Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019


Ο Φινλανδός Γκεστράνιους στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος



Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-2019.
Ενας… παλιός γνώριμος θα διευθύνει το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου, Κυριακή 19:30 για την 26η αγωνιστική της Superleague καθώς η ΚΕΔ όρισε τον Φινλανδό Ματίας Γκεστράνιους που είχε «σφυρίξει» και στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Ο Φινλανδός ήταν ο πρώτος ξένος διαιτητής που «σφύριξε» αγώνα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, μετά από 43 χρόνια και είχε περάσει απαρατήρητος στο ντέρμπι των Δικεφάλων.

Ο Γκεστράνιους είναι διεθνής από το 2009 και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite) ενώ τον περασμένο Νοέμβριο σφύριξε για πρώτη (και μοναδική) φορά στην καριέρα του παιχνίδι των ομίλων του Champions League, το Ατλέτικο-Μονακό 2-0.
Όσον αφορά στην προϊστορία του με ελληνικές ομάδες ο Φινλανδός είχε διευθύνει τους αγώνες ΑΕΚ-Ριέκα 2-2, Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ 0-1, ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ 6-1 και Άλκμααρ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αραβίρτα και Αλακάρε (ο δεύτερος ήταν και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) και τέταρτος ο Κουμπαράκης.
Στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου, στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός ο Βασίλης Φωτιάς, στο ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης ο Τάσος Παπαπέτρου  και στο Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός ο Φώτης Φωτιάδης.

Ο Τάσος Παπαπέτρου, από τον σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει το Σάββατο (30/03) στις 19:30 στο AEL FC ARENA.
Ο Τάσος Παπαπέτρου, που έχει μείνει στην... ιστορία για τον αγώνα της Football League, το 2012, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, όταν έκανε δεκτή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από πλάγιο-άουτ(!!!). Ο Τάσος Παπαπέτρου, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002 και βρίσκεται από το 2011 στους πίνακες διαιτητών Superleague, ενώ σφυρίζει αγώνες από τη σεζόν 2013-2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, την σεζόν 2018-2019, στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης (24/11/2018), στο εντός έδρας ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Superleague, που είχε γίνει (27/10/2018) στο AEL FC ARENA, ενώ είχε σφυρίζει τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (18/04/2018).
Βοηθοί του, θα είναι ο Γεώργιος Κρέτσιμος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και ο Παντελής Σπυρόπουλος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την Ένωση Δράμας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής Superleague και οι ορισμοί των διαιτητών

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019
17:15
ΛεβαδειακόςΠΑΣ Γιάννινα Novasports 1 HD
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

19:00 Λαμία – Πανιώνιος ΕΡΤ1 & EPT Sports HD
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

19:30 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης Novasports 1 HD
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019
16:00 Άρης – ΟΦΗ ΕΡΤ1 & EPT Sports HD

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Ψαρρής (Ζακύνθου)
4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

17:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός Novasports 2 HD

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

19:00 Ξάνθη – ΠΑΟΚ ΕΡΤ1
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

19:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Novasports 1 HD
Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία)
Βοηθοί: Αραβίρτα (Φινλανδία), Αλακάρε (Φινλανδία)
4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019
19:00 Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός ΕΡΤ1 & EPT Sports HD

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Σίπκας (Σάμου)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)



Συνεχίζει τη πλάκα στον Σπανό ο Περέιρα


Στη τελική ευθεία το πρωτάθλημα αλλά εύκολη πλέον η δουλειά για τον Περέιρα καθώς λίγα είναι τα παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ για τους ορισμούς της 26ης αγωνιστικής.

Διαιτητή από τη Φινλανδία φέρνει ο Περέιρα για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Τον γνωστό Γκεστράνιους που είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ευκαιρία για τον Φινλανδό για ένα τριημεράκι γλύκισμα. Στο πρωτάθλημα πλέον έχουν όλα κριθεί. Σίγουρα δεύτερος ο Ολυμπιακός, σίγουρη την Ευρώπη ο Ατρόμητος, τζάμπα τα έξοδα. 

Αβάντα, για τον ΠΑΣ Γιάννενα ο Σιδηρόπουλος που πάει στη Λιβαδειά για το πενήντα-πενήντα. Ας τα δούμε ένα-ένα:
Λεβαδειακός-Γιάννενα. Μία κατηγορία είναι το ματς κι ο «κορυφαίος» Σιδηρόπουλος δεν πρόκειται να δώσει στο Κομπότη ούτε τον πυρετό του.

Λαμία-Πανιώνιος. Θα προσπαθήσει να βγάλει το παιχνίδι ο Κουτσιαύτης, αλλά είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει.

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης. Δεν πρόκειται να ενοχλήσει κανείς τον Παπαπέτρου και κατά συνέπεια θα παίξει για πάρτη του.

Άρης-ΟΦΗ. Σίγουρα πέμπτος ο Άρης κυνηγάει τη τέταρτη θέση, αφού είναι στο -3 από τον Ατρόμητο κι ο Σέζος που σφυρίζει είναι από το Κιλκίς.

ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Αδιάφορο το παιχνίδι αλλά ικανός να τα μπερδέψει ο Φωτιάς.

Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Εκατό μηδέν στο χαλίφη του Νότου, ανήκει ο Ευαγγέλου. Δεν θα έχει όμως κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι (που οι γηπεδούχοι υποδέχονται με ανοιχτές τις αγκάλες τους πρωταθλητές) να κάνει δημόσιες σχέσεις με το Βορρά.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Σφυρίζει ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους που στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα είχε πάει πολύ καλά.

Απόλλωνας-Παναθηναϊκός. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Φωτιάδης.

Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ.

 






Εισήγηση που βάζει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή έξοδο για Αρη και Ατρόμητο


Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ φέρεται να πρότεινε να μη ληφθούν υπόψιν τα τηλεοπτικά έσοδα του Άρη και του Ατρομήτου για την άδεια της νέας σεζόν αλλά το πιο πιθανό είναι η εισήγηση αυτή να απορριφθεί.
Ως «βόμβα» θα χαρακτήριζε κανείς την εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τον Αρη και τον Ατρόμητο.
Σύμφωνα με αυτή, κατατέθηκε η πρόταση να μην ληφθούν υπόψιν τα τηλεοπτικά έσοδα του Άρη και του Ατρόμητου για την άδεια της επόμενης σεζόν κάτι που οφείλεται στις εξελίξεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και την σκληρής στάσης που τηρεί ο Γιώργος Βασιλειάδης στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Κάτι που βέβαια αν γίνει όντως πράξη θα σημαίνει πως οι δύο ομάδες δεν θα λάβουν άδεια για την επόμενη σεζόν και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.
Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα τονίζεται πως η συγκεκριμένη εισήγηση κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί.



Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ


Μετά από τρεις και πλέον ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που υποβίβασε τους Κρητικούς και τον Αιγινιακό για το μεταξύ τους περσινό ματς.
Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Ο λόγος είναι ότι η Επιτροπή Εφέσεων έδωσε διορία στους νομικούς όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.


Μπούσης: «Αν το ήξερα δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ»



Τι είπε στην εκδίκαση της έφεσης κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και του Αιγινιακού για τον μεταξύ τους αγώνα στην περσινή σεζόν.
Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μιχάλης Μπούσης ανέλαβε τον ΟΦΗ με στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα είναι σημείο αναφοράς για την Κρήτη.
Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε υπολογίζει και πλέον βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού.
Το αφεντικό του ΟΦΗ αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του περσινού παιχνιδιού ανάμεσα στην κρητική ομάδα και του Αιγινιακού, το οποίο έκρινε ως χειραγωγημένο η Επιτροπή Δεοντολογίας. Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή έχει ζητήσει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων, με τους παράγοντές των δύο συλλόγων να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιστρέψουν τα δεδομένα.
Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν είχε ιδέα για την υπόθεση όταν ανέλαβε και πως αν το ήξερε δεν θα είχε προχωρήσει στην αγορά της κρητικής ΠΑΕ.
Τι δήλωσε ο Μιχάλης Μπούσης.
«Αγόρασα την ομάδα τον Οκτώβρη, ήρθα για να κάνω μια επένδυση στην Ελλάδα. Ήταν το όνειρο μου να έρθω να κάνω κάτι ωραίο. Πολλοί μου είχαν πει να έρθω μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, όχι για να επενδύσω. Θέλαμε να κάνουμε αθλητικό τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα δεν θα αγόραζα την ομάδα. Δεν ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με μία τέτοια κατάσταση, δεν ήθελα κάποιος να μου χαλάσει το όνομα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου για την Κρήτη και για την Ελλάδα. Αν είναι να πέσουμε αγωνιστικά, ας πέσουμε αλλά όχι γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά»






Αναδιάρθρωση: Προθεσμία Βασιλειάδη σε ΕΠΟ ως τις 5 Απριλίου και μετά… νόμος


Σημαντική εξέλιξη υπήρξε την Πέμπτη (28/3) σε ό,τι αφορά στην αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει εν τέλει σάρκα και οστά, παρά τις αντιδράσεις όσων την πολεμούν για την εξυπηρέτηση μικρο-συμφερόντων.

Η ΕΠΟ απέστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη την απόφαση που είχε λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή από τον περασμένο Αύγουστο, η οποία αφορά τη νέα δομή των πρωταθλημάτων, την μείωση των ομάδων της Super League σε 14 και φυσικά το πόσοι υποβιβάζονται και πόσοι προβιβάζονται.

Εκείνος με την σειρά του, έπραξε αυτό που είχε προαναγγείλει από χθες: Απέστειλε στην ΕΠΟ το σχέδιο της τροπολογίας που αφορά την ίδρυση της Super League 2 και την καλεί να εκφράσει τις όποιες αντιρρήσεις της.

Της επισημαίνει δε, πως αν δεν έχει απαντήσει ως την Παρασκευή 5 Απριλίου, τότε "τεκμαίρεται η σιωπηρή αποδοχή εκ μέρους της ομοσπονδίας και θα προχωρήσουμε άμεσα στην νομοθέτηση της τροπολογίας".

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, είτε απαντήσει η ΕΠΟ είτε όχι, η τροπολογία θα πάρει οριστικά τον δρόμο της για την Βουλή προκειμένου να θεσμοθετηθεί η Super League 2. 

Συνάντηση Βασιλειάδη-Φούσεκ 

Πέραν των παραπάνω εξελίξεων, ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε σήμερα Πέμπτη (28/3) στο γραφείο του τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα που έχει τοποθετήσει η FIFA στην ΕΠΟ, Πέτρ Φούσεκ.

Η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος ωστόσο ήταν ενήμερος.

Ο Τσέχος σύμβουλος, ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις εξελίξεις σχετικά με το VAR και ειδικότερα για το θέμα του κτιρίου που ήδη βρέθηκε και θα στεγάσει το κεντρικό σύστημα.

Επίσης, συζήτησαν για τα τελευταία κρούσματα βίας, με τον Πετρ Φούσεκ να δηλώνει προβληματισμένος και να ενημερώνει τον υφυπουργό πως έντονος προβληματισμός για το θέμα υπάρχει και σε FIFA/UEFA!

Τέλος, ο Γιώργος Βασιλειάδης ενημέρωσε τον Τσέχο και για τις ενέργειές του σχετικά με την αναδιάρθρωση. 








Ετοιμάζεται να... σπρώξει τεράστιο ποσό στην αγορά η Ρεάλ - Αυτοί οι τρεις είναι στην κορυφή της λίστας του Ζιντάν


Ένα τεράστιο ποσό έχει έτοιμο η Ρεάλ Μαδρίτης για να σπρώξει το καλοκαίρι στην αγορά, προκειμένου να προσπαθήσει να αποκτήσει την τριάδα Εμπαπέ, Πογκμπά, Αζάρ! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Equipe, στο πρωτοσέλιδό της την Πέμπτη (28/3), αναφέροντας μάλιστα πως οι Ισπανοί έχουν να διαθέσουν το ποσό των 500 εκατ. ευρώ.
Το προαναφερθέν Μέσο έχει κυκλοφορήσει με τίτλο "Casino Royal" και με τις φιγούρες των τριών ποδοσφαιριστών να παρακολουθούνται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Στο ρεπορτάζ τους οι Γάλλοι τονίζουν ότι οι παίκτες που φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του Ζιντάν βρίσκονται κατά μία έννοια υπό την επιρροή του, ενώ σημειώνεται παράλληλα ότι οι Αζάρ - Πογκμπά, παρότι δεσμευμένοι με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, έχουν εκφραστεί δημόσια για την επιθυμία τους να παίξουν στη νέα Ρεάλ του Ζιντάν.
Την εντυπωσιακή παρουσίαση των Γάλλων, πάντως, αντικρούει η MARCA. Οι Ισπανοί έχουν αναπαράγει όσα γράφουν στην πατρίδα του Ζιντάν, ωστόσο για το κεφάλαιο: Κιλιάν Εμπαπέ είναι ξεκάθαροι με την υποσημείωση ότι ο Γάλλος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλα της, δηλαδή από τις επιτυχίες της ομάδας στο χορτάρι μέχρι το μάρκετινγκ, γεγονός που κάνει αδύνατη την απόκτησή του, έστω και αν οι Γάλλοι (βλ. France Football) γράφουν για προσπάθεια της "Βασίλισσας" να τον αρπάξει με 280.000.000 ευρώ.
Παράλληλα, η MARCA υποστηρίζει ότι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μην ρίξουν καμία προσφορά στο τραπέζι του Ελ Κελαϊφί για τον Εμπαπέ, στοχεύοντας σε άλλον σούπερ σταρ.
Δείτε το πρωτοσέλιδο:







Μπέος: «Μόνο στο Τζιμπουτί γίνονται αυτά. Είναι ντροπής πράγματα!»




Στο θέμα της αναδιάρθρωσης αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον Sport Fm 94.6.
Ο ίδιος τάχθηκε στο πλευρό του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, υπογραμμίζοντας ότι: “Μόνο στο Τζιμπουτί γίνονται αυτά. Είναι ντροπής πράγματα! Είναι λυπηρό. Υπάρχει επικυρωμένη προκήρυξη και απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο, την οποία πήρε, όταν προσέφυγε η Super League”.
Συνεχίζοντας, τόνισε ότι ο Βόλος θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια εφόσον πέσουν δύο ομάδες από τη Super League και ανέβουν δύο απευθείας από τη Football League.
Αναλυτικά όσα είπε Αχιλλέας Μπέος:
«Έχετε δει, κ. Θωμαΐδη, πουθενά Απρίλιο μήνα να μην ξέρουμε πόσοι θα πέσουν και πόσοι θα ανέβουν, αν θα υπάρξει Super League 2, αν δε θα υπάρξει… Μόνο στο Τζιμπουτί γίνονται αυτά. Είναι ντροπής πράγματα! Είναι λυπηρό. Υπάρχει επικυρωμένη προκήρυξη και απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο, την οποία πήρε, όταν προσέφυγε η Super League. Και έρχονται τώρα και λένε αν θα πέσει ένας, δύο ή τρεις; Τι είναι αυτά; Πού τα βρήκαν αυτά;»
Σε επισήμανση ότι θα πέσουν δύο από τη Super League και θα ανέβουν δύο απευθείας από τη Football League:
«Ούτε το ξέρω, ούτε μ’ ενδιαφέρει. Αν θα γίνει αυτό, ο Βόλος θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και στο διαιτητικό δικαστήριο (σ.σ. της ΕΠΟ)».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί να το κάνουν αυτό, αφού ο ΝΠΣ Βόλος ανεβαίνει κατηγορία:
«Και; Ούτως ή άλλως θα ανέβει ο Βόλος. Είναι ήδη ανεβασμένος. Θα προσφύγει, γιατί βιάζονται οι αρχές της νομιμότητας. Υπάρχουν και συμφέροντα. Αλλιώς είναι, αν υπάρχουν 14 ομάδες στη Super League και 12 στη Football League κι αλλιώς, αν είναι 16 και 16. Για 4η συνεχόμενη χρονιά ομάδα που έπεσε να σωθεί, γιατί αλλάζουν τους νόμους και τις προκηρύξεις, δε θα το επιτρέψουμε να γίνει και όποιος θέλει ας το καταλάβει. Αρκετά! Να φτάνουμε Απρίλιο μήνα και να γίνονται αυτά τα πράγματα;»


 


Κούγιας: «Είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ, η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο»




Ο Αλέξης Κούγιας, στην αγόρευσή του, εξέφρασε την πεποίθησή του για την αθωότητα του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστο και ύποπτο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
“Ο Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια – Ολυμπιακός ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
“Εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ. Όλη η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Ο στοιχηματισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 1137 ευρώ. Η Sportradar στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία αναφορά. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο φύλλο αγώνα για κάτι ύποπτο. H πληρωμή για τα εισιτήρια από τον Αιγινιακό έγινε την Παρασκευή στις 14.09 ενώ οι τράπεζες κλείνουν στις 14.00”.
Από την πλευρά του ο εκ των δικηγόρων των Κρητικών, Αργύρης Λίβας, σημείωσε: “Αν είμαστε ένοχοι να πληρώσει ο Μπουσης και ο ΟΦΗ γιατί είναι μια συνέχεια. Δεν προέκυψε όμως, από πουθενά ότι ο Τσάλος έχει εμπλοκή. Θα είναι εκπληκτικά άδικο για τον ΟΦΗ να τιμωρηθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση”.
Ο έτερος δικηγόρος του ΟΦΗ, Λεωνίδας Κοτσάλης, χαρακτήρισε “απολύτως αναξιόπιστο” τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. “Δεν αποδείχθηκε το στοιχηματικό όφελος, ούτε η καταβολή των 5.000 ευρώ για τη χειραγώγηση του αγώνα”, υπογράμμισε.


Προπώληση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα τρίπολης το Σάββατο 30/3 και ώρα 19:30 στο AEL FC ARENA.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ του Σαββάτου 30/3/2019 και ώρα 19:30 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης:

Παρασκευή 29/3: από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 30/3 (ημέρα αγώνα) ΜΟΝΟ στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA: από τις 11 το πρωί έως το ημίχρονο του αγώνα. 



Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα
Θύρες 3,4,5,6,7,8,9 και 10: 10€ (γενική είσοδος)

Δυτική Κερκίδα
Θύρες 16-17 και 19-20:20€ (γενική είσοδος)
Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€.

Όλα τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν δωρεάν υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα ή συγγενή που έχει εισιτήριο ημέρας ή διαρκείας.


Προσοχή: 
Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.
Για την έκδοση τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.
Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου