Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

 Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Κώστας Τσαρέας


Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μια ακόμα αποχώρηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή του Κώστα Τσαρέα, που είχε το πόστο του φροντιστή. Μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Τσαρέα:

«Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος θα ανοίξει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οργανισμό της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα πάρα της προσπάθειες να μη το κάνω που κάνανε κάποιοι άνθρωποι από την ομάδα.

Εύχομαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ιατρικό επιτελείο ότι καλύτερο τη νέα χρονιά και γιατί όχι και άνοδο στα μεγάλα σαλόνια εκεί αξίζει να είναι η ΑΕΛ της καρδιάς μας.

 Πάντα έλεγα στους παίχτες μας στον κύκλο μας που κάναμε η ΑΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ και έτσι θα πρέπει να γίνει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα βυσσινή αδέρφια εκεί έξω για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω μια χάρη να είναι δίπλα στην ομάδα χωρίς αυτούς δε γίνεται τίποτα ότι έκανε η ΑΕΛ μας το έκανε με όλα τα βυσσινή αδέρφια δίπλα της πότε ξανά βυσσινή αδερφός εναντίον βυσσινή αδερφό η ΑΕΛ είναι ιδέα και οι ιδέες δε πεθαίνουν πότε εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!!!!»

 

 

Άνοδος τριών θέσεων στο ranking της FIFA για την Εθνική


Τον περασμένο Απρίλιο η Ελλάδα έχασε μία θέση στο FIFA ranking, όμως την Πέμπτη η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα παγκόσμια κατάταξη, με την Ελλάδα να κερδίζει τρεις θέσεις.

Έτσι, από 52η αναρριχήθηκε στην 49η, με την Αργεντινή να παραμένει στην κορυφή και τη Γαλλία στη δεύτερη θέση.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις στο FIFA ranking:

Γαλλία – 2η (καμία μεταβολή)

Ολλανδία – 7η (6η τον Απρίλιο)

Ιρλανδία – 52η (49η τον Απρίλιο)

Γιβραλτάρ – 202ο (201ο τον Απρίλιο)

Η πρώτη 10άδα:

Αργεντινή

Γαλλία

Βραζιλία

Αγγλία

Βέλγιο

Κροατία

Ολλανδία

Ιταλία

Πορτογαλία

Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου