Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

 Ο Μακεδονικός με γκολ στα χασομέρια επικράτησε 3-2 της ΑΕΛ εντός έδρας για τα play off της Super League 2. Πρώτη ήττα μετά από επτά μήνες!


Επική ανατροπή από τον Μακεδονικό, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη και να επικρατήσει με 3-2 της ΑΕΛ για τα play off  του Βορείου ομίλου  της Super League 2.

Η ΑΕΛ αν και προηγήθηκε εκτός έδρας κόντρα στον Μακεδονικό με 2-0, έχασε με 3-2 και ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος των play off  αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γρήγορα τα δύο γκολ για την «βυσσινί» ομάδα με σκόρερ της ομάδας τον Κώστα Παπαγεωργίου στο 5΄και 15΄ λεπτό, ενώ για τους γηπεδούχος δύο τέρματα ο 19χρονος Χερίδης(42′, 55′)  και ένα στο 90’+4’ ο Σιμόνι!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι χωρίς νίκη στα play off με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα και μάλιστα έχοντας δεχτεί στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια γκολ στην εκπνοή των αγώνων και ενώ είχε το προβάδισμα  στην αναμέτρηση. 

Πλέον, απομένουν άλλες έξι αναμετρήσεις  για την ολοκλήρωση των play off, όπου σε δύο η ΑΕΛ θα κάνει τα ρεπό της και η ομάδα της Λιβαδειάς είναι το φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. 

Η ομάδα της ΑΕΛ είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, διαφορά που ίσως μεγαλώσει στην επόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό της.

Η ΑΕΛ ουσιαστικά από χθες τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στην 4η αγωνιστική των play off έχασε από τον Μακεδονικό με 3-2 και πλέον εκτιμούμε ότι έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο, αφού παραμένει επτά βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό και απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια, ενώ οι αντίπαλοί της έχουν ένα παραπάνω (τρία εντός…).

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα από τις 30 Σεπτεμβρίου τότε που ΑΕΛ είχε χάσει από την ΑΕΚ Β’ με 3-0, ενώ μέχρι τώρα είχε μια σχεδόν ισορροπία μεταξύ νικών και ισοπαλιών (14-10 και στα play off ακόμα δεν έχει «γευθεί» τη χαρά της επιτυχίας).

Χθες δε, γλίτωσε την ήττα, ενώ η ανατροπή έβαλε σε σκέψεις πολλούς φίλους της ομάδας, αφού η κόπωση ήταν φανερή και δεν ξέρουμε αν αιτία ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την περασμένη Τετάρτη (2-2).
Από δω και πέρα δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο προπονητής, αλλά μάλλον θα δώσει ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν, που μέχρι τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ξεκίνησε με αλλαγές το παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας ο Πλέγας, αλλά και οι δύο Αργεντίνοι Πεντρόσο και Αντράντα. Αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Σουλούκος, στην άμυνα οι: Καλουτσικίδης (δεξιά), Παπαγεωργίου Α., Ηλιάδης (σέντερ μπακ), Μαϊδανός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι: Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ., Στίνα και στην επίθεση οι: Μαυριάς, Φατάι, Κοσσονού.

Την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα είχαν οι παίκτες του Μακεδονικού μόλις στο 34ο δευτερόλεπτο. Ο Χερίδης βρέθηκε τετ-α-τετ στα καρέ του Σουλούκου έπειτα από ασίστ του Ζαφειράκη, όπου και επιχείρησε να πλασάρει με τον τερματοφύλακα των βυσσινί να αποκρούει.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ στο 5′ με γκόλ του Κώστα Παπαγεωργίου, έπειτα από σουτ εντός περιοχής!

Μάλιστα, η ΑΕΛ «άνοιξε» και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και πίεζε ψηλά αναγκάζοντας τους παίκτες του Μακεδονικού να κάνουν αρκετά λάθη, τα οποία πλήρωσαν στο 15′ ξανά με γκόλ του Παπαγεωργίου, έπειτα από συρτό σουτ!

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει και το 0-3, αλλά ο Κοσσονού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γρομητσάρη και το σουτ που έκανε δεν βρήκε δίχτυα (20’)

Από το 30’ και μετά η ομάδα του Μακεδονικού άρχισε να ανεβαίνει ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Μετά το ημίωρο, ο Μακεδονικός ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 37′ μετά από σουτ του Κουλούρη σε αντεπίθεση, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουλούκου!

Αλλά στο 42’, ο Ζαφειράκης συνεργάστηκε με τον Λυμπεράκη που έκανε σέντρα στην περιοχή, ο Κουλούρης σούταρε από πλάγια θέση, με τον Σουλούκο να διώχνει και τον Χερίδη να εκμεταλλεύεται τη στιγμή και να κάνει το 1-2!

Στις αρχές του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ απείλησε με δύο διαδοχικά σουτ των Κοσσονού (53’ σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Γουναρίδης) και Νίνο (54’ σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άουτ).

Αλλά στην πρώτη επίθεσή του ο Μακεδονικός έκανε το 2-2. Ο Χερίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Σουλούκος, πήρε ύψος η μπάλα, βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Χερίδης με κεφαλιά πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το 2-2.
Ο Μαλεζάς ρίχνει στον αγώνα το Σιμόνι, ενώ ο Δερμιτζάκης τους Αντράντα, Πεντρόσο, ενώ βγάζει τον σκόρερ Κώστα Παπαγεωργίου λίγο αργότερα για να μπει ο Κόσιτς.
Οι δύο αλλαγές του προπονητή της ΑΕΛ στις επιθετικές προσπάθειες που επιχειρούν μέσα από τη μεγάλη περιοχή (Αντράντα, κεφαλιά άουτ στο 77’ και Πεντρόσο σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο 83’) δεν κατάφεραν να βρούνε στόχο.
Και ενώ το 2-2 φαινόταν ως τελικό αποτέλεσμα, κάτω από δυνατή βροχή στα τελευταία λεπτά έγινε το 3-2 όταν ο Μπουλάτοβιτς έκανε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σουλούκου και ο Σιμόνι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το αήττητο του Δερμιτζάκη και της ΑΕΛ επί επτά μήνες πήρε τέλος…
Η ΑΕΛ πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες…

Σίγουρα η πίκρα είναι μεγάλη μετά το χθεσινό παιχνίδι το οποίο έγινε και υπό βροχή κατά διαστήματα, ενώ παραβρέθηκαν και Λαρισαίοι φίλαθλοι στο γήπεδο της Ευκαρπίας που θέλησαν να ενισχύσουν την ομάδα της ΑΕΛ να τελειώσει τίμια τις τελευταίες προσπάθειες  ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.
Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ από το Μακεδονικός – ΑΕΛ

ΕΠΙΚΗ ανατροπή για τον Μακεδονικό! Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 15΄, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να επικρατήσει 3-2 της ΑΕΛ στο γήπεδο της Ευκαρπίας, για την τέταρτη αγωνιστική των play offs της Super League 2.

Ο διαιτητής Σπύρος Ζαμπαλάς, από την Ένωση Ηπείρου δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση στο 84’ σε μαρκάρισμα του Ηλιάδη στο Σμόνι, αλλά δεν φάνηκε να έχουν δίκιο.
Σωστοί στις υποδείξεις οι βοηθοί Δημήτρης Λιόντος (Ηπείρου) και Χρήστος Κορώνας (Πειραιά).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Γρομητσάρης, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης (71’ Μπουκουβάλας), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (64’ Μελετίδης), Χάσεκ, Κουλούρης (56’ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (71’ Ραμίρεζ), Χερίδης (56’ Σιμόνι)
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Α., Ηλιάδης, Μαϊδανός (61’ Παπαδόπουλος), Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ. (71’ Κόσιτς), Στίνα (61’ Αντράντα), Μαυριάς (46’ Νίνο), Κοσονού (61’ Πεντρόσο), Φατάι

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ήταν και πάλι κοντά στην ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στο Μακεδονικό, για την 4η αγωνιστική των Play Off του 1ου ομίλου της Superleague 2. Οι οπαδοί των «βυσσινί» βρέθηκαν στο Γήπεδο Μακεδονικού (Νέας Ευκαρπίας) και έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ωστόσο στο τέλος έφυγαν απογοητευμένοι τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΛ.

Τα βλέμματα όλων, στρέφονται στην νέα αγωνιστική χρονιά όπου η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει όπως το επιτάσσει η ιστορία της και να παλέψει στην τέταρτη της χρονιά στην Super League 2 για την πολυπόθητη άνοδο και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

                                                               mpetshow.blogspot.gr          

 

 

SL K17: ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Μια εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορά σε ένα ζεστό μεσημέρι για την ΑΕΛ Κ17 που νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στο προπονητήριο των Δένδρων.

Οι «βυσσινί» είχαν κυριαρχία και αρκετές φάσεις εκτός των γκολ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με όμορφο θέαμα και χατ-τρικ του Κουτζαηλία.

Η ΑΕΛ είχε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 5′ 1-0 με εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου και κεφαλιά στην απέναντι γωνία που έκανε ο Κουτζαηλίας. Στο 18′ έγινε ωραίος συνδυασμός Όντου και Γραββάνη και ο δεύτερος σκόραρε με διαγώνιο σουτ για το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 30′ με ενέργεια του Ρίζου που πέρασε αντιπάλους με σλάλομ και πάσαρε στον Κουτζαηλία που ευστόχησε με πλασέ.

 Το 4-0 έγινε στο 38′ και πάλι με τον Κουτζαηλία αφού έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια.

Στο 2ο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και το παιχνίδι έγινε πιο αργό με ηρεμία στη διαχείριση. Η ΑΕΛ έκανε ξανά ευκαιρίες και απειλήθηκε σοβαρά μόνο μία φορά από τον ΠΑΣ αλλά έκανε υπέροχη απόκρουση ο Σπανός.

 Μάλιστα είχε και δοκάρι ο Όντος και μια καλή ευκαιρία ο Μπιώτης να σκοράρει.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι το επόμενο Σάββατο με τον Παναιτωλικό και σε περίπτωση νίκης των βυσσινί προκρίνονται απευθείας στο final 4 της διοργάνωσης.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (45′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Δεμίρης, Βαρσάμης (45′ Μπασδέκης), Κουτζαηλίας (55′ Καλαθάς), Ρίζος (55′ Τσακνάκης), Γραββάνης, Δημηνίκος (45′ Μπιώτης), Όντος

 

 SL2 K-19: Αναγέννηση Κ.– ΑΕΛ 1-2

Μια ακόμα νίκη πέτυχε η ΑΕΛ Κ19 στο πρωτάθλημα νέων της SL2 με 1-2 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά οι βυσσινί ήταν καλύτεροι και παρότι έπαιξαν μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες (κόκκινη κάρτα στον Κουκουράβα στο 42′) προηγήθηκαν με δύο γκολ (17′ και 67′).

Ο Νίτσος σκόραρε για το 0-1 υπέρ της ΑΕΛ και ο Πολύζος για το 0-2. Η Αναγέννηση μείωσε στο 75′ με τον Κατσαρό 1-2.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 φιλοξενεί τον Λεβαδειακό όπου θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Κοβούσογλου, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Ράπτης, Μπέζας, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσος, Νινίκας, Πολύζος

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή οι: Βελετάνης, Γκουγκίδης

  

ΕΠΟ: Πειθαρχική Δίωξη  εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ

O αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Ειδικότερα, την 3-4-2024 προέβη σε δημόσια ανάρτηση στην ιστοσελίδα «www.aelfc.gr» σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που διεξήχθη την 3-4-2024 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League 2.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

 

Τουρκία: Κατέβηκε με την Κ19 στο Super Cup, η Φενέρ και αποχώρησε στο πρώτο λεπτό!


Στην Γαλατάσαραϊ η κούπα

Το είπε και το ‘κανε η Φενερμπαχτσέ αφού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του τελικού του Super Cup Τουρκίας, με τη Γαλατάσαραϊ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της ομοσπονδίας της Τουρκίας να μην αναβάλει το παιχνίδι λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα «καναρίνια» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σανλιούρφα με την ομάδα Κ19.

Η Γαλατάσαραϊ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο του Super Cup Τουρκίας για το 2024 μετά την εξέλιξη αυτή, πρόλαβε να πετύχει και γκολ με ένα διαγώνιο σουτ του Ικάρντι, στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά, οι παίκτες της Φενέρ δεν έκαναν καν σέντρα, αφού έλαβαν την εντολή να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τ’ αποδυτήρια.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου στους ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ, οι οποίοι πήραν το κύπελλο του Super Cup στα χέρια τους και έφυγαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η κίνηση της Φενέρ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην Τουρκία και αρκετοί βλέπουν ως υπεύθυνη την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η διοίκηση της οποίας θα αλλάξει το καλοκαίρι.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, αλλά να υπερασπιστούμε την αλήθεια.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε για να εξηγήσουμε τη στάση μας είναι το εξής:

Υπηρετώντας τον τουρκικό αθλητισμό μέσα στα 117 χρόνια ιστορίας, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά κάθε άθλημα στο οποίο αγωνιζόμαστε, έχοντας χιλιάδες τρόπαια στο μουσείο, που έχουν ίχνη από ιδρώτα και δουλειά, νιώθοντας τις αξίες αυτής της χώρας με 30 εκατομμύρια οπαδούς, σαν τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά σήμερα και αύριο, όπως κάναμε χθες».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη (11/4, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Conference League.

 

 

Πήρε το ντέρμπι της πόλης ο Ηρακλής, 2-1 τον ΠΑΟΚ Β


Μετά από τρεις ισοπαλίες, ο Ηρακλής έκανε σεφτέ στα πλέι άουτ κερδίζοντας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ Β με 2-1.

Ο Γηραιός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με δύο τέρματα ενώ είχε και δοκάρι.

Στο 28ο λεπτό ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κούστα, με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Γκερμούς, άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή. Στο 37' ο Γηραιός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ισνάλντο.

O Aργεντίνος εκτέλεσε το φάουλ χαμηλά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και νίκησε τον Μπαλωμένο στη κλειστή του γωνία.

Στο 45' ο Κούστα έφυγε στην αντεπίθεση όμως το σουτ του στο σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β.

Ελαφρώς βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ Β στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με διπλή ευκαιρία στο 57'. Ο Σπυράκος έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, σούταρε δυνατά με τον Παλαβράκη να αποκρούει δύσκολα.

Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Το γκολ της τιμής για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Δαρέλας στο 93ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γρόσδη.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82' Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82' Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70’ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70’ Πανίδης).

 

Επίσκεψη Αλιόσα Ασάνοβιτς στην ΕΠΟ


Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν σήμερα (08/04/2024) στα γραφεία της ΕΠΟ με έναν θρύλο του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, τον παλαίμαχο Κροάτη διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος είναι σύμβουλος αναπτυξιακών προγραμμάτων ποδοσφαίρου στη χώρα μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Elite Youth Player Development Program της UEFA.

Με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τους φίλους μου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ιδιαίτερα τον Εκτελεστικό Διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη. Συζητήσαμε ενδελεχώς για το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για την εξέλιξη των αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με αφορμή τη συνεργασία που θα έχουμε, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα είναι αγαστή».
Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο κ. Ασάνοβιτς θα έχει συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και το τμήμα των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθούν οι δομές των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΠΟ σε όλα τα επίπεδα και η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση τους.
Η συγκεκριμένη ενότητα εντάσσεται στο πρόγραμμα Hat Trick της UEFA.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου