Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

 

ΑΕΛ: Οι καλύτεροι παίζουν… Όλοι κρινόμαστε!


Τρία παιχνίδια απομένουν για να τελειώσει η διαδικασία των
play off  στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η ΑΕΛ έχει μείνει χωρίς στόχο, αφού το πρωτάθλημα χάθηκε από τον Λεβαδειακό.

Το Σάββατο αντιμετωπίζει σε παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών την ΑΕΚ Β΄ μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ για την είσοδο ενός φιλάθλου στην προηγούμενη αναμέτρηση ΑΕΚ-Νίκη Βόλου 2-3.

Ο αγώνας της ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο με τη Νίκη Βόλου άφησε μια πικρία, καθώς η λαρισινή ομάδα έχασε με 3-2 και ήταν η πρώτη ήττα εντός έδρας της ιστορίας της κόντρα στη βολιώτικη ομάδα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μισάωρο η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλή μπάλα, αλλά έκανε πολλά ατομικά λάθη και τα πλήρωσε.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στα υπόλοιπα παιχνίδια και πώς θα διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό… Το μήνυμα όπως φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις είναι ότι οι καλύτεροι θα παίζουν.

Δερμιτζάκης στους παίκτες της ΑΕΛ: Πληρώνουμε τα ατομικά μας λάθη

Για το ατομικά λάθη των παικτών μίλησε και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Δε μας ταιριάζει αυτή η εικόνα, γιατί τη δουλειά που κάνουμε, πρέπει να την εξαργυρώνουμε στο παιχνίδι, αλλά εμείς δυστυχώς πληρώνουμε τα ατομικά μας λάθη.

Όλοι δίνουμε εξετάσεις μέχρι το τέλος και φαίνεται αν αντέχεις ή δεν αντέχεις υψηλούς στόχους και πιέσεις.
Πάμε για νίκη με την ΑΕΚ Β’, να κερδίσουμε, να αλλάξουμε την εικόνα μας, γιατί μας αξίζει. Δυστυχώς, φαίνεται να μας έχουν μουντζώσει…

Πάρτε παράδειγμα το τρίτο γκολ της Νίκης Βόλου, που η μπάλα βρήκε κόντρα ή το πέναλτι που κέρδισε στο πρώτο μέρος κόντρα στη ροή του αγώνα».

Το ευχάριστο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα του Σαββάτου τον Δημήτρη Στάμου, ενώ από την επόμενη βδομάδα όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος και ο Δημήτρης Μιλτιάδης

Οι δύο παίκτες αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και γι’ αυτό δεν αγωνίζονταν. Αλλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Αντράντα (γι’ αυτό έγινε αλλαγή) και Πλέγας που μάλλον δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητού.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μέχρι 8 Μαΐου που θα καταθέσουν τον φάκελο αδειοδότησης όλα θα είναι πλήρη, ώστε αρχές Ιουνίου, που θα παρθεί η απόφαση, να υπάρξει «πράσινο φως» για μεταγραφές 

 

Κούρσα για δύο η κορυφή των σκόρερ στη SuperLeague 2


Αισίως ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική των play off και play out του πρωταθλήματος της Super League 2 και στους δύο ομίλους, με τις ομάδες να προσφέρουν θέαμα και γκολ.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος διατηρήθηκε ο Μάναλης των Χανίων ο οποίος έχει σημειώσει 15 γκολ, ενώ τον ακολουθεί ο Λουκίνας της Καλλιθέας με 14 τέρματα.

Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα, μαζί με τον Ντάουντα του Ιωνικού, ανέβηκε ο Μιχάλης Μανιάς του Διαγόρα, αφού με το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού Β’, έφτασε τα 12.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Κώστας Παπαγεωργίου και Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα με τους 14 πρώτους σκόρερ της Super League 2, με εννέα και οκτώ γκολ αντίστοιχα, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής των Play Off και Play Out.


 Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Superleague 2

15 γκολ: Μάναλης (Χανιά)
14 γκολ: Λουκίνας (Καλλιθέα)
12 γκολ: Ντάουντα (Ιωνικός), Μανιάς (Διαγόρας Ρόδου)
11 γκολ: Σιμόνι (Μακεδονικός), Μπα (Ολυμπιακός Β’)
10 γκολ: Ρομό (Λεβαδειακός)
9 γκολ: Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Δαρέλας (ΠΑΟΚ Β’), Κονίλιο (Αναγέννηση Καρδίτσας)
8 γκολ: Πεντρόσο (ΑΕΛ), Tσιριγώτης (Λεβαδειακός), Κούστα (ΠΟΤ Ηρακλής), Γιουκούδης (Καμπανιακός)

 

Μαθηματική παραμονή με νίκη επί του Πιερικού για την ΑΕ Κιλελέρ

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η Α.Ε. Κιλελέρ κατάφερε μέσα από πολλές αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Γ’ Εθνική (2ος όμιλος).

Συγκεκριμένα επικράτησε με 2-0 του Πιερικού στο γήπεδο Αγιάς με τα δύο τέρματα να σημειώνουν οι Δοδοντσάκης και Βαγενάς στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο πλευρό του Κιλελέρ. Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση που έκανε τα πάντα για το σύλλογο, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Φτάρα και όλα τα υπόλοιπα άτομα του Δ.Σ. να βοηθούν τα μέγιστα. Το μεγαλύτερο «μπράβο» στον προπονητή κ. Κώστα Κατσάρα με τους άξιους συνεργάτες του (Βαγγέλη Κολιό – Ευριπίδη Βακουφτσή) και τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους σε αυτόν τον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Το Κυριακάτικο ματς με το Κεραμίδι που έχει κερδίσει την άνοδο στην Super League 2, θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και σίγουρα θα γίνει σε ένα εορταστικό κλίμα, αφού και οι δύο ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους. Αναφορικά με το σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πιερικό στο 3’ με τον Ματσούκα να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ.Στο 9’ ο Τζιάνης έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει από πλεονεκτική θέση που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 23’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μπαρούτας και ο Δοδοντσάκης που είχε προωθηθεί με ωραία καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 29’ έγινε και το 2-0! Ο Μπαρούτας και πάλι έβγαλε τη σέντρα αυτή τη φορά και ο Βαγενάς με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση με το 2-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που βρέθηκε κοντά στη μεγάλη προσπάθεια του Κιλελέρ.


Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας):
 Μυσιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Τζιάνης (73’ Κούκος), Κατσαμάγκας (62’ Ελέζι), Χασομέρης, Βαγενάς (85’ Κουκουφίκας), Παπαγεωργίου.


Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης):
 Σεμιτσίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Στόϊος, Μυρωτής, Οικονομίκος, Κουλαλής, Ματσούκας, Παπαϊωάννου, Καρατάσιος, Χατζηπουργάνης, Κραγιόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μακρίδης, Μπαλτάς, Στραβογιάννης, Ματζαλλάκου, Κωνσταντινίδης.


Διαιτητική τριπλέτα: Πέτσας, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).

Πηγή: athleticlarissa

 

Συνάντηση προπονητών και διοίκησης της ΕΠΣΛ


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη Δημήτριο πραγματοποίησε η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ν. Λάρισας ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον κ. Μπάρδα και στα μέλη του Σ.Π.Π. ν. Λάρισας με τα οποία και συζήτησαν διαφορά θέματα για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον νέο κανονισμό προπονητών ποδόσφαιρου.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη να δείχνει την πρόθεση να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο για να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές χρόνια τώρα και θα είναι δίπλα στον Σύνδεσμο Προπονητών και στους προπονητές ποδοσφαίρου.
Από πλευράς Συνδέσμου Προπονητών, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Θανάσης Μπάρδας καθώς και τα μέλη Νίκος Ανδρέου, Γιάννης Σιάρκος, Αχιλλέας Μανάκας, Χρήστος Λιάπης, Τσαλάγγας Γιάννης, Ξύτσας Κώστας.

 

Γιάννης Βρούτσης:Αύξηση κατά 75,32% της επιχορήγησης στο ΕΑΚ…


Έδωσε απαντήσεις με τα φλέγοντα Αθλητικά θέματα του Νομού Λάρισας όπως τι θα γίνει με το Κλειστό του Αλκαζάρ, το γήπεδο και το Κολυμβητήριο.

Ανακοίνωσε ότι έρχεται νέος Αθλητικός νόμος μετά από 25 χρόνια.

Μετρήθηκε για πρώτη φορά ο Αθλητισμός με το E-KOUROS

Αναλυτικά δήλωσε:

 «Δώσαμε μόνιμη αύξηση 75,32 % στο ΕΑΚ Λάρισας και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1,35 εκατ. ευρώ με στόχο να ξαναγίνει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Λάρισας το στολίδι που ξέραμε».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση σε δηλώσεις που έκανε στην «Ελευθερία» και συμπλήρωσε «πρέπει να προσθέσουμε και την έκτακτη επιχορήγηση 299.000 ευρώ που δόθηκε τον Νοέμβριο του 2023 για έκτακτες ανάγκες»


Και συνέχισε:

 «Θέλω να τονίσω ότι νιώθω υπεύθυνος γι’ αυτά που συντελούνται στα αθλητικά κέντρα.

Την 1η Αυγούστου διέκοψα μια διαδικασία δεκαετιών απ’ όλους τους υπουργούς για παράταση λειτουργιών.

Στις 31 Αυγούστου με προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητικών κέντρων ζητήσαμε τη στατική μελέτη και τη μελέτη πυρασφάλειας κάθε εγκατάστασης.

 Γιατί δεν θέλαμε να βάλουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αλλά να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Εννέα μήνες μετά οι αθλητικές εγκαταστάσεις αρχίζουν και ανοίγουν, αλλά αυτή τη φορά απόλυτα ασφαλείς».


Τι θα γίνει με το κλειστό του Αλκαζάρ που υπάρχει πρόταση κατεδάφισης, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κολυμβητήριο;

«Γίνεται μελέτη για το κλειστό του Αλκαζάρ και αυτή θα αποτελέσει οδηγό της τελικής μας απόφασης.
Για τα υπόλοιπα δύο υπάρχουν οι πόροι, γίνονται όλα με νόμιμες διαδικασίες με στόχο να είναι απόλυτα ασφαλείς όταν θα ανοίξουν πλήρως.

Δεν μπορώ να μιλήσω για χρονοδιαγράμματα, αλλά όλα θα γίνουν νόμιμα και όταν ολοκληρωθούν θα ξαναγίνουν κυψέλες του αθλητισμού».
Ο κ. Βρούτσης μας είπε και για τις δύο μεγάλες μεταρρυθμίσεις που κάνει στον αθλητισμό.


Το σύστημα e-kouros και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

«Σαν υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων έκανα τον νόμο 4670/2020 που διασφαλίζει το ασφαλιστικό σύστημα για πολλές δεκαετίες μέχρι το 2070 με τρόπο μετρήσιμο και νοικοκυρεμένο.
Όταν ανέλαβα το κομμάτι του αθλητισμού κάλεσα ολυμπιονίκες, εκπροσώπους ομοσπονδιών, σωματείων και τους ρώτησα: Ποιος είναι ο αθλητισμός στην Ελλάδα;

Δεν πήρα καμία απάντηση. Μετά από οκτώ μήνες χαρτογραφήσαμε τον ελληνικό αθλητισμό χάρη στο σύστημα e-kouros που μειώνει τη γραφειοκρατία κατά 40%.

Μέσα από ένα πλέγμα χρηστικών ψηφιακών εργαλείων, ο πολίτης έχει πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων του αθλητισμού (ομοσπονδίες, σωματεία, αθλητές, προπονητές) με στόχο τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση στη λειτουργία ολόκληρου του αθλητικού οικοσυστήματος.
Το e-Kouros αποτελεί την «Εργάνη» του Αθλητισμού, αποτυπώνοντας στο έπακρο κάθε τομέα του, από τον επαγγελματικό ως τον ερασιτεχνικό.
Εκεί όμως που θα αλλάξουμε τα δεδομένα είναι ότι θα υπάρξει νέος αθλητικός νόμος 25 χρόνια μετά τον νόμο Φούρα (2725/99).

Στείλαμε 50.000 e-mail όπου ζητήσαμε προτάσεις για τον νέο αθλητικό νόμο και μέχρι 30 Απριλίου περιμένουμε τις απαντήσεις απ’ όλους ώστε να αρχίσει το έργο της η νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας νέος αθλητικός νόμος μακράς διάρκειας».

ΑΝΑΒΟΛΗ
Το σημερινό ραντεβού του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού με τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού ο κ. Βρούτσης πρέπει να ταξιδέψει σήμερα για τη Χαλκίδα (να σημειωθεί πάντως ότι χθεσινοβραδινό δελτίο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων, ανέφερε ότι η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένη για τις 10 σήμερα το πρωί). Χθες το βράδυ δείπνησε με όλα τα στελέχη του ΕΑΚ Λάρισας, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και συνομιλία με τα μέλη της ΕΔ/ΕΑΚ.

 

Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στα play off & play out της Super League2


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 7η αγωνιστική των Play off και Play out της Super League2.

Ο ρέφερι, Φώτης Νταούλας, από την Ένωση Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA το Σάββατο (27/04, 16:00).


Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Γεωργακόπουλος (Πειραιά) και ο Αντώνης Ιωάννου (Εύβοιας). Τέταρτος θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Συμεών Σπύρου (Καστοριάς).

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στα play offs της Super League 2.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα play off & play out:

Βόρειος όμιλος   7η αγωνιστική    Play Off
Σάββατο 27/4 – 16:00

ΑΕΛ – ΑΕΚ Β (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Φώτιος Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί:  Νικόλαος Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αντώνιος  Ιωάννου (Εύβοιας)

4oς: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλα)

Παρατηρητής: Συμεών Σπύρου (Καστοριά)

Κυριακή 28/4 – 16:00

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)

Νότιος Όμιλος  7η αγωνιστική  Play Off

Κυριακή 28/4 – 14.45

Χανιά – Καλαμάτα (Action 24)
Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Μεγάλη Δευτέρα 29/4 – 16:00

Ιωνικός – Καλλιθέα ( Action 24)
Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κορωνάς (Πειραιά)

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στα play out της Super League 2.

Αναλυτικά:

Βόρειος όμιλος  7η αγωνιστική   Play Out
Κυριακή 28/4 – 17:00

Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μίχος (Λάρισας), Τσικλητάρη (Πιερίας)

Κοζάνη – ΠΟΤ Ηρακλής (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Αναστασιάδης (Σερρών)

Μεγάλη Δευτέρα 29/4 – 16:00

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β ( sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας

Nότιος όμιλος  7η αγωνιστική  Play Out
Σάββατο 27/4 – 16:00

Διαγόρας-Παναθηναϊκός Β (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Κυριακή 28/4 – 16:00

Αιγάλεω – Γιούχτας (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)

 

 

Το πρόγραμμα της 8ης Play Off / Play Out Super League2


Από την διοργανώτρια κοινοποιήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής Play Off και 8ης αγωνιστικής Play Out του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024

ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ,  Λεβαδειακός – ΑΕΛ (16:00 / sl2.muvi.com)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός – ΑΕΚ Β’[ (16:00 / sl2.muvi.com)

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΟΤ Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00 / sl2.muvi.com)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – ΠΑΟΚ Β’ (16:00 / sl2.muvi.com)

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – Καμπανιακός (16:00 / sl2.muvi.com)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Athens Kallithea – Χανιά (16:00 / Action 24)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη – Καλαμάτα (16:00 / sl2.muvi.com)

Ρεπό: Ιωνικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024

ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΕΙΟ, Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00 / sl2.muvi.com)

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ (16:00 / sl2.muvi.com)

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Διαγόρας (13:30 / sl2.muvi.com)

 

ΕΠΟ: Τον Ιούλιο οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης


Για τον Ιούλιο του μεταφέρονται οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την ανάδειξη νέας διοίκησης. 

Η θητεία της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ φτάνει προς το τέλος της και πλέον μετράμε... αντίστροφα για την επόμενη μέρα. 

Την προσεχή Παρασκευή 26 Απριλίου υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με θέμα τον ορισμό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ιουνίου. Αυτή, αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 28 ή το Σάββατο 29 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν στην ετήσια ΓΣ, κάτι για το οποίο υπήρξε αρχικά η σκέψη. 

Πότε θα εκλεγεί η νέα διοίκηση στην ΕΠΟ; Οι αρχαιρεσίες πρόκειται να μεταφερθούν για τον Ιούλιο και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την προεδρία από τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου