Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

 ΑΕΛ: Γύρισε στον κάμπο με συμπεράσματα, αλλά και ερωτηματικά... Τι έδειξε ο Γκουτσίδης στο Καρπενήσι...


Αποκάλυψη ο Κοσσονού και ο Γιανναράκης

Η ΑΕΛ επέστρεψε χθες στον κάμπο (αναχώρησε στις 9 το πρωί από το Καρπενήσι, αφού οι παίκτες έφαγαν πρωινό) μετά από παραμονή μίας εβδομάδας στο Καρπενήσι για προετοιμασία και δύο φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό Β’ (2-1) και Χανιά (1-1).

Η ομάδα χθες δεν έκανε προπόνηση και θα συνεχίσει κανονικά από σήμερα τις διπλές προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη 31/8/2023 στις 5:30 θα δώσει φιλικό αγώνα στο Ael Fc Arena με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πάρουν ένα διήμερο ξεκούρασης μετά τη συνεχόμενη προσπάθεια των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα έδειξε ότι θα έχει δύο πλάνα τακτικής το 4-4-2 και το 4-3-3 που εφάρμοσε και έδειξε να ταιριάζουν στην ομάδα, το 4-3-2-1 που εφάρμοσε στον φιλικό αγώνα  με τα Χανιά, το σύστημα δεν απέδωσε τα όσα περίμενε ο ίδιος.

Από πλευράς παικτών στη θέση του τερματοφύλακα δείχνει ότι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια θα γίνει μάχη μεταξύ Σουλούκου και Βενετεκίδη, ενώ ο Θεοδωρόπουλος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά την εγχείρηση που έκανε, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στα σέντερ μπακ το δίδυμο θα είναι Ηλιάδης και Στάμου με πρώτη αλλαγή τον Γιανναράκη που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.

Από κει και πέρα, αυτός που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Κοσσονού παίζοντας επιθετικό χαφ, κάτι που δείχνει να κινδυνεύει η θέση στο αρχικό σχήμα του Πεντρόσο, ο οποίος έχει λίγο διάστημα στην προετοιμασία, όπως και ο Αντράντα με τον Σάρατε, που έδειξε ότι είναι ένα δυνατό παιδί σε σωματοδομή.

Στο μεταξύ, υπάρχουν ανησυχίες για τον Οτορμίν που μέχρι τώρα η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη  παρότι εγνωσμένης αξίας παίκτης.

Ίσως να χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα προσαρμογής, κάτι το οποίο είχε συμβεί και με τον Κολομπίνο που πέρασαν δύο μήνες για να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία στην ομάδα και τώρα είναι περιζήτητος.
Σχετικά με τις μεταγραφές, η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να γίνει άμεσα.
Ο μοναδικός παίκτης που δεν χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά ήταν ο νεαρός που πήγε τελευταία στιγμή στο Καρπενήσι, ο Κουκουράβας.


Τέλος, σχετικά με τον λίγο χρόνο της παραμονής της ομάδας στο Καρπενήσι, κύκλοι του τεχνικού επιτελείου ανέφεραν ότι η ομάδα δεν είχε λόγο να παραμείνει παραπάνω με δεδομένο ότι το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα παρέχει κάθε διευκόλυνση, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα και για άλλο φιλικό παιχνίδι.
Στη σημερινή προπόνηση δεν θα πάρει μέρος ο Βενετεκίδης λόγω ίωσης.

Γεύμα μετά το φιλικό


Την Πέμπτη (31/8 – 17:30) η ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα.

Μετά το πέρας του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραθέσει γεύμα στο «Παραδοσιακό» της Νεάπολης, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, του Δ.Σ. και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας, είναι προσκεκλημένα από τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας, την ΠΑΕ ΑΕΛ, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας, να αποσπάσουν δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς και τα τηλεοπτικά συνεργεία να πάρουν πλάνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

*Ο αγώνας με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της FORMedia TV στις 20:00.

 

Τελικός SUPER CUP 2023: Α.Ε. Κιλελέρ – Π.Ο. Ελασσόνας


Από την ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ θα διεξαχθεί ο τελικός του SUPER CUP μεταξύ του  πρωταθλητή της A’ DE-TOX ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ και του κυπελλούχου Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.  

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4 ενώ αντίστοιχα ο Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του. Στις δύο προαναφερθείσες θύρες το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10 ευρώ.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΠΣΝ Λάρισας και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων δεν θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του SUPER CUP, υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλα.

 Από πλευράς των σωματείων το παρόν θα δώσουν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.

Καλούνται οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων σε αυτό το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τις διοργανώσεις της ΕΠΣΝΛ

 

Πάτησε Καρπενήσι ο Ηρακλής

 Οι παίκτες που θα δουλέψουν με Τσιώλη


Ο Ηρακλής θα παραμείνει για έντεκα μέρες στον Καρπενήσι με σκοπό να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η ενημέρωση από τον Ηρακλή:

«Το “Στρατηγείο” του Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ μεταφέρθηκε από σήμερα στο Καρπενήσι όπου για τις επόμενες 11 ημέρες θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Έπειτα από ένα κοπιαστικό ταξίδι περίπου 6 ωρών, η αποστολή της ομάδας μας έφθασε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Παρά την κούραση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με το χαμόγελο στα χείλη και διάχυτη την αισιοδοξία πως τόσο η προετοιμασία όσο και η επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι άκρως επιτυχημένες, με την ελπίδα η ομάδα να επανέλθει στον φυσικό της χώρο, τη Superleague 1.

“Λίγα λόγια, πολλή δουλειά” είναι το μότο που κυριαρχεί εντός της ομάδας και άπαντες περιμένουν ότι στο Καρπενήσι θα μπουν γερές βάσεις και θα χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, κάτι που άλλωστε θέλει και ο κόσμος της.

27 ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και είναι οι εξής: Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Τόρες, Σίλβα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης, Κούστα, Τσουμάνης, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμιάδης, Καούρας, Μόρθανος, Μπαραχάνος, Μπαρμπόπουλος, Μωυσίδης, Σόβα, Σταυρίδης και Γκάγιτς (υπό δοκιμήν).

Ο Σπυρίδης θα ενσωματωθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Σγουρής και Μπαλικτσής παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν αμφότερους.

Το τεχνικό και λοιπό επιτελείο αποτελείται από τους: Τσιώλη, Κούρτογλου, Γκιζέλη, Θαλασσινό, Σκανδαλίδη και Σιάγκα, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής».

 

Δυνατή κίνηση με Καρανίκα ο Αιολικός


Άλλος ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από την Super League.

Ο Αιολικός απέκτησε τον 31χρονο αμυντικό, Νίκο Καρανίκα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Νίκο Καρανίκα.

Ο 31χρονος (4/3/1992) δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε σε Α’ (2010-11), Β’ (2011-13, 33 ματς – 1 γκολ και 2014-15, 26 ματς – 1 γκολ), Γ’ Εθνική (2013-14, 22 ματς – 8 γκολ), πριν μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο μέτρησε κατά την τριετία 2015-18 συνολικά 70 ματς, εκ των οποίων τα 4 στο Europa League (2016-17).

Στη συνέχεια επέστρεψε στην ΑΕΛ, καταγράφοντας συνολικά 51 συμμετοχές στη δεύτερη θητεία του κατά την τριετία 2018-21. Ακολούθως αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2021-22, 34 ματς) στη Super League 2.

Πέρυσι, ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν στην ιστορική FC Zimbru Chișinău (6 ματς) στη Super Liga της Μολδαβίας, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στα Τρίκαλα (14 ματς).

Νίκο, καλώς όρισες στη μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια. Υγεία και επιτυχίες!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου