Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

 ΠΑΕ ΑΕΛ: Πρώτο φιλικό στο AEL FC ARENA κόντρα στον ΑΟΤ – Την προσεχή Πέμπτη 31 Αυγούστου


Ενόψει της προετοιμασίας της η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 31/8/2023 στις 5:30 το απόγευμα με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.

Στην ανακοίνωση των «βυσσινί» επισημαίνονται τα εξής: «Με την ευκαιρία του φιλικού παιχνιδιού ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τις τιμές των εισιτηρίων ημέρας για όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του επαγγελματικού πρωταθλήματος της  Super League 2 για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-24.

Φιλικοί αγώνες, γενική είσοδο 10€

Αγώνες κυπέλου, αγώνες πρωταθλήματος, αγώνες play offs:

Βόρειο πέταλο (θύρες Θ11,Θ12Α,Θ12Β): 10€

Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β,Θ2, Θ23): 10€

Ανατολική κερκίδα (θύρες 3-10): 15€

Δυτική κερκίδα (θύρες 19-22 και θύρες 14-17): 20€

VVIP (θύρα 18): 25€

Για το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης 31/8/2023 θα λειτουργήσουν:

η Δυτική κερκίδα, η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα 18-VVIP

το Νότιο πέταλο η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα 1.

Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες  το AEL FC ARENA να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να μπορεί να δεχθεί άνδρες , γυναίκες και παιδιά παρέχοντας  όλες τις παροχές που θα πρέπει να προσφέρει ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα.

Αυτό απαιτεί πολλές χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες ώστε όλοι οι χώροι που θα λειτουργήσουν επικουρικά να είναι έτοιμοι για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκείνο που μας δίνει πραγματική δύναμη να συνεχίσουμε είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας που στα 60 χρόνια ιστορίας της απέδειξε περίτρανα ότι είναι η κινητήριος δύναμή της αυξάνοντας με την υποστήριξή του την δυναμική της όχι μόνο στην Θεσσαλία αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και γι’ αυτό η επιλογή να φύγουμε από το ιστορικό Αλκαζάρ ήταν μονόδρομος παρ’ όλο που χρειάζεται  η ΑΕΛ να  διαθέσει επιπλέον σημαντικούς  οικονομικούς πόρους από τον ήδη προγραμματισμένο ετήσιο προϋπολογισμό για τη  λειτουργία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Έχοντας στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω αλλά και του αδιαμφησβήτητου γεγονότος ότι η παρουσίας σας στο γήπεδο AEL FC ARENA θα αποτελέσει τον καθοριστικό 12ο παίχτη στην προσπάθεια που καταβάλουμε, επιλέξαμε στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας να ακολουθήσουμε  μια κοινωνική πολιτική τέτοια ώστε όλοι οι φίλαθλοι ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας  να μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένη μας  ομάδας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Εθνική Ελπίδων: η αποστολή για την Ανδόρα


Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρα (12/09/2023, 20:00, Estadi Nacional) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025. Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Παπαδόπουλου

ΘΕΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

T

TZOΛΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

T

ΣΓΟΥΡΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

T

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΕΚ

Α

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΟΚ

A

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΕΚ

Α

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 

BEERSCHOT

Α

ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Α

ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

A

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μ

ΖΟΥΓΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μ

ΚΡΥΠΑΡΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

M

ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

M

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

E

ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΟΚ

E

ΤΖΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

FORTUNA DUSSELDORF

Μ

ΜΕΤΑΞΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Α

ΔΑΡΕΛΑΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΠΑΟΚ

Μ

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ

ΤΙΤΟΣ

ΟΦΗ

Ε

ΚΟΥΤΣΙΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

CHICAGO FIRE

M

ΝΙΝΟ

ΜΑΡΚΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

Ε

ΣΟΥΡΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

M

ΚΟΥΡΦΑΛΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

CAGLIARI

A

ΚΙΤΣΟΣ 

ΦΩΤΙΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Ε

ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

DUNAJSKA STREDA

Μ

ΤΣΟΠΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΟΚ


Η εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 04-09/09 και στις 10/09 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ανδόρα Λα Βέλια.

 

ΑΕΛ: Στην Εθνική Ελπίδων ο Μάρκος Νίνο


Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της «δηλώνει περήφανη και συγχαίρει τον Μάρκο Νίνο για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων που επάξια διεκδικεί.

Ευχόμαστε τόσο στην Εθνική μας ομάδα όσο και στον ποδοσφαιριστή μας κάθε δυνατή επιτυχία στον επίσημο αγώνα με την Ανδόρα στις 12/9/23».

 

Super League2: Αποφάσεις πειθαρχικού οργάνου.


Αναλυτικά οι Αποφάσεις Μονομελούς

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β).
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας).
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Κηφισιά).
ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024,

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

 

Κύπελλο Ελλάδας: πρεμιέρα με ιστορικά ρεκόρ


Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδας, που από την 1η φάση του επιφύλαξε συγκινήσεις, συναρπαστικά παιχνίδια, σπουδαία ρεκόρ και ιστορικά γεγονότα. Δύο μεγάλα ρεκόρ είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τον εναρκτήριο προκριματικό γύρο του θεσμού.

Ο πενηντάρης!
Στον αγώνα Ζάκυνθος - Απόλλων Ευπαλίου και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνται με 3-0, ο προπονητής τους Στάθης Καραμαλίκης βάζει στη θέση του τερματοφύλακα, Μανώλη Οικονομάκη, τον Γιώργο Φιλιά. Ο Γιαννιώτης τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 23 Δεκεμβρίου 1972, αγωνίστηκε δηλαδή σε ηλικία 50 ετών, 8 μηνών και 3 ημερών! Ο Φιλιάς συνέτριψε κάθε προηγούμενο, καθώς ο μεγαλύτερος που είχε καταγραφεί να αγωνίζεται στο Κύπελλο έως τώρα ήταν ο Νίκος Μπουκάρας του Παναργειακού πριν από τέσσερα χρόνια, όταν είχε μπει αλλαγή -και μάλιστα στη θέση του γιου του!- σε ηλικία 49 ετών, 1 μήνα και 27 ημερών.
Ωστόσο τα ρεκόρ του Φιλιά δεν σταματούν εδώ:
- Αντικατέστησε συμπαίκτη του, που είναι 30 χρόνια νεότερός του!
- Την τελευταία φορά που είχε παίξει στο Κύπελλο Ελλάδας ο Φιλιάς, ο Οικονομάκης δεν είχε γεννηθεί ακόμα, όπως και πολλοί συμπαίκτες του! Και αυτό γιατί η αμέσως προηγούμενη παρουσία του Φιλιά στο Κύπελλο ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1995, δηλαδή πριν από 28 χρόνια! Τότε είχε παίξει στον αγώνα ΑΟ Βελισαρίου - Νιγρίτα 0-1, ο οποίος είχε γίνει στους "Ζωσιμάδες" με τη φανέλα του Βελισάριου.
- Μεγάλο ρεκόρ αποτελεί και το διάστημα 28 ετών που μεσολάβησε μεταξύ των δύο τελευταίων συμμετοχών του Φιλιά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία!
Από τους μεγάλους στους μικρούς… Ο Πανγυθεατικός προκρίθηκε δύσκολα στον αγώνα της Δημητσάνας, με ένα γκολ στο 87' του αγώνα, το οποίος, ωστόσο, έχει ιστορική αξία. Το πέτυχε ποδοσφαιριστής, που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 15 χρόνια του!
Στο 62' του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Λακωνίας, Σταύρος Μανιάτης, βάζει στο παιχνίδι το γιο του Παναγιώτη, που έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2008. Ο Παναγιώτης Μανιάτης είχε παίξει και την περασμένη σεζόν σε τρία παιχνίδια Γ' Εθνικής, ωστόσο δεν ήταν ο μικρότερος που αγωνιζόταν στην κατηγορία. Ωστόσο, με το γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος παίκτης που καταγράφεται να σκοράρει στο Κύπελλο Ελλάδας, πριν κλείσει τα 15 χρόνια του (14 ετών, 11 μηνών και 22 ημερών). Με βάση τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία της διοργάνωσης, νεότερος σκόρερ πριν από τον Μανιάτη ήταν ο Δημήτρης Μαναρώλης του Μινώταυρου Μουρνιών, ο οποίος είχε σκοράρει στις 28.10.2020 στον αγώνα Άγιος Νικόλαος - Μινώταυρος σε ηλικία 15 ετών, 10 μηνών και 12 ημερών. Έως τότε το ρεκόρ είχε ο Γιώργος Χατζηζήσης από το 1994.

Στατιστικά και άλλα
Πέρα από τα ρεκόρ είχαμε και άλλα εντυπωσιακά γεγονότα στην 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας:
- Στα Χανιά ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής επικράτησε του Γρανίτη Αγίας Μαρίνας με 4-1, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τέσσερις ασίστ του έμπειρου Αλέξανδρου Αμπντέλ Ραχήμ.
- Με πέντε γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτά, προκρίθηκε η ιστορική Αναγέννηση Άρτας επί του Ερμή Αμυνταίου, πετυχαίνοντας την ευρύτερη νίκη στην ιστορία της εκτός έδρας στο Κύπελλο Ελλάδας (δεν υπολογίζονται προκριματικοί γύροι που διεξάγονταν τοπικά μέχρι τη δεκαετία του '60).
- Μόνο δύο προκρίσεις δεν κρίθηκαν στα 90 λεπτά και ήταν συναρπαστικά. Στο Κιλκίς ο Βύρων Καβάλας προηγήθηκε δύο φορές, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ισοφάρισε ισάριθμες και μάλιστα προηγήθηκε στην παράταση. Το ματς όμως με 3-3 πήγε στα πέναλτι και προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο ομάδα τοπικού απέκλεισε ομάδα Γ' Εθνικής.

 

Super League: Επιστολή στους Big - 4 και νέα δέσμευση για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι


Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, φρόντισε ώστε να στείλει επιστολή προς τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, με αφορμή τα προβλήματα που παρατηρούνται στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε αυτήν στέκεται και στο σκέλος της διαιτησίας αλλά στο μέτωπο των ξένων διαιτητών σε ντέρμπι.

Στο επίμαχο κομμάτι της επιστολής του απευθυνόμενος προς τον Μπαλτάκο ο Μαρινάκης σημειώνει: «Επιδίδεσαι πεισματικά σε έναν αγώνα να μην έρχονται ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα ενώ ήταν – και παραμένει - συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων τα ντέρμπι να τα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Ποιος έσπασε τη συμφωνία των «4» και δεν το γνωρίζω».

Σε επίπεδο λοιπόν εσωτερικών διεργασιών η Λίγκα έστειλε σχετική επιστολή προς τους τέσσερις μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) για το ζήτημα της παρουσίας των ξένων ρέφερι σε ντέρμπι. Και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ουσιαστικά επήλθε μία... ανανέωση της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας για ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς.

Η ΕΠΟ από τη μεριά της δεν έχει λάβει κανένα επίσημο αίτημα ή κανένα τέτοιο νέο αίτημα. Πλην όμως άτυπα σύμφωνα με πηγές κοντά στην ελληνική Ομοσπονδία διέρρεε ότι ουδέποτε μεταφέρθηκε προς τους μεγάλους ότι θα σφυρίζουν Έλληνες στα ντέρμπι.

Βέβαια εδώ έχει την αξία του να σταθούμε ξανά στο project που είχε για τη διαιτησία για τη φετινή σεζόν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ. Ένα project του θα περιλαμβάνει μείωση του αριθμού των ξένων διαιτητών αλλά και το να επιλέγονται (ξένοι) με συγκεκριμένα κριτήρια για τα ντέρμπι.

Επίσης είχε γίνει σαφές πως θα προκύψει ανταλλαγή διαιτητών ενώ οι UEFA και FIFA είχαν μεταφέρει προς την ΕΠΟ ότι δεν θα μπορούν να στέλνουν πλέον elite διαιτητές ή να συμβάλλουν σε αυτόν τον τομέα, όπως το έκαναν πριν.

Όσο για το πρόγραμμα ανταλλαγής θα πηγαίνει ως εξής: πχ στέλνει το Βέλγιο διαιτητές στην Ελλάδα; Θα στέλνει και η ΚΕΔ διαιτητή για τη βελγική Λίγκα. Εάν βέβαια γίνεται να μας στέλνει το Βέλγιο. Εδώ βέβαια υπάρχει και το εξής ερώτημα: εάν η Ομοσπονδία φέρνει διαιτητές από Λίγκες όπως πχ το Μαυροβούνιο τι αντιδράσεις θα έχουν οι ομάδες. Η ΕΠΟ πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ προτίθεται να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Super League: Συνάντηση Βρούτση-Μαρινάκη για ολιστική μελέτη, επαγγελματική διαιτησία και οπαδική βία


Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, ΓιάννηΒρούτση με τον πρόεδρο της SL1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου

Με τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

Το προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα ζητήματα της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης (διεύρυνση εκλογικού σώματος, αρμοδιότητες Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κλπ), της Επαγγελματικής Διαιτησίας και των οικονομικών σχέσεων της Λίγκας με την Ομοσπονδία (ιδιαίτερα τη μείωση του 5% που καταβάλλεται στην ΕΠΟ για συμβόλαια παικτών και προπονητών).

Ο κ. Βρούτσης επισήμανε ότι ο ρόλος της Πολιτείας είναι να συμβάλλει έμπρακτα στα αναγκαία βήματα αναβάθμισης του ποδοσφαίρου μας και θα τον επιτελέσει στο ακέραιο, αμβλύνοντας τις υφιστάμενες διαφορές.

Ο Υπουργός ζήτησε από τη Super League 1, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, την αναλυτική πρότασή της για την πρακτική εφαρμογή της Επαγγελματικής Διαιτησίας στη χώρα μας.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι επικείμενες εφαρμογές των μέτρων αντιμετώπισης της οπαδικής  βίας σχετικά με το νέο τρόπο λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων, αλλά και οι αναγκαίες συνέργειες όλων των ποδοσφαιρικών φορέων με την Πολιτεία για την πρόληψη του φαινομένου, μέσω εκπαιδευτικών κοινωνικών δράσεων.

Πηγή: ΓΓΑ

 

ΠΑΣ Κόρινθος: «Χτύπησε» επιθετικό από Super League 2 o Κούγιας


Κι άλλη μεταγραφική έκανε ο ΠΑΣ Κόρινθος για την συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ζαχαράκη που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισα. Στην Super League 2 κατέγραψε 12 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ακόμη μια μεταγραφή για τον ΠΑΣ , καθώς ο Γιώργος Ζαχαράκης είναι και επίσημα πλέον παίκτης της ομάδας μας.

Ο 22χρονος Ζαχαράκης, που αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό U17, Λάρισα U19 , Λάρισα και Απόλλων Λάρισας. Θα ενσωματωθεί από σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις προετοιμασίας

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή αρχή, γεμάτη υγεία με την ομάδα μας!

Στηρίζουμε το όνειρο!»

 

Ο Ζαχαράκης στην Κόρινθο


Ποδοσφαιριστής της Κορίνθου είναι από χθες ο Λαρισαίος Γιώργος Ζαχαράκης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας και στην ΑΕΛ.

Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας της Κορίνθου κ. Αλέξη Κούγια

Τον εν λόγω επιθετικό γνώριζε πολύ καλά ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και νυν αφεντικό της πελοποννησιακής ομάδας, ο οποίος και πήρε στην Κόρινθο έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολλά προσόντα και μπορεί να προσφέρει σημαντικά.

 Μάλιστα μόλις τελείωσαν οι δικαστικές υποχρεώσεις του Αλέξη Κούγια τον πήρε με το αυτοκίνητό του και μετέβησαν μαζί στην πελοποννησιακή πόλη.

 

 

Οργανωμένοι ΑΕΛ: "Να υπάρχει υγιής και διαρκής επικοινωνία με τη διοίκηση"


Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών (MONSTERS-ΘΥΡΑ 1).

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο,με ενημέρωση από πλευράς της διοίκησης.

Πιστεύουμε, όπως μας απέδειξε και το παρελθόν, ότι πρέπει να υπάρχει υγιής και διαρκής επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας και τους οργανωμένους αρκεί οι σχέσεις αυτές να βασίζονται στην ειλικρίνεια και να έχουν ως αποκλειστικό σκοπό το καλό της ομάδας.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις με αφορμή και τον εορτασμό των 60 χρόνων της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου