Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

 ΑΕΛ: Εκκρεμότητες, … ερωτηματικό ο Θ. Παπαγεωργίου,…  σεντρεφόρ  δανεικό ! Ζητείται «Πυθία»  για την ρήση Γκουτσίδη.


«Κάποιες αλλαγές ήταν αγωνιστικές και κάποιες όχι…» αυτά δήλωσε ο πρώην (πλέον...) προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με τον Πανσερραϊκό τον οποίο η λαρισινή ομάδα έχασε, ελέω διαιτησίας, με 2-1 και έτσι βρέθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ερώτημα είναι ποιες αλλαγές ήταν αγωνιστικές και ποιες όχι… Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν θέλησε παρά την πίεσή μας να αποκαλύψει κάτι, αλλά πληροφορίες θέλουν ότι μία από αυτές είναι αυτή του Θανάση Παπαγεωργίου, χωρίς να γνωρίζει κάποιος τον λόγο. Στο μεταξύ, ο αρχηγός της ομάδας έχει πάρει διήμερη γραπτή άδεια και αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο, για το αν θα λύσει το συμβόλαιό του ή όχι, όπως του προτάθηκε από στέλεχος της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ και να βοηθήσει την ομάδα, με δεδομένες τις απουσίες στην αμυντική γραμμή, αφού έχουν δεχθεί κόκκινες κάρτες Ηλιάδης και Γκατζαμανίδης. Μην ξεχνάμε ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου αγωνίζεται και σαν σέντερ μπακ.
Το θέμα αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση και το νέο τεχνικό επιτελείο.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, ενώ και την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα είναι στο γήπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση ως δανεικού του σέντερ φορ του Λεβαδειακού

Ο 22χρονος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί, αφού με βάση τους περιορισμούς για τις μεταγραφές που υπάρχουν στην ΑΕΛ οι εναλλακτικές λύσεις είναι λίγες.

Ο Τσιριγώτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον Νότιο Όμιλο της Football League πρόπερσι, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Επισκοπής, και έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια με την ομάδα της Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου