον Βίτορ.
Κάτι που δείχνουν τα μόλις 10 λεπτά συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπατών.
Εσχάτως, ο Βίτορ έχει μια θέση στην «μαύρη λίστα» του τεχνικού του Άρη, Σάββα Παντελίδη στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων θα κληθεί να αποχωρήσει.
Κάτι που εφόσον συμβεί, θα στείλει τον παίκτη πίσω στην ΑΕΚ που διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του και θα κληθεί να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.   
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για την διακοπή του δανεισμού του Κολάσο. Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν υπολογίζεται, ενώ έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα αυτό αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και με τον Μάβραϊ και τον εκπρόσωπο του, σε ότι αφορά το επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές . Για να συμβεί, πάντως, αυτό, θα πρέπει να δεχθεί ο Αλβανός αμυντικός να λύσει το διετές συμβόλαιο του.
Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες ξένους ποδοσφαιριστές, από τον Άρη θα αποχωρήσουν και Έλληνες παίκτες. Συγκεκριμένα, οι Θωμάς Ναζλίδης και Λευτέρης Ιντζόγλου έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους, ενώ από το ρόστερ θα αποχωρήσει και ο Μπάμπης Παυλίδης, που αναμένεται να δοθεί δανεικός.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό σχετικά με τους παίκτες που θα μείνουν και εκείνους που θα αποδεσμευτούν, το μεγάλο ερωτηματικό που παραμένει όμως έχει να κάνει με το μέλλον του Νίκο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του, καθώς με την ποιότητά του σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω. Αυτό έχει προβληματίσει τους υπευθύνους της ΠΑΕ, που θα πρέπει να πάρουν σύντομα την απόφαση για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή όχι.
Προς το παρόν και τα δυο ενδεχόμενα συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες.
Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις …εκκαθαρίσεις στο έμψυχο υλικό της ομάδας τους, ενόψει και των κινήσεων που θα γίνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μανώλης Τζανακάκης ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει και θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω γιορτών, ωστόσο οι «εκκαθαρίσεις» στον Αρη προχωρούν κανονικά. Μετά τον Μανώλη Τζανακάκη και ο Γιώργος Βαλεριάνος ενημερώθηκε οτι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.
Βεβαίως από τη στιγμή που οι δύο μπακ δεσμεύονται με συμβόλαια, θα πρέπει Αρης και παίκτες να τα βρουν πρώτα.
Οσον αφορά τον Τζανακάκη, ο Ελληνας δεξιός αμυντικός έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του καλοκαίρι που μας πέρασε. Ενώ για τον Βαλεριάνο, το συμβόλαιο του αριστερού οπισθοφύλακα εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.
Πλέον μένει να δούμε την πορεία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, με τον Αρη να καλείται να καλύψει τα κενά τους εφόσον φυσικά αποχωρήσουν από τους κίτρινους.
Εξάλλου και ο Μπάμπης Παυλίδης έχει ενημερωθεί οτι δεν θα συνεχίσει στον Άρη, ωστόσο η περίπτωσή του Ελληνα μέσοεπιθετικού είναι διαφορετική.
Πρόθεσε του Άρη είναι να τον παραχωρήσει δανεικό και μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι ο Βόλος.
Οπως προκύπτει οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές τους Βολιώτες προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Να σημειώσουμε οτι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Τέλος να πούμε οτι το 2012 ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί ξανά σε ομάδα του Βόλου και συγκεκριμένα στη Νίκη (ως δανεικός από τη Βέροια) έχοντας στη Football League 20 συμμετοχές και 4 γκολ.
Την ώρα που οι άνθρωποι των κίτρινων προχωρούν το θέμα των αποδεσμεύσεων, δημοσιογραφικοί κύκλοι αποκαλύπτουν  ότι άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται επί γαλλικού εδάφους προκειμένου να «κλείσει» παίκτες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Αρης αναζητά βασικό επιθετικό καθώς ο Γιουνές δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο βαθμό που θα ήθελαν οι κίτρινοι.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης ψάχνει παίκτες για όλες τις γραμμές με τους ιθύνοντες της ομάδας να θεωρούν ότι μπορούν να βρουν εκείνους που θέλουν από τη γαλλική αγορά. Ακόμη δεν έχουν προκύψει ονόματα και θέσεις ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι κίτρινοι «ξεψαχνίζουν» την αγορά της χώρας προκειμένου να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή.
Συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον αθλητικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους τρεις άντρες θα είναι τα μεταγραφικά και οι κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη. Υπάρχουν, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και προχωρημένες επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις. Ακόμα, εκτός από το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, εξελίξεις θα σημειωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και στο θέμα των αποδεσμεύσεων, κάτι που θα συζητηθεί , επίσης, στην σύσκεψη  των ανθρώπων του Άρη.

                                                                                           
                                                                                                                         mpetshow.blogspot.gr




Σούπερ Λιγκ: Στις 12 Γενάρη η 15η αγωνιστική

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου πως η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου δεν είχαν διεξαχθεί λόγω της αποχής των διαιτητών και βοηθών, μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Λάρισα ο Θανάσης Τζήλος.
Η Σούπερ Λίγκα συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι για να λάβει απόφαση αναφορικά με το πότε θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική και η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν να γίνουν τα παιχνίδια το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου. Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία με Ολυμπιακό, Άρη και Πανιώνιο να καταψηφίζουν την συγκεκριμένη πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου